یه بار پستم رو بخون. همون کوئست رو می گم. 150 تا فکر می کنم بهت پول می ده که یه خر بخری. اینجوری 100 تا برات تموم می شه خرفقط ميدونم اون كلانتره تويه يه كوئست ازمون يه خر مي گيره !!
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
یه بار پستم رو بخون. همون کوئست رو می گم. 150 تا فکر می کنم بهت پول می ده که یه خر بخری. اینجوری 100 تا برات تموم می شه خرفقط ميدونم اون كلانتره تويه يه كوئست ازمون يه خر مي گيره !!
ایول باحاله اما انصافا وقت ندارم دایل آپم هستم. همین د وست کلی از وقتم رو گرفته بد جورغاست داگ بیا تریبال حال کنیم
میخوایم کل ورلد رو بخندونیم : دی
پست اخر تریبال رو ببین
من 100 مگ بیشتر حجم اینترنت ندارم : دی
مگه تریبال چقدر وقت میگیره غاستی ؟
بیا حال کنیم دیگه غاستی : دی
حالا فهميدم منظورت چيه!خر رو چرا الان می خرید؟ بذارید تو کوئست بگیریدش که 150 تا هم پول بده. اینجوری 100 تا براتون تموم می شه
منكه خيلي بعيد مي دونم تا لول 25 هم بتونم اون كوئست رو انجام بدم چون كوئست قبليش كه چكش مي خواد رو با لباس هم غير ممكنه تقريبا انجامش برا من.
دیگه $ 150 هم پوله !! دو تا town founder میزنی پولش در میاد xD
اين كاره به يه دردي هم خورد:
![]()
وضعیتت عینه منه .منكه خيلي بعيد مي دونم تا لول 25 هم بتونم اون كوئست رو انجام بدم چون كوئست قبليش كه چكش مي خواد رو با لباس هم غير ممكنه تقريبا انجامش برا من.هیچ کدوم از اسکیل هاش رو دنبال نمی کنم
نگو اینجوری استخون هام درد می گیره : دیمن 100 مگ بیشتر حجم اینترنت ندارم : دی
مگه تریبال چقدر وقت میگیره غاستی ؟
بیا حال کنیم دیگه غاستی : دی
میام. کی شروع می شه؟
میشه بیشتر توضیح بدی ؟
حالا شد غاستی جون : دینگو اینجوری استخون هام درد می گیره : دی
میام. کی شروع می شه؟
2 روز دیگه شروع میشه ورلد 36 ، ورلد 37 هم به زودی شروع میشه و میشه توی ترایب 500 نفر عضو کرد !!
در ضمن ، ورلد 36 هم یه قابلیت داره و اون اینه که از همون اول میتونی همسایه هاتو فارم کنی ... مورال هم نداره ( فکر کنم اشتباه نوشتم منظورم همونیه که درصد روحیه سرباز هاتو میگه ... که اینجوری میتونی به ضعیفا هم حمله کنی و حال کنی
من بیشتر ورلد 36 رو ترجیه میدم غاستی : دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)