تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 694 از 1137 اولاول ... 194594644684690691692693694695696697698704744794 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,931 به 6,940 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام آقا ما ميخوايم براي ترم 2 اين كتابا رو بگيريم ، به نظر شما كدومش خوبه :

1 - شيمي پيش 2 خيلي سبز
    2 - 30 سال رياضيات آبي كانون
    3 - شيمي 2و3 آبي كانون
    4 - رياضيات پايه رمزينه
    5 - آمار گاج سفيد يا رمزينه
    6 - فيزيك پايه 30 سال كنكور كانون
    7 - ادبيات 4 كتاب در يك كتاب كانون
    8 - عربي آبي كانون

البته من براي شيمي 2و3 ابي كانون 6 سال پيش رو دارم به نظرم خيلي قديمي شده ميخوام جديدشو بگيرم ، بعد من براي رياضي 2 از گاج سفيد و براي حسابان از چندتا كتاب ضعيف ديگه استفاده ميكردم ( البته تو كارنامه جمع بندي حسابانم بهترين درس بود با تراز 6000 و درصد 40 ) بعد وضعيت فيزيك پايم هم مثل شيمي پايه ميمونه يعني كتاب آبي كانو (10 سال فيزيك پايه آبي ) رو دارم ولي اونم مال 5 سال پيشه و قديمي شده و ميخوام آپديتش كنم

حالا به نظر دوستان لازمه اين تغييراتو بدم يا نه؟ به جاي اين كتابا چي پيشنهاد ميديد؟
    من چون اولين باري بود كه تو كانون ثبت نام كردم (از مهر ثبت نام كردم و اي كاش از چند سال پيش ثبت نام ميكردم ) به همين دليل ترم اول يه نوع تمرين براي ترم دومم بود به همين خاطر هر چي تو توانم هست و ميخوام براي ترم دوم پياده كنم لطفا نظري ، چيزي داريد بگيد استفاده كنيم تا موفق شيم

پروفشنال TopGear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

کسی کتاب فیزیک 1و2 تکجلدی اندیشه سازان رو داره؟
    حیف که تبریزی..ولی اگر تهران هستی یا آشنا داری..برو میدون انقلاب و از مغازه های دست دوم فروشی اونجا آمار بگیر...به احتمال زیاد پیدا میکنی..
    پیداش کردم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

کسی جواب ما رو نمیده؟؟
    هندسه پایه چی خوبه؟؟؟
    نشر دریافت کتابش چطوره؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یه کتاب تست خوب برا تحلیلی می خوام گاج رو دارم ولی خیلی ازش خوشم نمی آد تستاش خیلی زیاده اگه کمکم کنید ممنون میشم.......
    دوستان نظری ندارید اگه کمکم کنید ممنون میشم>>>>....>>>>>>

پروفشنال Haniiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

1 - شيمي پيش 2 خيلي سبز
    3 - شيمي 2و3 آبي كانون
    4 - رياضيات پايه رمزينه
    8 - عربي آبي كانون

البته من براي شيمي 2و3 ابي كانون 6 سال پيش رو دارم به نظرم خيلي قديمي شده ميخوام جديدشو بگيرم ، بعد من براي رياضي 2 از گاج سفيد و براي حسابان از چندتا كتاب ضعيف ديگه استفاده ميكردم ( البته تو كارنامه جمع بندي حسابانم بهترين درس بود با تراز 6000 و درصد 40 ) بعد وضعيت فيزيك پايم هم مثل شيمي پايه ميمونه يعني كتاب آبي كانو (10 سال فيزيك پايه آبي ) رو دارم ولي اونم مال 5 سال پيشه و قديمي شده و ميخوام آپديتش كنم

حالا به نظر دوستان لازمه اين تغييراتو بدم يا نه؟ به جاي اين كتابا چي پيشنهاد ميديد؟
    من چون اولين باري بود كه تو كانون ثبت نام كردم (از مهر ثبت نام كردم و اي كاش از چند سال پيش ثبت نام ميكردم ) به همين دليل ترم اول يه نوع تمرين براي ترم دومم بود به همين خاطر هر چي تو توانم هست و ميخوام براي ترم دوم پياده كنم لطفا نظري ، چيزي داريد بگيد استفاده كنيم تا موفق شيم
    به نظر من بین ( آمار گاج سفيد يا رمزينه) گاج سفید رو انتخاب کن ... من از امار رمزینه زیاد راضی نبودم !!! .. ( گاج سفید رو استفاده نکردم ... ولی فکر میکنم بهتر از رمزینه باشه ! ( البته من ویرایش پارسال آمار رمزینه رو دارم ... امسال نمیدونم تغییری کرده یا نه ! ))

6. این کاربر از Haniiii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

1 - شيمي پيش 2 خيلي سبز
    3 - شيمي 2و3 آبي كانون
    4 - رياضيات پايه رمزينه
    8 - عربي آبي كانون

شیمی پیش 2 فار بگیر حجمش زیاده ولی ارزششو داره _ من هیچی از فصل 4 نمی دونستم ولی اینو خوندم عالی بود !!
    تست دیف به نظرم ده استاد خوبه -- حسابانشم مثکه بد نیست
    تست شیمی مبتکران بگیر !!
    آمار گاج سفید !!
    فیزیک پایه گاج سفید یا مبتکران
    ادبیات مبحثی : املا و لغت + تناسب مفهومی - انتشارات دریافت

عربی اونو نمی دونم ولی عربی مهر و ماه بنظرم کتاب خیلی خوبیه _ نشر الگو هم خوبه تالیف خاکبازان !!

8. این کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

شیمی پیش 2 فار بگیر حجمش زیاده ولی ارزششو داره _ من هیچی از فصل 4 نمی دونستم ولی اینو خوندم عالی بود !!
    تست دیف به نظرم ده استاد خوبه -- حسابانشم مثکه بد نیست
    تست شیمی مبتکران بگیر !!
    آمار گاج سفید !!
    فیزیک پایه گاج سفید یا مبتکران
    ادبیات مبحثی : املا و لغت + تناسب مفهومی - انتشارات دریافت

عربی اونو نمی دونم ولی عربی مهر و ماه بنظرم کتاب خیلی خوبیه _ نشر الگو هم خوبه تالیف خاکبازان !!
    شيمي پيش 2 صرفا برا تست ميخوام ، خيلي سبزم به خاطر خوبي پيش يكش ميخوام بگيرم!
    تست ديفم چون ( آبي تيپ بندي كرده + پاسنامه نسبتا خوبش + چون haniii هم خريده !!) ميخوام بگيرم ، رياضي پايه هم رو دست رمزينه نيومده
    آمار رو چون دوستان تاييد كردن ما هم تاييد مكنيم و گاج سفيد ميگيريم
    فيزيك هم به نظر خودم كلا آبي از بقيه كتابا بهتره البته از لحاظ ترتيب چون گاج و آبي هر دو سوالاي كنكور گذشته رو دارن پس از لحاظ محتوايي فرقي ندارن ولي پاسخ نامشون مهمه كه كدوم بهتر باشه! راستي كدوم بهتره؟
    ادبياتم كه اونم براي تست ميخوام البته من خودم ادبيات زياد تست نميزنم آخرين تراز آزمونمم 6400 بود ، آبي رو چون 3 ادبيات و زبان فارسي رو با هم داره پيشنهد دادم اگه كتاب ديگه اي هست بگيد؟ اين انتشارات دريافت همه پيش و پايه رو با هم داره؟
    ضمنا شيمي پايه هم ميخوام 2و3 با هم باشن ، اگه جدا باشن زياد به جزئيات ميپردازن نميشه رسيد همشو زد ، به غير آبي كانون اگه كتاب خوب ديگه اي سراغ داريد دريغ نكنيد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه omnia.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نطر من فیزیک گاج از ابی قوی تره

داره خودمونی میشه jekob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

فار یعنی از مبتکران روونتر توضیح داده؟

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

فار یعنی از مبتکران روونتر توضیح داده؟
    چه درسی ؟؟

اگه شیمیه که من از آموزش شیمی مبتکران خوشم نیومد !!

13. این کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •