تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 694 از 1138 اولاول ... 194594644684690691692693694695696697698704744794 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,931 به 6,940 از 11377

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

احتمالا مدل SS هم چراغ مخفي داره و هم ساده و RS فقط مخفي. توي نت بگرديد مشخصه.
    ............
    آقا محمد، فكر كنم ديگه نيازي به ضربه بيشتر نباشه و اگر شاخص روي سيني جلو با علامت روي پولي مماس شده ديگه نيازي به ضربه زدن نيست. بعد از بستن پولي اصلي با سه تا پيچ هم ميتونين با يك نگاه ببيني كه همه پولي ها در يك راستا قرار گرفتن يا نه.

2. 9 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام بر همه دوستان
    من به تازگی تویوتا کرولا 2013 گرفتم.
    لطفا مرا کاملا راهنمایی کنید که زمان سرویس های دوره ای و تعویض ها چگونه باشد مثل روغن موتور و روغن ترمز و روغن دنده و لنت و فیلترها و....؟
    ممنون از راهنمایی جامع شما

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام بر همه دوستان
    من به تازگی تویوتا کرولا 2013 گرفتم.
    لطفا مرا کاملا راهنمایی کنید که زمان سرویس های دوره ای و تعویض ها چگونه باشد مثل روغن موتور و روغن ترمز و روغن دنده و لنت و فیلترها و....؟
    ممنون از راهنمایی جامع شما
    دوست گرامي
    اين كلوپ متعلق به خودروهاي آمريكايي است، شما ميتونين براي مطرح كردن سوالات خودتون در رابطه با خودروهاي ژاپني، به اين كلوپ مراجعه كنيد:

همچنين سوالات متفرقه در مورد تعمير و نگهداري خودرو را در اين تاپيك مطرح كرده و به اشتراك بگذاريد:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

یا سلام خدمت دوستان عزیز
    در مورد قسمتهایی که با فلش مشخص کردم اطلاعاتی دارید؟
    منیفولی که من روی موتور بستم این قطعه رو داره ولی فنرش از تنظیم خارج شده بود و من هم به همبن دلیل در حالت باز ثابتش کردم و بستمش.
    شنیدم وقتی موتور سرده جلوی خروج سریع دود رو میگیره و باعث میشه موتور زودتر گرم بشه!
    ایا فنرش پیدا میشه تا بشه مجددا تنظیم و راه اندازیش کرد؟
    از وضعیت تنظیمات اون خبر دارید؟باید در چه حالتی باشه(در حالت معمولی)؟

7. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تا بحال به اين قسمت توجه نكرده بودم، الان موتور گرم بود و وضعيت اين قطعه به اين شكل قرار گرفته بود.

وقتي با دست اون رو حركت ميدم نهايتا تا اين وضعيت حركت ميكنه، اما با ول كردن دوباره فشار فنر اون رو برميگردونه سر جاي قبلي.

وقتي موتور سرد شد دوباره نگاه ميكنم و از موقعيت قرار گرفتن اون عكس ميگيرم.
    اگر فنرش باشه و شكستگي نداشته باشه، فكر نكنم نيازي به فنر جديد پيدا بكنه..

9. 9 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

مجددا منیفول رو پیاده کردم تا به بررسی دقیق اون دریچه بپردازم و نتیجه این طور بود:
    وقتی ماشین سرده و میخواهیم روشنش کنیم راه خروجی منیفول دود کانلا بازه تا ماشین راحت کار کنه و مانعی در سر راه خروج دود نباشه
    بعد که یواش یواش گرم میشه اون فنر منبسط میشه و دریچه خروجی رو کمی نیمه بسنه میکنه و دود داغ رو به سمت زیر منیفول سوخت هدایت میکنه تا با داغتر کردم مخلوط سوخت و هوا و تبخیر و حجیم کردن اون باعث (احتمالا مصرف کمتر) بشه.
    من تا قبل از بررسی اون فکر دیگری میکردم و فکر میکردم که بازی اون دریچه برعکسه و موقع سرما خروجی رو میبنده تا ماشین رو زودتر گرم کنه ولی اشتباه بود.
    Last edited by MJ1970; 01-11-2013 at 11:59.

11. 7 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه dmk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام خدمت همگی

دوستان اگر ممکنه در مورد مخزن برگشت رادیات نوا و چگونگی نصبش ، راهنمایی در مورد چسباندن نوارهای لاستیکی دور درها و همچنین محل صحیح جانمایی جک و آچار چرخ توی صندوق عقب نوا هم محبت کنین منو راهنمایی کنین اگه بتونم این کارا رو خودم انجام بدم مراحل بازسازیم تکمیل میشه
    با سپاس

13. 2 کاربر از dmk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

این چند روزه کارهای موتور کمی پیش رفته و به احنمال قوی امروز استارت میخوره.
    فولیها رو کاملا تمیز کردم و بعد رنگ کردم و نصب کردم.
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

دینام المانی که قبلا هم به طور موقتی نصب کرده بودم رو با اتصالات بهتری نصب کردم و فولی اون رو از نظر جلوتر بودن یا عقب تر بودن از سایر فولیها تنظیم کردم.
    چدنی اگزوز رو که برای بررسی مجدد باز کرده بودم رو رنگ مشکی مات زدم و به خوبی بستم.البته برای جلوگیری از مکش هوا توسط منیفول هوا مقداری چسب مزدا برای اب بندی استفاده کردم.
    یک پمپ هیدرولیک جدید هم که حاصل دوتا یکی کردن دوتا پمپ هیدرولیک بود رو جمع کردم و بر روی موتور نصب کردم(البته رنگ مشکی تموم شده بود و به همین دلیل نقره ای شد ولی خیلی هم بد نیست.
    دیگه اینکه کاربراتور هم که تازه سرویس شده بود رو سوار کردم و به دنبال اون سیم سبقت و گاز هم نصب شد.
    دلکو هم نصب شد و بر اساس مرگ بالای پیستون 2 تنظیم شد .وایر و شمع نو هم نصب شد.
    همچنین فیلتر بنزین و فیلتر بنزین هم نصب شد و رو غن موتور رو ریختم.
    روغن گیربکس هم ریخته شد.بعد از اتمام کارهای جانبی موتور سینی موتور هم نصب شد.
    الان فقط باید رادیاتور و باتری نصب بشه و مقداری بنزین تو باک بریزم و استارت بزنم.
    Last edited by MJ1970; 02-11-2013 at 12:52.

15. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

....امروز همانطور که گفته بودم موتور رو استارت زدم و از ابتدا باتری به دلیل 2 ماهی که استفاده نشده بود خیلی ضعیف شده بود و با دور پایین استارت میزد.
    بعد از چند تا استارت متوجه شدم که اصلا بنزین نمیرسه به کاربراتور که احتمال قوی دادم باک خالیه و به همین جهت رفتم پمپ بنزین و بنزین گرفتم(14 لیتر).
    بعد از ریختن بنزین در باک و کمی هم در کاربراتور دوباره اقدام به استارت زدن کردم و این بار صدای موتور عوض شد و معلوم بود میخواد روشن بشه اما نشد!
    بعد با توجه به اینکه ماشین در مجتمع هست و به غیر از منیفول دود هیچ قطعه ای از اگزوز رو سوار نکرده بودم و شدیدا صدا میداد(در زمانی که میخواست روشن بشه) من هم گلویی اگزوز رو با واشر نو نصب کردم و منبع وسط هم نصب کردم و اتصال زیر گیربکس اونها رو بستم.
    بعد مجددا بعد از ریختن مقداری بنزین به کاربراتور استارت زدم ولی استارت خیلی ضعیف میزد و روشن نشد (البته لحضاتی صدایی مثل زمانی که میخواد روشن بشه میداد ).
    خلاصه مجددا صافی بنزین رو چک کردم ولی اصلا بنزین توش نیومده بود!
    به نظرتون مشکل چیه؟
    ممکنه به دلیل دور پایین موتور در لحظه ی استارت بنزین بالا نیومده؟
    یا اینکه 14 لیتر برای باک خالی نوا کم بوده باشه؟

17. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

​سلام دوستان کسی میتونه منو راهنمایی کنه وقتی بخاری ماشین را روشن میکنم باد نمیزنه فقط یه باد بسیار کمی از دریچه های بالا که ماله کولره میزنهنه از پایین نه پشت شیشه باد میزنه عیب از کجاست؟؟؟و این وکیومها که دریچه ها رو بازو بسته میکنند به کجا وصله چه جور هوا را وکیوم میکنه؟

19. این کاربر از سابربن بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •