وارد ستينگ مي خواي بشي نميره تو بايد از Run as بري
وقتي ميري تو هرچي تنظيم ميكني مياي بيرون اصلا سيو نميشه و عين روز اولش ميمونه .
چي كنم ؟!
وارد ستينگ مي خواي بشي نميره تو بايد از Run as بري
وقتي ميري تو هرچي تنظيم ميكني مياي بيرون اصلا سيو نميشه و عين روز اولش ميمونه .
چي كنم ؟!
چیزی به فکرم نمیرسه ولی بازی رو دوباره نصب کنید احتمالا درست میشه.
یا شما وقتی میاید بیرون ok میزنید؟؟؟؟؟؟؟؟
ایندفعه اول apply رو بزنید بعد ok رو.
![]()
دوستان کسی تا حالا تو ویندوز 7 با کیت سرور مشکل پیدا کرده.من وقتی که کیت سرور رو نصب میکنم و بعد میرم که بازی رو بال بیارم این ارور زیر میاد:
حالا من چیکار کنم لطفا کمکم کنید.
مشکل از دایرکس هست.
گفته دوباره نصب کنید تا مشکل حل بشه(نوشته ی ارور)
Last edited by SA3EDLORD; 27-10-2009 at 19:53.
برو از این جا:
فایلش رو download کن بریز تو c:/windows/system32کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی این حرفئ تایید میکنه
سلام دوستان امروز من این بازی رو گرفتم.بعد از اینکه دو بار بازی رو به دلیل خراب بودن دی وی دی عوض کردم
بالاخره سالم از اب در اومد.
جدا این کونامی کارش درسته.خوشم اومد از جمله ای استفاده کرده که لازم بود...تغییر...واقعا خوبه که کونامی فهمید باید کمی تغییر تو بازی داد ولی بعضی جاها تو این دو ساعتی که فعلا باهاش کار کردم اعصابم رو خورد کرد...
اولین چیز این بود که به نظر من یکم حس بازی رو برده به سمت فیفا.نمیدونم چجوری بگم که قابل درک باشه ولی سبک مثل همیشه نیست...منو بازی هم زیاد جذاب نبود ولی باز هم خوبه من که اسم این منو رو در به در میذارم!!!
گرافیک بازی که جای خود داره خوب کار شده کیفیت صورت بازیکن ها هم عالی است.
در کل تا اینجا که بد نبوده نسبتا حال داد ولی همین عنصر مخصوص کونامی هست که نمیذاره من این بازی رو با فیفا عوض کنم.دم کونامی گرم...به نظر من که خیلی از فیفا بهتره.
حسين جون يه زحمتي بكش لينك دانتود مستقيم اين گزارشگر هاي ايتاليايي و اسپانيش رو بده تا بديم دانلود كنند
راستي من مونيتورم 19 وايد الجي هستش و گرافيك ati 3870 512 به نظرت با مشخصات من تو ستينگ بازي چه رزولوشني رو انتخاب كنم تا بهترين كيفيت رو داشته باشم از هر لحاظ ؟
واينكه تا حالا به غير از اون برداشتن تيك و تغيير رفرش ريت راه ديگه اي پيدا نكردين واسه تغيير رسپانس تايم تو بازي ؟
ممنون ميشم جواب بدين
دوستان من هر کاری میکنم نمی تونم تیک LB رو از تو قسمت ستینگ حذف کنم.حذفش میکنم ok میکنم باز اضافه میشه.رو رزلوشن های مختلف هم تست کردم .راهی هست ؟؟ ...
خدمت شما دوست عزیز در ضمن هیچ قلقی هم نمیخواد فقط باید کپیش کنی توی پوشه img بازی .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مصطفی جان من آپشن فابل 2009 رو بخاطر هک کردن درجه سختی بازی پاک کردم . نسخه 2010 شما هم سرعتش کمه یا زیاد شاید سرعت بازیت کمه که نمیتونی تمام تیمها رو ببری .
راستش امین جان من دیگه کم کم داشتم متقاعد میشدم که دیگه نسخه 2010 رو بازی نکنم چون بازی برام آسون و یکنواخت بود اما با این تغییری که توی سرعت بازی اتفاق افتاد که بازیو واقعا سخت کرده ( آماری که گذاشتمو دیدی که ) حقیقتا خیلی خوشحال و امیدوار شدم و الان شاید توی این تاپیک فقط چند نفری باشن که از این بازی به اندازه من لذت میبرن .
لینکشو چند سطر بالاتر گذاشتم . در مورد تغییر ریسپونس تایم چند صفحه قبل گفتم که میشه نسخه نهایی بازیو شبیه نسخه دمو کرد فقط باید راهشو پیدا کنید من اینکار رو بصورت اتفاقی با تغییر گزارشگر به ایتالیایی انجام دادم .
همونطوریکه که گفتم مطمئنا خود فایل گزارشگری زمان پاسخ دهی رو تغییر نداده بلکه روی عامل تغییر دهنده تاثیر گذاشته من بصورت فنی نمیتونم علت این تغییر رو مشخص کنم اما این واقعیتیه چون زمان پاسخ دهی و سرعت بازی برای من خیلی عوض شده راستش الان بندرت میتونم تیمیو ببرم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)