تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 694 از 905 اولاول ... 194594644684690691692693694695696697698704744794 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,931 به 6,940 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

سلام . ماشین من پراید هست
    مدتیه چرخ جلو طرف راننده صدا میده . نشون یک تعمیرکار دادم گفت از بیرینگ نیست از لنت هاست.
    لنت ها را نگاه کردم دیدم یک طرفه سایش پیدا کرده . لنت ها ، سیلندر ها فنر بین لنت ها را عوض کردم . ولی همچنان صدا می دهد.
    گاهی صدا زیاد میشه گاهی خیلی کم هست.
    لطفا منو راهنمایی کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض درخواست راهنمایی

مدتیه چرخ جلو طرف راننده صدا میده . نشون یک تعمیرکار دادم گفت از بیرینگ نیست از لنت هاست.
    لنت ها را نگاه کردم دیدم یک طرفه سایش پیدا کرده . لنت ها ، سیلندر ها فنر بین لنت ها را عوض کردم . ولی همچنان صدا می دهد.
    لطفا منو راهنمایی کنید

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

لطفا منو راهنمایی کنید
    اگر سیلندر رو هم عوض کردید مطمن شید که دو میله رابط که باروی متحرک رو بازی می ده سالم هستند و گشاد یا کجی در آن ها وجود نداره
    دیسک رو بررسی کنید که شل یا تاب دار نباشه یا نازک نشده باشه اگر مطمن هستید که ضربه ای به ماشین نخورده هر دو چرخ رو مقایسه کنید و ببینید که ایا هردو اینگونه هستند یا فقط همون چرخ مورد نظر
    هواگیری سالم همه چرخ ها تاثیر دارد
    مقدار تفاوت ساییدگی هم اگر زیاد هست
    بیشتر از همون بازویی هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

با تشکر از توجه شما
    دیسک مشکلی نداره. سیلندر رو هم عوض کردم اما منظور شما از میله رابط بازوی متحرک چیه ؟
    روش هواگیری را لطفا توضیح دهید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

اگر سیلندر رو هم عوض کردید مطمن شید که دو میله رابط که باروی متحرک رو بازی می ده سالم هستند و گشاد یا کجی در آن ها وجود نداره
    دیسک رو بررسی کنید که شل یا تاب دار نباشه یا نازک نشده باشه اگر مطمن هستید که ضربه ای به ماشین نخورده هر دو چرخ رو مقایسه کنید و ببینید که ایا هردو اینگونه هستند یا فقط همون چرخ مورد نظر
    هواگیری سالم همه چرخ ها تاثیر دارد
    مقدار تفاوت ساییدگی هم اگر زیاد هست
    بیشتر از همون بازویی هست
    ----------------------------------------------------------------
    با تشکر از توجه شما
    دیسک مشکلی نداره. سیلندر رو هم عوض کردم اما منظور شما از میله رابط بازوی متحرک چیه ؟
    روش هواگیری چیه لطفا توضیح دهید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    گفته میشه تسمه تایم اگر سفت باشه باعث داغ شدن ماشین میشود. چطور باید از این قضیه مطمئن شد؟ که تسمه تایم درست هست و شل یا سفت نیست؟

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

سلام
    گفته میشه تسمه تایم اگر سفت باشه باعث داغ شدن ماشین میشود. چطور باید از این قضیه مطمئن شد؟ که تسمه تایم درست هست و شل یا سفت نیست؟
    سفت بسته شدن تسمه تایم فقط باعث کاهش عمر تسمه ، پولی ها ، هرزگردها و کاسه نمدها میشه و هیچ اثری در گرمتر یا سردتر کارکردن موتور نداره
    جابجا شدن یک دنده در تسمه تایم می تونه یا باعث بد کار کردن موتور بشه یا افزایش دمای موتور

8. 2 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سفت بسته شدن تسمه تایم فقط باعث کاهش عمر تسمه ، پولی ها ، هرزگردها و کاسه نمدها میشه و هیچ اثری در گرمتر یا سردتر کارکردن موتور نداره
    جابجا شدن یک دنده در تسمه تایم می تونه یا باعث بد کار کردن موتور بشه یا افزایش دمای موتور
    اخه شنیده بودم اگر تسمه ها سفت بسته بشه ماشین داغ میکنه.

- - - Updated - - -

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

- - - Updated - - -

سفت یا شل بودن تسمه منجر به پاره شدن یا در رفتن هم میشه که خطرناکه اما داغ شدن بدون انکه مشکلی در کار کرد موتور باشه و یا بی جان شده باشه فکر نمی کنم
    Last edited by kasra2002; 12-09-2015 at 22:16.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

----------------------------------------------------------------
    با تشکر از توجه شما
    روش هواگیری چیه لطفا توضیح دهید
    در هر ترمز دیسکی دو طرف وجود دراه یکی همان پیستون هست که با فشار اوردن به لنت پد اون رو به دیسک وصل می کنه و همزمان باعث می شه که بازویی که در طرف دیگر به پشت لنت انطرف وصل هست رو به دیسک بفشاره
    این بازویی دارای میله ای هست که دو طرف اون رو در محلی بازی میده که بتونه راحت به عقب و جلورفته و کار کنه
    در صورتی که گشاد یا کثیف و یا کج بشه در جای خودش درست حرکت نمی کنه و فشار مساوی نمیاره که در مواقع ترمز خیلی شدید خطرساز می شهیعنی با باز کردن کامل مجموعه ترمز (نیازی به باز کردن لوله و اتصال روغن نیست ) می تونید چک و تمیز و روان و دوباره نصب کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •