مطمئنی اسپلیتر رو درست وصل کردی؟کجا اسپلیتر رو زدی؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مطمئنی اسپلیتر رو درست وصل کردی؟کجا اسپلیتر رو زدی؟
اگر کاج سنگ دل را ، تکه تکه بشکستند
چرا همی آید ، نوای آن عاشق ، میان آن سیم و کند مودم حیران؟
آره، هیچکدوم مستقیم به خط وصل نیستن
مودم و تلفن هردو به خروجی اسپلیتر وصلن
قبلا افتضاح بود. صدای رادیو DTS بودصدای طرف مکالمه زیرنویس
یه تیکه سیمو عوض کردن
الان گاهی اونم یه نمورست فقط (شاید تو بارون)
مثلا الان هیژ خشی نداره
Last edited by ruzbe1313; 22-09-2010 at 19:13.
[/QUOTE]
از تجارب بگویمت ای دوست
یحتمل مشکل از تلفن اوست
تلفن اگر قدیمی بود
نویزها خوراک هرشب اوست
من دو دستگاه تلفن دارم
این یکی تازه آن یکی کم سوست(قدیمی است)
این که تازه کار و جوان و امسالیست
خوشمزه چو آب آلبالوست (سالمه)
وان دگر که پیر و فرسودست
دائما اسیر نویز و بادگلوست(سر صدا میکنه)
ای نویز همه بهانه از توست
وین شب شعر شادمانه از توست
ت بده
(ساری بابت اسپم، حیف بود)
سلام
آیا وقتی کابل های مودم و هر چی که مربوط به اینترنت میشه نزدیک کابل های کامپیوتر باشه میتونه تو سرعت تاثیر داشته باشه؟
بسی تفریح کردیم دم همگی گرم
فکر کنم سوءتفاوت شده واسه دوستان!
تایم اوتی که من میگم اندیشه داره باعث دیسکانکت شدن اینترنت نمیشه ! و شاید اصلا شما متوجه اون نشید مگه اینکه خیلی طول بکشهاین تایم اوت باعث میشه اگه وسط بازی آنلاین هستی یا ارتباطت با سرور قطع بشه یا اینکه باعث خراب شدن بازی دیگر کسایی که دارن آنلاین بازی می کنن بشی که ادمین سرور یه پیغام kick
نا قابل میفرسته و میندازت بیرون
که تو اندیشه تا قبل تابستون من حتی یکبارم اینجوری نشده بود و بعد از حل شدن مشکلات خط 4 بجز 2-3 روز که پینک داغون شده بود باز الان خوب شده ولی هیچ تضمینی هم نیست که همینطور بمونه (به قول mailer چون شرکت زیرساخت خط ها رو واسه اینترنت کشور تنظیم میکنه شانسیه!که البته تو شاتل مثل اینکه دوستان تو این مورد کمتر مشکل دارن) البته همین طور که تو تست پایین می بینید پینک عالیه ولی نمیدونم چکار کنم سرور اکراینی هم پینکش مثل بقیه بشه!
در کل الان تو خط 4 همه چی آرومه و الان میخوام برم یکبتلفیلد بزنم
اینم گزارش پینک روزانه خط 4اندیشه 128 محمود!(کاش همه این آمارشون رو هر روز میزاشتن همه استفاده کنن):
روی نوار بالای عکس کللک کنید!
![]()
Last edited by foa.neh; 22-09-2010 at 19:59.
اینترنت پرسرعت ADSL - 512kbps با ترافیک 6 گیگابایت در ماه 265000 ريال
دوستان لطفا اگه کسی در این سایت از سرویس اندیشه که در بالا نوشتم استفاده میکنه سرعت دانلودش رو برای ما بنویسه . با تشکر
اول اینکه ممنون بابته توضیحاتت دوسته عزیزاین تایم اوت باعث میشه اگه وسط بازی آنلاین هستی یا ارتباطت با سرور قطع بشه یا اینکه باعث خراب شدن بازی دیگر کسایی که دارن آنلاین بازی می کنن بشی که ادمین سرور یه پیغام kickنا قابل میفرسته و میندازت بیرون
دقیقا مشکله منم همینه با اندیشه، دقیقا اون زمانی که من از اندیشه زدم بیرون سرعتش برای من همچنان رویه 100 به بالا بودش...اما همین تایم اوت که منو از بازی مینداخت بیرون و dc های چند ساعته خستم کرد...اما خدارو شکر با توضیحاته شما مشخصه که دیگه dc در کار نیست...ایشالله اون تایم اوت هم حل بشه.
اما دوسته عزیز این امکان وجود داره که مشکل از سروی که بازی میکنید باشه؟ مطمئن هستی که dc شدن از بازی به خاطره اندیشه هست؟
همینطور که از شاتی که گذاشتم مشخصه پینک فقط تو سرور بازی خرابه!ولی مال شاتل همین سرور تایم اوت کمتر و پینک بهتر نسبت اندیست(اغلب!)
باز راضی هستیم به رضای خدا!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)