توي تنظيمات تركيب تيم : Set tactics بعد controller support بعد چك مربوط به auto subs رو فعال كن
توي تنظيمات تركيب تيم : Set tactics بعد controller support بعد چك مربوط به auto subs رو فعال كن
بیش از ده بار از این جور پچ ها توی تاپیک قرار داده شده
یک سرچ توی تاپیک بزنید پیداشون میکنید
آقا من چطور ميتونم مثل فيفا تنظيمات كيبرد رو انجام بدم
توي pes نميشه دكمه هاي كيبرد رو تنظيم كرد
چند دقیقه پیش سال تحویل شد. من سال نو رو به تمام دوستان خوب و صمیمی این تاپیک تبریک عرض میکنم و امیدوارم سال پیش رو سالی پر برکت توام با موفقیت برای شما و خانواده محترمتان باشه.
Last edited by 4039; 20-03-2009 at 16:14.
من سال جدید رو به همه تبریک میگم و از خدا می خوام برای همه سال خوب و خوشی رو رقم بزنه.
بايد بري تو فلدر بازي و Settings رو باز كني قسمت كيبرد
نكنه مليتت پرت هست واسه همون اگه مثلا مليت عراق يا همچين كشورهايي برداري تيم ملي دعوت نميشي
آیا با یک برنامه ای میشه سن رو تو وست مستر کم و زیاد کرد.
ممنون از بابت پيغام تبريكت من هم به نوبه خودم اين عيد عزيز رو به همه بچه هاي تاپيك pes2009 تبريك ميگم دوستاني كه هميشه با ما بودن بعضي مواقع ما ازشون درخواست و پرسشهايي داشتيم بعضي مواقع دوستان درخواستهايي داشتند و ما هم تا حد امكان سعي كرديم پاسخ پرسشها شون رو بديم. دوست دارم سال جديد سالي پر بار براي همه شما دوستان خوب باشه و انشالله هميشه در كاها موفق و پيروز باشيد به اميد خداي بزرگ در سال جديد هم در خدمت دوستان هستم و با تمام وجود سعي در براورده كردن مشكلات البته با كمك و همياري دوستان خوب و بروبچه هاي تاپيك خواهم داشت. حق نگهدارتون باشه دوستان
نه بابا. من یه آرژانتینی متعصب و دو آتیشه هستم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)