تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 694 از 1211 اولاول ... 1945946446846906916926936946956966976987047447941194 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,931 به 6,940 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

وارد ستينگ مي خواي بشي نميره تو بايد از Run as بري
    وقتي ميري تو هرچي تنظيم ميكني مياي بيرون اصلا سيو نميشه و عين روز اولش ميمونه .
    چي كنم ؟!

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

وارد ستينگ مي خواي بشي نميره تو بايد از Run as بري
    وقتي ميري تو هرچي تنظيم ميكني مياي بيرون اصلا سيو نميشه و عين روز اولش ميمونه .
    چي كنم ؟!
    چیزی به فکرم نمیرسه ولی بازی رو دوباره نصب کنید احتمالا درست میشه.
    یا شما وقتی میاید بیرون ok میزنید؟؟؟؟؟؟؟؟
    ایندفعه اول apply رو بزنید بعد ok رو.

3. 2 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان کسی تا حالا تو ویندوز 7 با کیت سرور مشکل پیدا کرده.من وقتی که کیت سرور رو نصب میکنم و بعد میرم که بازی رو بال بیارم این ارور زیر میاد:

حالا من چیکار کنم لطفا کمکم کنید.

5. این کاربر از shahabprince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان کسی تا حالا تو ویندوز 7 با کیت سرور مشکل پیدا کرده.من وقتی که کیت سرور رو نصب میکنم و بعد میرم که بازی رو بال بیارم این ارور زیر میاد:

مشکل از دایرکس هست.
    گفته دوباره نصب کنید تا مشکل حل بشه(نوشته ی ارور)
    Last edited by SA3EDLORD; 27-10-2009 at 19:53.

7. این کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

برو از این جا:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فایلش رو download کن بریز تو c:/windows/system32

9. 3 کاربر از hesamat87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MESI08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان من رو حالت top player خیلی قوی بودم و می تونستم بازی رو ببرم....ولی از وقتی این پچ bundes و بعدش هم روی اون پچ جدید ورژن 0.6 رو نصب کردم روی همین حالت top player بازی ها خیلی سخت شده...دروازه بان ها فوق العاده باهوش شده اند و پاس کاری های حریف هم فوق العاده سریع شده...ممکنه سازندگان پچ حالات و درجات سختی بازی رو دست کاری کرده باشند؟

سوال دیگه این که حالت super star چرا من ندارم؟
    کسی این حرفئ تایید میکنه

11. این کاربر از MESI08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

سلام دوستان امروز من این بازی رو گرفتم.بعد از اینکه دو بار بازی رو به دلیل خراب بودن دی وی دی عوض کردم
    بالاخره سالم از اب در اومد.
    جدا این کونامی کارش درسته.خوشم اومد از جمله ای استفاده کرده که لازم بود...تغییر...واقعا خوبه که کونامی فهمید باید کمی تغییر تو بازی داد ولی بعضی جاها تو این دو ساعتی که فعلا باهاش کار کردم اعصابم رو خورد کرد...
    اولین چیز این بود که به نظر من یکم حس بازی رو برده به سمت فیفا.نمیدونم چجوری بگم که قابل درک باشه ولی سبک مثل همیشه نیست...منو بازی هم زیاد جذاب نبود ولی باز هم خوبه من که اسم این منو رو در به در میذارم!!!
    گرافیک بازی که جای خود داره خوب کار شده کیفیت صورت بازیکن ها هم عالی است.
    در کل تا اینجا که بد نبوده نسبتا حال داد ولی همین عنصر مخصوص کونامی هست که نمیذاره من این بازی رو با فیفا عوض کنم.دم کونامی گرم...به نظر من که خیلی از فیفا بهتره.

13. این کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

به خاطر خود گزارشگر نیست . این تغییری که من میدم روی عاملی که سرعت بازیو کم میکنه اثر میذاره نه اینکه خود گزارشگری عامل اصلی باشه حتما موضوع از جای دیگه ای آب میخوره حالا من اتفاقی فهمیدم با تغیرر گزارشگر هم میشه روی اون عامل اثر گذاشت . متوجه میشی چی میگم ؟
    به هر حال الان من واقعا بسختی میتونم گل بزنم .
    من قبلا تیک فریم اسکیپ رو برداشته بودم . اما بازم بازی میتونه کند تر بشه حتی به اندازه نسخه دمو .
    فکر میکنم جامها رو باید توی گالری آنلاک کنی من هنوز توی این بخشها نرفتم .

باور کن بهادر جان سخت تر شده . توی سوپر استار همه چیز سر جاش بود فقط عکس العمل دروازه بانها خیلی بهتر میشه اما اینجا اصلا قضیه متفاوته بحث سر کم شدن سرعت بازی و زمان پاسخ دهیه .
    حسين جون يه زحمتي بكش لينك دانتود مستقيم اين گزارشگر هاي ايتاليايي و اسپانيش رو بده تا بديم دانلود كنند
    راستي من مونيتورم 19 وايد الجي هستش و گرافيك ati 3870 512 به نظرت با مشخصات من تو ستينگ بازي چه رزولوشني رو انتخاب كنم تا بهترين كيفيت رو داشته باشم از هر لحاظ ؟
    واينكه تا حالا به غير از اون برداشتن تيك و تغيير رفرش ريت راه ديگه اي پيدا نكردين واسه تغيير رسپانس تايم تو بازي ؟

ممنون ميشم جواب بدين

15. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amir-vampire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان من هر کاری میکنم نمی تونم تیک LB رو از تو قسمت ستینگ حذف کنم.حذفش میکنم ok میکنم باز اضافه میشه.رو رزلوشن های مختلف هم تست کردم .راهی هست ؟؟ ...

17. این کاربر از amir-vampire بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین جان من مشکل دانلود ندارم

لطفا لینک گزارش اسپانیای , ایتالیای رو بده می خوام تست کنم ببینم برای من هم سرعت بازی و ... تاثیر می ذاره .
    اگه قلق خاصی و روشی هم برای وارد کردنشون هست بذار قربونت .
    خدمت شما دوست عزیز در ضمن هیچ قلقی هم نمیخواد فقط باید کپیش کنی توی پوشه img بازی .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

من توی PES 2009 حریف نداشتم در بین دوستام ولی توی 2010 آمار بردم پایینه.

پس میشه از گالری ساعت هایی که بازی کردی یک عکس بگیری. میخوام ببینم چند ساعت بازی کردی ؟

مصطفی جان من آپشن فابل 2009 رو بخاطر هک کردن درجه سختی بازی پاک کردم . نسخه 2010 شما هم سرعتش کمه یا زیاد شاید سرعت بازیت کمه که نمیتونی تمام تیمها رو ببری .

حسین جان در رابطه با متنی که شما زحمت کشیدی و اینجا بازگو کردی نظرم اینکه منم تا الان کلی گیج شدم و میشه گفت دو روزی هست که PES بازی نکردم.....
    وقتی برای اولین بار نسخه نهایی رو بازی کردم خیلی خیلی ناراحت شدم درست برعکس بازی کردن دمو!
    راستش دموPES2010 عالی بود! سرعت بازی کمتر بود و زمان پاسخ دهی هم زیاد که این فوق العاده بود.
    من هنوزم نسخه نهایی رو 5 تا بازی 10 دقیقه ایی کامل انجام ندادم! دلیلشم اینه که همش بدنبال راههای کاهش سرعت بازی بودم.آخرشم به نتیجه نریسیدم.بعضی مواقع سرعت بازی کم میشد ولی فرداش که میخواستم بازی کنم سرعت بازی دوباره زیاد میشد! اگه یادت باشه من چند روز پیش تو تاپیک گفتم که 75HZ سرعت بازی کم میشه و و واقعا هم شد ولی فرداش که میخواستم بازی کنم دیدم دوباره سرعت بازی با همون تنظیمات جدید زیاد شد! خلاصه کلی کلافه شدم و گفتم تا راه حل دائمی پیدا نکنم طرف بازی نمیرم!
    یه موضوع دیگه اینکه فکر کنم زمین بازی هم توی این موضوع بی تاثیر نباشه! نمیدونم چرا بازی در زمین سانتیاکو برنابئو سرعتش خیلی زیاده ولی در انفیلد کمتره!
    واقا خیلی حیف بود.آخه دمو به این قشنگی.......................
    خیلی ناراحت شدم از این سرعت بالای بازی.آخه چرا..؟؟؟؟؟.................
    این کونامی هم که هممون رو گیج کرده.اونم از فیفا که هر چقدر نسخه کنسولیش رو بازی میکنم بیشتر بدم میاد ازش...............
    از همه دوستان خواهش میکنم که اگه راه حلی برای این موضوع پیدا کردید بگید.
    منم فردا میرم گزارش گر ایتالیایی رو دان میکنم تا شاید سرعت بازی بهتر بشه.

راستش امین جان من دیگه کم کم داشتم متقاعد میشدم که دیگه نسخه 2010 رو بازی نکنم چون بازی برام آسون و یکنواخت بود اما با این تغییری که توی سرعت بازی اتفاق افتاد که بازیو واقعا سخت کرده ( آماری که گذاشتمو دیدی که ) حقیقتا خیلی خوشحال و امیدوار شدم و الان شاید توی این تاپیک فقط چند نفری باشن که از این بازی به اندازه من لذت میبرن .

حسين جون يه زحمتي بكش لينك دانتود مستقيم اين گزارشگر هاي ايتاليايي و اسپانيش رو بده تا بديم دانلود كنند
    راستي من مونيتورم 19 وايد الجي هستش و گرافيك ati 3870 512 به نظرت با مشخصات من تو ستينگ بازي چه رزولوشني رو انتخاب كنم تا بهترين كيفيت رو داشته باشم از هر لحاظ ؟
    واينكه تا حالا به غير از اون برداشتن تيك و تغيير رفرش ريت راه ديگه اي پيدا نكردين واسه تغيير رسپانس تايم تو بازي ؟

ممنون ميشم جواب بدين
    لینکشو چند سطر بالاتر گذاشتم . در مورد تغییر ریسپونس تایم چند صفحه قبل گفتم که میشه نسخه نهایی بازیو شبیه نسخه دمو کرد فقط باید راهشو پیدا کنید من اینکار رو بصورت اتفاقی با تغییر گزارشگر به ایتالیایی انجام دادم .
    همونطوریکه که گفتم مطمئنا خود فایل گزارشگری زمان پاسخ دهی رو تغییر نداده بلکه روی عامل تغییر دهنده تاثیر گذاشته من بصورت فنی نمیتونم علت این تغییر رو مشخص کنم اما این واقعیتیه چون زمان پاسخ دهی و سرعت بازی برای من خیلی عوض شده راستش الان بندرت میتونم تیمیو ببرم .

19. 3 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •