تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 694 از 1635 اولاول ... 1945946446846906916926936946956966976987047447941194 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,931 به 6,940 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

آقا راستی چرا عکسهای گرفته شده تو اون تاپیک همین فروم توسط fz35 اینقدر بد کیفیته ؟ در مقابل g11 و حتی بقیه دربین ها کیفیت کمتری داشت . تقریبا 50 صفحه رو دیدم . 1 دونه عکس از g11 دیدم که محشر بود . g9 عالی بود . ولی fz35 عکساش بد کیفیت بود چرا ؟

عکسهای آقای ELSIN هم بدکیفیت بود .

چرا ؟

------

در مورد g12 هم بگید /
    عکس های FZ35 سافت اه بعضی خوششون میاد بعضیا نه اما در زمینه فیلمبرداری و ماکرو گزینه ی خوبیه و لی در هر حال لنز های سری G کنون عملکرد خوبی دارند اگر مشکل اساسی با سری G مثل G11 نداری ٫میتونی هومونو تهیه کنی

sastwho عزیز مدلای wx1 سونی و sx210 کانن
    راستی من امروز نمایندگی فروش آفومار بودم(همون که تو سهروردیه)
    فروشنده میگفت این دوربینا یه عمری داره و بعد 3-4 سال لنزش گیر میکنه و کارش تمومه!
    درسته؟اگه قراره اینقدر زود خراب بشه چرا 380 پول بدم؟
    لطفا راهنمایی کنید
    خیلی به فروشنده ها توجه نکن گرچه بهرحال وسیله الکترونیکی مکانیکی مثل دوربین ممکن دچار مشکل بشه ولی این مشکل معمول نیست

2. این کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Jocker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

دوستان من يک هندي‌کم مي‌خوام که کيفيت فيلمبرداري خيلي خوبي در حد Full HD داشته باشه

و کيفيت عکاسي خوبي هم حد يک دوربين ديجيتال معمولي داشته باشد...

قيمت هم بين 700 تا 800 هزار تومان باشد و ترجيحاً‌ مارک سوني باشه خيلي بهتر است...

لطفا اگر پيشنهادي خوبي داريد مرا راهنمايي کنيد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

عکس های FZ35 سافت اه بعضی خوششون میاد بعضیا نه اما در زمینه فیلمبرداری و ماکرو گزینه ی خوبیه و لی در هر حال لنز های سری G کنون عملکرد خوبی دارند اگر مشکل اساسی با سری G مثل G11 نداری ٫میتونی هومونو تهیه کنی
    تو فیلمبرداری حق با شماست ولی فک میکنم ماکرو در g11 بهتر از fz35 باشه، لااقل از دید یه اماتور

داره خودمونی میشه softkadeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

در مورد 500D چطور ؟
    ( این رو هم در نظر بگیرید که کیفیت فیلم برداری هم ملاک هست ) G12 که میگم به همین خاطره . چون g11 کیفیتی نداره .
    آیا دردسر های DSLR زیاده ؟ یا میشه بگیم که با پرداخت هزینه 200 تومن بالاتر یه دوربین کامل با کیفیت عالی رو داشته باشیم بدون داشتن دردسر و خرید لنز و ....

البته 500D رو با محتویات اولیه داخل کارتون منظورمه .

نمیدونم چرا عکسهای نمونه اون تاپیک که با fz35 گرفته شده بود اینقدر بد کیفیت بود . نه از لحاظ شارپ یا سافت بودن . کلأ بد بود .

عکسهای 500D و G11 عالی بود . G9 هم همینطور . ولی 500D یکم عکس رو رنگ میده که غیر طبیعیه .

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

منم تازه یه G11 گرفتم دوربین خوش دستیه و کار کردن باهاش راحته ، نسبت به fz35 کیفیت عکساش بهتره (یکی از دوستام fz35 داره و باهاش مقایسه کردم، پاناسونیک یکم نویز تو عکساش بود، البته من زیاد حرفه ای نیستم ولی از دید یه اماتور بنظرم g11 کیفیت عکساش بهتر بود) ... ولی کیفیت فیلمبرداری fz35 و قدرت زومش نسبت به g11 خیلی بهتر بود... باید ببینید خواستتون چیه اگه صرفا کیفیت عکس واستون مهمه g11 بخرین شکم نکنین اما اگه میخواین کیفیت فیلمه بهتری داشته باشی (با افت کیفیت عکس البته)fz35 و کانن sx20 گزینه هایه خوبین
    کیفیت عکس G11 با فلاش چطوره؟ شنیدم که دوربین های کنون با فلش عکس رو قهوه ای می کنن آیا واقعا اینطوره؟ عکس با فلاش، G11 بهتره یا FZ35؟
    ارزونترین فلشی که میشه برای G11 تهیه کرد چقدر قیمت داره؟
    Last edited by Pedram_IR; 27-09-2010 at 23:31.

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

کیفیت عکس G11 با فلاش چطوره؟ شنیدم که دوربین های کنون با فلش عکس رو قهوه ای می کنن آیا واقعا اینطوره؟ عکس با فلاش، G11 بهتره یا FZ35؟
    ارزونترین فلشی که میشه برای G11 تهیه کرد چقدر قیمت داره؟

با فلش امتحان نکردم، یعنی با Fz35 مقایسه نکردم ...ولی با فلش عکسا قهوه ای نمیشه...!!
    G11 رو خودش فلش داره ولی جا برای فلش اضافی هم داره، من چون نخریدم نمیدونم قیمتش چقده
    اینجارم ببینین بد نی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خودتون عکسارو با لینک پایین مقایسه کنین

---------- Post added at 12:37 AM ---------- Previous post was at 12:33 AM ----------

در مورد 500D چطور ؟
    ( این رو هم در نظر بگیرید که کیفیت فیلم برداری هم ملاک هست ) G12 که میگم به همین خاطره . چون g11 کیفیتی نداره .
    آیا دردسر های DSLR زیاده ؟ یا میشه بگیم که با پرداخت هزینه 200 تومن بالاتر یه دوربین کامل با کیفیت عالی رو داشته باشیم بدون داشتن دردسر و خرید لنز و ....

البته 500D رو با محتویات اولیه داخل کارتون منظورمه .

نمیدونم چرا عکسهای نمونه اون تاپیک که با fz35 گرفته شده بود اینقدر بد کیفیت بود . نه از لحاظ شارپ یا سافت بودن . کلأ بد بود .

عکسهای 500D و G11 عالی بود . G9 هم همینطور . ولی 500D یکم عکس رو رنگ میده که غیر طبیعیه .

البته اون عکسایی که با fz35 گذاشته بودن خود عکاس بهش افکت داده بود وگرنه در حالت عادی به اون صورتی که دیدین عکس نمیگیره

اینم نمونه عکسایه این دوربین

کد:

8. 2 کاربر از farshidcivil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه softkadeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ببخشید سوال میپرسم زیاد .

میشه بگید fz35 توی کدوم محیط ها مشکل پیدا میکنه ؟ یعنی کیفیت کدوم نوع پایینتر از بقیس ؟
    مثلا شب - روز - نمیدونم ماکرو ....

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

با فلش امتحان نکردم، یعنی با Fz35 مقایسه نکردم ...ولی با فلش عکسا قهوه ای نمیشه...!!
    G11 رو خودش فلش داره ولی جا برای فلش اضافی هم داره، من چون نخریدم نمیدونم قیمتش چقده
    اینجارم ببینین بد نی
    کد:
    خودتون عکسارو با لینک پایین مقایسه کنین

---------- Post added at 12:37 AM ---------- Previous post was at 12:33 AM ----------

البته اون عکسایی که با fz35 گذاشته بودن خود عکاس بهش افکت داده بود وگرنه در حالت عادی به اون صورتی که دیدین عکس نمیگیره

اینم نمونه عکسایه این دوربین

کد:
    عکس های تمام سایتها رو زیرو رو کردم ولی عکسی با فلش از g11 در محیط اتاق ندیدم، آیا ممکنه شما این لطف رو برام بکنید و یه عکس در اتاق یکی با فلش و یکی بدون فلش از یک منظره مثلا یه گلدون یا چیز دیگه ای بگیرید و لینکش اینجا بذارید؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

14 خرید دوربین دیجیتال

با سلام خدمت اساتید محترم سایت

بچه ها من قصد دارم طی چند روزه آینده برای خرید یه دوربین دیجیتال معمولی تا سقف 300 تومن اقدام کنم. ترجیحا بین Canon و Sony می خوام انتخاب کنم. هیچ کار خاصی هم نمی خوام انجام بدم صرفا مصرف خانگی فقط برای گرفتن عکس های مهمونی و دوره همی!!

پست های قبلی رو تا حدودی خوندم سایت digikala و چند تا سایت خارجی دیگه رو هم زیر و رو کردم امروز هم جمهوری بودمو یه آماری گرفتم.

اول نظرم روی Sony W380 بود چون یکی از دوستام داشت بدک نبود ولی الان نظرو عوض شده مده نظرم
    (Canon IXUS 210 IS (IXY 10S
    هستش می خواستم نظر شما رو بدونم و آیا با این قیمت (300 تومن) انتخاب بهتری وجود داره ؟

اگه این مدل رو خریدم فارسی شده بگیرم یا نه ؟ (فارسی بودن اصلا برام مهم نیست)
    با گارانتی بگیرم ؟ اگه آره با چه گارانتی ؟
    رم چی بگیرم ؟ یه رم 8 گیگ کلاس 6 چی پیشنهاد میکنین ؟

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

عکس های تمام سایتها رو زیرو رو کردم ولی عکسی با فلش از g11 در محیط اتاق ندیدم، آیا ممکنه شما این لطف رو برام بکنید و یه عکس در اتاق یکی با فلش و یکی بدون فلش از یک منظره مثلا یه گلدون یا چیز دیگه ای بگیرید و لینکش اینجا بذارید؟
    دوست عزیز تو این آدرس میتونی عکس تمام دوربین ها رو با هم مقایسه کنی .
    کد:
    در ضمن عکس های با فلاش و بدون فلاش دوربینها هم موجوده . کافیه از لیست دوربینها G11 رو انتخاب کنی.

13. 2 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •