سلام به همه اساتيد
با عرض خسته نباشيد مي خواستم بپرسم اگه كسي كانفيگ كردن مود م TPLINK TD-8610 رو بلده واسه من بزاره خيلي ازش ممنون ميشم در ضمن شركتي كه من خدمات ميگيرم شاتل هست با تشكر فراوان
سلام به همه اساتيد
با عرض خسته نباشيد مي خواستم بپرسم اگه كسي كانفيگ كردن مود م TPLINK TD-8610 رو بلده واسه من بزاره خيلي ازش ممنون ميشم در ضمن شركتي كه من خدمات ميگيرم شاتل هست با تشكر فراوان
snr و Attenuation رو که تو عکسی که واسم فرستادی بهت گفتم خوبه. اسپلیتر رو بردار ببین تغییر میکنه یا نه.
اصلا اگر قرار بر این بود میکرو فیلتر رو کسی نمی خرید. دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم خروجی dsl توی اسپلیتر
اتصال کوتاه داره با ورودی اسپلیتر.
اون شخص هم میتونه یک اسپلیتر دم در بگذاره و یک سیم برای مودم بکشه و سیم اصلی خانه رو به خروجی phone اسپلیتر بزنه که دیگه واسه هر گوشی نیاز به میکروفیلتر یا اسپلیتر نباشه. البته بسته به سیقه و متراژ سیم ممکنه خرید اسپلیتر اضافی به صرفه تر باشه باشه.
بدون اسپلیتر
با اسپلیتر
اون 0 تا 0.5 db تغییر هم طبیعیه و تو هر 10 ثانیه ممکنه تغییراتی در این حد دیده بشه.
Last edited by sei_pm; 08-04-2010 at 08:52.
بچه ها امروز زنگ زدم به خود فن آوا
گفتم نمایندگیتون داره بازی درمیاره من واسه مودم چی کار کنم ؟
گفتش اول از همه linksys و بعدش TPlink و بعدش Dlink
حالا من یه سرچی کردم
linksys wag120 رو گیر آوردم
TPLINK هم نگاه نکردم هنوز
خواستم راهنمایی کنین،اولا که نظرتون در مورد این مودم چیه،دوم اینکه قیمتش چنده و گارانتی اصلیش چیه و چند مدته ؟
و نکته ی دیگه اینکه نکته ی خاصی هست که موقع خرید این مدل باید بهش دقت کنم ؟
و اینکه اگه این مدل نه بین محصولات LINKSYS و TPLINK چی رو پیشنهاد میکنین ؟
سلام ، مخلص sei_pm ؛
پیشنهاد جالبیه ، آقا اینم نتایج مودم ما ؛ یه نگاه بنداز ، ببینیم چه خبره !!!!
با اسپلیتر :
بدون اسپلیتر :
!!!!!!!!!!
فکر نمی خواد sei_pm جان ، جیگر Splitter رو باز میکنیم ببینیم توش چه خبره !!! اینم یکی از Splitter های ما:
( ادیت: دوست خوبم sei_pm تجربه شون از سایت Linksys رو تو پست های بعد مطرح کردن ، که من هم مطلبم رو تصحیح میکنم)
مدار بالا یک فیلتر پائین گذره که نویز های فرکانس بالا رو که برای تلفن ایجاد خش خش میکنه رو حذف میکنه. و همونطور که شما گفتی ورودی خط مدار رو دور میزنه (Bypass) و به خروجی MODEM میره.
دقیقا ، راستش من این کار رو انجام دادم و تو ورودی یه Splitter گذاشتم.
البته acmilan308 این رو هم دقت کنید که واسه این کار برای گرفتن بهترین نتیجه باید برای برای پرس کردن سوکت های RJ11 به دو سر سیم تلفن (یکی دم در یکی پشت مودم) باید از انبرهای مخصوص کابل کشی شبکه استفاده کنید (که حدود 15-20 تومنه). یا سیم رو بعد از اندازه گیری ببرین بدین دوسرش رو سوکت تلفن بزنن.
Last edited by a6l3i; 08-04-2010 at 10:58.
لطف میکنی از طرف دیگه اسپلیتر هم عکس بندازی
پس لینکسیس به اون بزرگی اشتباه میکنه؟
عکسی هم که با اسپلیتر انداختید مال چند شب پیش بود شاید الان تغییر کرده باشه. هر دو مورد رو توی یک زمان تست کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من قبلا اسپلیتر روی خط داشتم ، سرعت اتصال دیال آپم از 37 بالاتر نمیرفت و ضمنا به سختی وصل میشد یا وصل نمیشد (بعضی وقتا ارور remote ........)، برمی داشتم میشد همون 48 تا 50
(به قسمت مودم وصل بود)
چون امکان برداشتن اون نبود ، مودم دیال آپ رو به بخش phone و گوشی رو به بخش مودم وصل کردم ، درست شد
ولی طبق حرف شما:
در صورت وصل کردن تلفن به قسمت مودم اسپیلیتر ، نباید صدای بوقی بشنویم یا دیال آپ وصل بشه ، در صورتی که میشه!همون طور که می بینید سیگنال های خط به هر دو وارد میشن.
1- ف-لتر بالاگذر فقط اجازه عبور به سیگنال های فرکانس بالا رو میده و عملا از ورود فرکانس های پائین و میانی به مودم که واسش نویز حساب میشن جلوگیری میکنه.
2- ف-لتر پائین گذر فقط اجازه عبور به سیگنال های فرکانس پائین رو میده و عملا از ورود فرکانس های بالا و میانی به تلفن که واسش نویز حساب میشه جلوگیری میکنه.
این در مورد مودم کاملا درسته (که اگه به قسمت phone وصل کنی ، لینک روشن نمیشه)
ضمنا برای من به این صورته:
بدون اسپلیتر:
با اسپلیتر:
![]()
Last edited by Mahdi.p30; 08-04-2010 at 18:05.
سلام دوستان من مودمم tp-link td-w8101g هستش و هنوز خطم رانژه نشده و دارای چراغهای lan+wlan+power+adsl+internet
است وقتی خطم رانژه بشه کدوم یکی از اینا واسم روشن میشه؟؟؟
(در حال حاظر power+wlan+lan روشنه)
خب مسلما چراغ ADSL
وصل شدن معمولا به این ترتیبه که 1 یا 2 ساعت تلفن قطع میشه ، پس شما انتظار بکش ببین کی تلفنتون قطع میشه!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)