تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 694 از 3745 اولاول ... 19459464468469069169269369469569669769870474479411941694 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,931 به 6,940 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ساعت 4 از اسیاتک sms اومد که از طرف مخابرات اعلام شده که adsl شما اماده بهره برداری است و جهت فعال سازی تماس بگیرید زنگ زدم گفت چراغ adsl ت باید سبز بشه سیم وصل کردم به مودم و پریز تلفن ولی روشن نمیشد حتی چشمک هم نزد گفت یه بار مودم درایورش پاک کن نصب کن و ... با اینکه میدونستم ربطی نداره ولی این کارو کردم با اسپیلیتر وصل کردم بدون اون هم وصل کردم بازم سبز نشد مشکل چیه ؟
    100 درصد اگه مودمتون خرابه اگه چراغ لینکش روشن نمیشه(من هم 4 ساله پیش اولین مودمی که از اسیاتک گرفتم خراب بود فرداش رفتم انداختم جلوشون)
    یا خطتون مشکل داره(سیم کشی)
    دیشب مگه فقط آسیاتک قطع بوده ؟؟!!
    بله همین لعنتی قطع بود (پشتیبانی زنگ زدم میگفت سراسریه)
    من مبین نت هم دارم ولی وصل بود!

2. این کاربر از timemachine2029 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_totally's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

ساعت 4 از اسیاتک sms اومد که از طرف مخابرات اعلام شده که adsl شما اماده بهره برداری است و جهت فعال سازی تماس بگیرید زنگ زدم گفت چراغ adsl ت باید سبز بشه سیم وصل کردم به مودم و پریز تلفن ولی روشن نمیشد حتی چشمک هم نزد گفت یه بار مودم درایورش پاک کن نصب کن و ... با اینکه میدونستم ربطی نداره ولی این کارو کردم با اسپیلیتر وصل کردم بدون اون هم وصل کردم بازم سبز نشد مشکل چیه ؟
    قطع بودن چراغ لینک مودم اصلا چیز عجیبی نیست و الزاما هم مودم خراب نیست
    یعنی فقط 5 درصد احتمال داره مودم خراب باشه
    قبلش شما باید سیم کشیت رو چک کنی
    یا اگه می تونی رو ورودی ساختمان چک کن

4. این کاربر از hamed_totally بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhd1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

دوباره اینترنت اسیاتک قطع شده فک کنم تو شرکت گل کوچیک بازی میکنن توپ میخوره به تجهیزات اینترنت قطع میشه . ادم نمیدونه به حاله خودش گریه کنه یا بحال اسیاتک بخنده
    Last edited by mhd1990; 10-06-2012 at 10:04.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

حیف که من حال نکردم با انجمن پی سی ورلد چون یه پستی نوشتم که 45 دقیقه وقت گذاشتم براش!
    اون وقت آقای مدیری که احساس مدیر بودن میکنه و آموزش های فروم داری یاد نگرفته راحت مطلب منو پاک کرد!
    فقط این عکسو ببینید

من میخواستم روش هایی را به شما یاد بدم که از نهایت پهنای باندتون با هر شرکتی خواستید استفاده ببرید

روی 9 تا شرکت تا به حال تست شده و انجام پذیره!

این هم عکسی هست که از سرور speedtest گرفتم که از سرور مستقیم خودش هم است!!!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به خدا چیز هایی بلد بودم که میگفتم همتون حال میکردین

اما با پی سی حال نکردم به خاطر حرکت زشت پاک کردن پست مفید من که اون همه زحمت پای اون کشیده بودم!
    Last edited by y4c404; 10-06-2012 at 10:43.

7. 4 کاربر از y4c404 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه reza7434's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

بچه ها اگه آسیاتک 128 بگیرم سرعت دانلود روز و شب چه طوری میشه؟
    سرعت روزانه تا 2 مگابایت بر ثانیه که باز است.
    سرعت شبانه شما باید عدد 128 رو به 8 تقسیم کنی (تازه اگر 1 به 8 باشه، شاید هم 1 به 10) که میشه 16، یعنی سرعت دانلود شبانه شما 16 هستش

داره خودمونی میشه reza7434's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ممنون از جوابت...اما خودمونیم با جمله آخرت خیلی حال کردم.الان دقیقا دارم جویده میشم

دوستان اگه من بخوام فسخ کنم و از پارس آنلاین بگیرم-کاملا بگید چه مراحلی رو باید طی کنم و چقد باید هزینه کنم؟؟؟

برای فسخ قرار داد باید به آسیا تک زنگ بزنی و عنوان کنی تا خط تت رو کنسل کنن و اونها هم این درخواست رو به مخابرات میدن و ظرف 2 یا 3 روز خط تت آزاد میشه
    برای ثبت با شرکت جدید هم که 15 هزار تومان رانژه خط تت هستش و مبلغ خدمات اینترنت انتخابیت

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی از اصفهان اشتراک آسیاتک داره؟

کلا دوستان رازی هستید؟این تخفیف 36% وکه روی یک ساله زده واقعا به صرفه هست
    میخواستم ببینم نظر دوستان چیه و صرف داره که من یک اشتراک 1ساله بگیرم؟
    میخوام سرعت 1 مگ ماهیانه 5 گیگ بگیرم که یک ساله حدود 310 هزار تومن میشه و با تخفیف میکنه به عبارتی 198 هزار تومن که پرسیدم با هزینه نصب و عوارض و مالیات میشه 230 هزار تومن
    نظرتون چیه؟

11. این کاربر از satttanism بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

100 درصد اگه مودمتون خرابه اگه چراغ لینکش روشن نمیشه(من هم 4 ساله پیش اولین مودمی که از اسیاتک گرفتم خراب بود فرداش رفتم انداختم جلوشون)یا خطتون مشکل داره(سیم کشی)بله همین لعنتی قطع بود (پشتیبانی زنگ زدم میگفت سراسریه) من مبین نت هم دارم ولی وصل بود!
    قطع بودن چراغ لینک مودم اصلا چیز عجیبی نیست و الزاما هم مودم خراب نیستیعنی فقط 5 درصد احتمال داره مودم خراب باشهقبلش شما باید سیم کشیت رو چک کنییا اگه می تونی رو ورودی ساختمان چک کن
    مودم که درسته 5 ساله استفاده میکنم ازش خونه جدید دوباره گفتم واسه خط جدید وصل کنن سیم کشی هم مشکلی نداره مشکل اینجا بود که اصلا فعال نشده بوده میگن فعال شده جالبه خودشون دیروز sms زدن از طرف مخابرات گفتن فعاله بعد دیروز زنگ زدم گفت اره رانژه شده و گفتم پس سبز نمیشه چرا گفت واستون کارشناسی میزنم و امروز sms دادن دوباره که از طرف مخابرات گفتن دو روز دیگه فعال میشه

داره خودمونی میشه Taraneh935's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

تف به ذاتت اسیاتک زنگ زدم دفتر مرکزی اسیاتک گفتم چرا سرعت شبانه ایقدر کمه گفتم ضریب اشتراک یه مگ مگه 1 به 2 نیست گفت ما اصلا سرویسامون رو شر نمیکنیم شبانه چون رایگانه واسه همه یه سرعت میبندیم گفتم اخه شما روزا هم سرعت سرویساتون همه رو رو دو مگ میبندین . فقط میخواید پول بیشتر از ملت بگیرید (ناگهان اتیش گرفت)گفت شما درواقع نباید بهتون یه مگ میدادن 128 به بالا مخصوص افراد حقوقیه نه خونگی منم دیگه گفت هر چی شد بشه زدم به سیم اخر گفتم چطور اون موقع که میخواستید پول به جیب بزنید با جواز کسب بقالی یه مگ میدادید حالا نکنه بقالی هم جز حقوقی محسوب میشه .(عین این جمله رو گفت توجه کنید نوع برخورد با مشتری رو) گفت همین که هست مجبورتون نکردیم که بیاین از ما سرویس بگیرید گفتم اره سر ماه که میشه خوب اس ام اس و زنگ و همین مونده بیاین در خونه داشتم حرف میزدم که قطع کردم . واسه خودم متاسفم که اینارو نشناخته بودم

پرونده ماهم بسته شد
    اگه شرکت درست و حسابی رفتین به ما هم بگید.. منم میخوام عوض کنم

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

حیف که من حال نکردم با انجمن پی سی ورلد چون یه پستی نوشتم که 45 دقیقه وقت گذاشتم براش!
    اون وقت آقای مدیری که احساس مدیر بودن میکنه و آموزش های فروم داری یاد نگرفته راحت مطلب منو پاک کرد!
    فقط این عکسو ببینید

من میخواستم روش هایی را به شما یاد بدم که از نهایت پهنای باندتون با هر شرکتی خواستید استفاده ببرید

روی 9 تا شرکت تا به حال تست شده و انجام پذیره!

این هم عکسی هست که از سرور speedtest گرفتم که از سرور مستقیم خودش هم است!!!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به خدا چیز هایی بلد بودم که میگفتم همتون حال میکردین

اما با پی سی حال نکردم به خاطر حرکت زشت پاک کردن پست مفید من که اون همه زحمت پای اون کشیده بودم!
    مدیر عزیز ایشون چی گفته بودن که پستشون پاک شد؟
    نکنه ورد فراما س و نری خوندن برای افزایش استفاده ... حالا من که نمیدونم چی نوشتی که پاک کردن پستت رو... ولی تو این پستت که توهین کردی به مدیران عزیز انجمن. دوست عزیز اگه محتوای بدی داشته پستت که باید حذف میشده، چون انجمن از در و دیوار زیر نظر برادران گمنام هست و تازه از هیتلر دراومده پس مدیران مجبورن حساس باشن.
    حالا هر چی که نوشتی، یه PM بده به من ببینم چی بوده البته اگه aQoaـی عزیز سر و کلش تو صندوق پیام ما هم باز نشه، شاید بشه خوندش

15. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •