تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 694 از 1024 اولاول ... 194594644684690691692693694695696697698704744794 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,931 به 6,940 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

داره خودمونی میشه hossein1320's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

امروز شنبه 8 روز از امتحان سنجش می گذره و کارنامه ما نیومده!
    پیشنهاد می کنم یه مسابقه برگزار کنین هرکی مزخرف تر از سنجش آزمونی معرفی کرد جایزه بگیره

داره خودمونی میشه juventuss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان

بچه هایی پیش دانشگاهی که امروز دین و زندگی دادین به 1 نکته " مهم " توجه کردین ؟ امتحان 20 نمره بود !!!!!!

با این وضعیت پس تکلیف 5 نمره ای که دست معلم و مدرسه بود چی میشه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه dehtoday's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    انقلاب سوم

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان

بچه هایی پیش دانشگاهی که امروز دین و زندگی دادین به 1 نکته " مهم " توجه کردین ؟ امتحان 20 نمره بود !!!!!!

با این وضعیت پس تکلیف 5 نمره ای که دست معلم و مدرسه بود چی میشه ؟
    بله درسته 20 نمرست !!! چون كه اين نمرات رو تو كنكور سال آينده تاثير ميدن پس نميتونن 15 نمره امتحان
    بگيرن . و در مورد چگونگي قبولي بگم كه هر نمره اي كه تو برگه گرفتي ضربدر سه چهارم (75/.) كن هر چي
    شد بعلاوه نمره ميان ترمي كه معلم بهت داده ميشه نمرت واسه قبول شدن يا نشدن ؟!! البته در هر صورت
    بايد تو برگه بالاي 7 بگيري كه قبول بشي !

---------------------------------------------------------------------
    دوستان اينم جواب امتحان دين و زندگي كه امروز برگزار شد :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by dehtoday; 15-05-2010 at 11:19.

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

13

بابا رشتم ریاضیه.

من از اول ریاضیم ضعیف بوده.

شاید بتونم یه مشتق و یه گراف و حد و یه پیوستگی و یه معادله هذلولی و یه بردار رو حل کنم ولی بقیه رو نمیتونم که

حالا اگر اگر همه رو بالای 50 بزنی چی میشه؟ قبول میشی؟ رتبه تو چه مایه هایی میشه؟
    اگه در رياضيات پايه (حسابان و رياضي 2) خيلي ضعيف هستي كه بايد حتماً اساسي مشكل رو ريشه يابي كني وگرنه نميتوني مفاهيم ديفرانسيل رو خوب ياد بگيري !
    ولي گسسته به نظر من راحت تره (بجز نظريه اعداد) : دراين باره كتاب كلاس رياضيات گسسته ((بهترين كتاب آموزشي در جهان براي درك مفاهيم گسسته)) خوب هست !البته فصل احتمال و تركيبات تسلط شما رو بر تشخيص روابط تركيب و تبديل و موضوعاتي كه در رياضي 2 خوندين مي طلبه پس اگه با شمارش مشكل داري سراغش نرو !!!
    و اما :هندسه تحليلي هم كه ميتوني بدون داشتن معلوماتي از هندسه پايه از پسش بر بياي!
    فقط همون ديفرانسيل فكر كنم مشكل ساز شه چون شديداً به مفاهيم رياضيات پايه مرتبطه (برا همين هيچ وقت بدون داشتن معلومات رياضيات پايه سراغش نرو !!!! )

راستي دوستان :

تو اين مدت به اين نتيجه رسيدم كه مفهومي خوندن درسها براي كنكور شرط لازمه ولي كافي نيس ! يعني علاوه بر خوندن مفهومي بايد مهارتهاي كنترل زمان و سرعت عمل ... = مهارت تست زني رو داشته باشين (كه من هيچ وقت نداشتم و فقط به بعد اولش توجه كردم)

موفق باشين

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ممنون از جوابت. من هم سال دیگه می خوام غیر حضوری بخونم. هوشم هم متوسط یه کم رو به بالاست. حسابان امسال میانگین نمراتم 18.5 هست. جبر، فیزیک و .. هم بالای 19.

همه میگن غیر حضوری خوب نیست. البته اینم بگم که من بدون مدرسه رفتن، خودم بخون هستم. مثلا تابستون پارسال مدرسه نرفتم ولی همه ی تست های سال دوم رو زدم و خلاصه نویسی هم کردم، بدون این که کسی مجبورم کنه. حالا می خوام نظر تو که خودت غیر حضوری خوندی رو بدونم. نظر تو از 100تا مشاور که رو هوا حرف میزنن برام مفیدتره. ممنون.
    هیچ کس منو دوست داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

فکر کنم این امتحان های نهایی پیش 20 نمره ای هستن به خاطر اینکه هم بچه های داوطلب آزاد و هم روزانه و هم..... همزمان امتحان می دن
    (مث اینکه دیگه حوصله ندارن چندتا نمونه سوال طرح کنن )

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

می گن آدم باید جنبه داشته باشه! به نظرتون توی این حرف اثری از جنبه و استدلال قوی هست:
    "سلام

از تاپیکهای مختلف آموزش عالی برای موارد مختلف استفاده بفرمایید؛

+
    فعلا تا کنکور برگزار نشده برای دوره ی بعدی تاپیک ایجاد نکنید لطفا."
    خب عزیزم اون موردی که من می خوام توی هیچ کدوم از موارد موجود نیستش!!!
    زمان ایجادش هم فکر نمی کنم به کسی ربطی داشته باشه.

پروفشنال sinasalar2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ببین شما این کارو میخواین انجام بدین تا وقت بیشتری برای درس خوندن داشته باشین دیگه نه ؟ حالا من یه مثالی میزنم از خودم ( البته میدونم خیلیا اینطورین ) :
    از سال اول دبیرستان تا الان ارزوم بوده که توعید بشینم تمام درسارو بخونم ( از 25 اسفند تا 17-18 فروردین ) ولی هیچ وقت به ارزوم نرسیدم ! نهایتش این بود دین و زندگی رو میخوندم با چند فصل فیزیک و ریاضی ولی همین ادم ( یعنی من ) توی یه بازه ی زمانی 20-25 روزه ( منظور فصل امتحانات ) مینشستم تمام درسارو میخوندم و معدل خوبی هم کسب میکردم ! ( البته برای کنکور امسال تمام درسارو یه دوره ای کردم )
    حالا چه ربطی داشت به سوال شما : ببینید وقتی ادم حس کنه زمان زیادی داره هی کاراشو میندازه برای فردا و میگه : خوب حالا وقت دارم بذار این یه ساعتو برم مهمانی... ولی وقتی ادم حس کنه وقت کمتری داره بازده ی بیشتری داره ( مثلا الان تمام کنکوریا اینو میگن که ما از عید به بعد با وجود این که مدرسه میریم ، امتحان میدیم و... از تابستون خیلی بیشتر درس میخونیم اونم به خاطر اینه که حس میکنیم زمان کم داریم و... )
    الان خلاصه این که اگه مدرسه بری هم تو جو درس خوندن قرار میگیری ( حس رقابت و از این حرفا ...) هم این که حس میکنی زمان کمتری داری برای درس خوندن پس بیشتر درس میخونی
    Last edited by sinasalar2007; 15-05-2010 at 13:18.

9. 2 کاربر از sinasalar2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام.

امروز یکی از دوستام زنگ زد گفت مشاورم گفته فصل 12 زیست 2(سوم) رو خوب بخون.اونم مثل من پشت کنکوریه و کتاباشو عوض نکرده.میخاستم بدونم فصل 12 امسال اضافه شده؟برای من 11 فصله.

چون تو کتاب سال های قبل(و کتابی که من دارم) آخرین فصل دستگاه تناسلی بود.

نه بابا.ریاضیه.تجربی حسابان و دیفرانسیل نداره.

ولی دیگه 20 درصد رو که میشه رو هوا زد.یکی از دوستام رتبه سراسریش 15 هزار بود.تو آزاد فکر کنم 35 درصد ریاضی زده بود.الان داره مکانیک میخونه.
    بچه ها زيست شناسي 2 واقعا 12 فصله ؟ من كه خريدم 11 فصله
    قانون اول ایجاد استرس: از دیگران سوالی بپرسید که فرد را به تکاپو انداخته و فکرش از درس منحرف شود!!
    این دوستتون زنگ زده خواسته باشما شوخی کنه . احتمالا تا یکی دو هفته دیگه از شما میپرسه که فصل 19! پیش دانشگاهی رو خوندی؟امسال سوال میاد زیاد جدی نگیرین . فصل آخر سال سوم 11 هست خیالتون راحت

11. 2 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه juventuss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بله درسته 20 نمرست !!! چون كه اين نمرات رو تو كنكور سال آينده تاثير ميدن پس نميتونن 15 نمره امتحان
    بگيرن . و در مورد چگونگي قبولي بگم كه هر نمره اي كه تو برگه گرفتي ضربدر سه چهارم (75/.) كن هر چي
    شد بعلاوه نمره ميان ترمي كه معلم بهت داده ميشه نمرت واسه قبول شدن يا نشدن ؟!! البته در هر صورت
    بايد تو برگه بالاي 7 بگيري كه قبول بشي !

---------------------------------------------------------------------
    دوستان اينم جواب امتحان دين و زندگي كه امروز برگزار شد :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینکه باید تو برگه 7 بگیری تا قبول بشی رو من برای اولین بار از شما دارم میشنوم !

شما این حرفی که میزنی بهش مطمئنی یا شما هم از کس دیگه ای شنیدی ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •