سلام بچه ها کسی تازگی ها اسیا تک شیراز را شارژ کرده من زمانی که با ارم نت بود شارژ کردم حالا تموم شده می خوام باز شارژ کنم .سرعتی که الان میدن چطوره؟قبلا که 128 گرفته بودم روز 500کیلوبایت دانلود میداد ساعات مجانی 50 کیلو الانم مثل قبله؟
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
سلام بچه ها کسی تازگی ها اسیا تک شیراز را شارژ کرده من زمانی که با ارم نت بود شارژ کردم حالا تموم شده می خوام باز شارژ کنم .سرعتی که الان میدن چطوره؟قبلا که 128 گرفته بودم روز 500کیلوبایت دانلود میداد ساعات مجانی 50 کیلو الانم مثل قبله؟
مدت اعتبار باقي مانده: 1 روز
یعنی امروز تمام هست یا فردا هم هست؟
سرعت روز 150 سرعت شب 30
حجم هم باید بالای 5 گیگ بگیرید تا شب مجانی باشه
نمیدونم!
از اول سرعتتون همین بود یا بعد از تمدید جدید؟یه حسی میگه اسیا را بیخیال شم برم سراغ یه شرکت دیکه بدشانسی کافو نوری هم هستم
بعد از تمدید
بقیه دوستان هم همینطور بودن، بعد از تمدید سرعتشون کم شد
انگار امروز هم نمیشه آنلاین بازی کرد نه؟
ویرایش: فکر میکنم مربوط به همین بستن سوکس، پورت ها و از اینجور چیزا باشه
Last edited by saurron; 06-10-2012 at 12:44.
با 128 اینقدره سرعت؟یعنب 256 بیگیرم سرعت دو برابر میشه؟
شانس ما را ببین هر چی لازم داریم کمیاب میشه هیچ شرکت دیگه ای رانژه نمی کنه حتی مخابرات به دانلود شبانه احتیاج دارم.حالا چیکار کنم؟
بله 128 .
نمیدونم ولی تا اونجا که یادم میاد یکی از دوستان 512 داشت سرعتش همین قدر بود، دقیق یادم نیست.
اگه منظورتون از مخابرات همون 20 نت هست دانلود شبانه نداره.
الان فقط یه شرکت یکی از دوستان میگفت سرعت شبانه خوبی داره که صبانت بود، ولی فقط یه نفر میگفت خوبه حالا این آقا از طرف خود شرکت صبانت بود یا نه خبر ندارم. من خودم 2 سال پیش از صبانت داشتم اصلا راضی نبودم، حالا شاید معجزه شده باشه (فقط جهت اطلاع گفتم)
Last edited by saurron; 06-10-2012 at 19:36.
سلام
من صبانت دارم
احساس میکنم خیلی گرونه
میخوام شرکت عوض کنم
من سرعت 30 تا 50 برام کافیه ولی ترجیها نامحدود باشه چون زیاد وبگردی میکنم و فقط اهنگ دانلود میکنم .
نکته خیلی مهم اینه که ارزون باشه .
نکته مهم تر اینه که قطعیش کم باشه .
به نظرتون چه شرکتی برام مناسب تره
خیلی ممنون
چنده صبانت؟ سرعت چطوره؟
حدودا چقدر حجم در ماه لازم دارید؟
----------------------------------------------------------------------------------
عمق فاجعه رو میشه از جمعیت تاپیک فهمید، همیشه تو قسمت " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " پر از آدم بود، همه بحث میکردن که از کدوم شرکت اینترنت بگیرن و چیکار کنن تا اینترنتشون بهتر بشه، ولی الان 10 کاربر عضو شده بیشتر اینجا نیستن، معلومه دیگه همه از داشتن یه شرکت سرویس دهنده خوب ناامید شدن.
به قول دوستمون آرش همش زیر سر کله گَنده هاس، فعلا همه شرکتا وضعیت بدی دارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)