تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 694 از 722 اولاول ... 194594644684690691692693694695696697698704 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,931 به 6,940 از 7212

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محسن چاوشی

داره خودمونی میشه Fonixion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

آهنگ قراضه چین آلبوم 13 چقدر قشنگه آدم نمی دونه از صدای چاووشی لذت ببره یا تنظیمش یا هنر مولانا !!!

2. 4 کاربر از Fonixion بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

4. 10 کاربر از Malware بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Malware's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

در گفت‌وگو با خلیلی مطرح شد

وصی قانونی گلابدره‌ای: چاره‌ای جز شکایت از داریوش مهرجویی ندارم

خبرگزاری تسنیم: خلیلی، وصی قانونی محمود گلابدره‌ای معتقد است که مهرجویی، فیلم سینمایی «سنتوری» را با اقتباس از یک داستان گلابدره‌ای ساخته و بنا دارد به این دلیل از او شکایت کند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

علی خلیلی وصی قانونی زنده‌یاد محمود گلابدره‌ای در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم به انتقاد از داریوش مهرجویی پرداخت.

خلیلی معتقد است که مهرجویی داستان فیلم سنتوری را با اقتباس از کتاب «صحرای سرد» گلابدره‌ای نوشته است و می‌گوید: در سال 63 درست 30 سال پیش اثری از گلابدره‌ای با عنوان «صحرای سرد» از سوی انتشارات ایرانیاد به چاپ رسید. این کتاب روایتی است از زندگی یک نوازنده چیره دست و توانا که تبحر بسیاری در این زمینه داشته به طوری‌که دیگران از چیره دستی او متحیر می‌شوند. حق نشر این کتاب و دیگر آثار گلابدره‌ای به وصیت خود او به من واگذار شده و تمام حقوق آن از گذشته تا آینده به من مربوط می‌شود.

خلیلی ادامه می‌دهد: آقای داریوش مهرجویی در سال 89فیلمی را با نام سنتوری می‌سازد که با آن سروصدای زیادی در حوزه سینما به پا می‌شود به عقیده گلابدره‌ای، من و بعدها به اعتقاد بسیاری از اهالی سینما این فیلم برداشتی است از قصه «صحرای سرد» گلابدره‌ای است.

به گفته خلیلی، محمود گلابدره‌ای درسال 89 قصد پیگیری این امر را داشته اما به دلیل بروز حوادثی مانند آتش سوزی خانه‌اش پیگیری این ماجرا به عقب افتاده. خلیلی می‌گوید: «من هم که مالک اثر بودم با روشی که گلابدره‌ای برای حل و فصل این ماجرا درنظرگرفته بود، مخالف بودم. خاطرم هست که در همان ایام سه بار به همراه گلابدره‌ای به دفتر مهرجویی در خیابان مفتح رفتیم. من از گلابدره‌ای خواستم که از این نوع برخورد منصرف شود تا فرصت بهتری برای پیگیری این ماجرا بوجود بیاید. بعدها او نظرم را پذیرفت.»

خلیلی می‌گوید: بعد از درگذشت گلابدره‌ای این ماجرا را با مهرجویی درمیان گذاشتم اما او قبول نمی‌کرد که سنتوری اقتباسی از صحرای سرد است. اما بعدها در شناسنامه فیلم این کتاب را برداشتی آزاد از کتاب عقاید یک دلقک دانست. درحالی که محتوای عقاید یک دلقک و سیر داستان آن با آنچه که در سنتوری روایت می‌شود، متفاوت است. شخصیت‌ها زندگی متفاوتی با زندگی شخصیت‌های سنتوری دارند.

او می‌گوید من از همه حقوق مادی اثر صرف‌نظر کرده‌ام اما در نظر دارم تا به زودی مدارک موجود را در یکی از سایت‌های فرهنگی منتشر کنم تا گلابدره‌ای به جایگاه واقعی خود بازگردد. به قول فیتز جرالد ماجرا همان شخصیت است. یعنی اگر شخصیت را از داستانی برداریم ماجرای آن نیز برداشته خواهد شد. اگر بخواهیم با این منظر به سنتوری نگاه کنیم، متوجه می‌شویم که بسیاری از کاراکترهای محوری لوکیشن‌ها و حتی آواهای تصنیف که توسط چاوشی به اجرا درمی‌آید از داستان گلابدره‌ای اقتباس شده است. قهرمان داستان سنتوری همان علی در صحرای سرد است که تنها سازش تغییر می‌کند. علی در سنتوری کبوترباز است اما در صحرای سرد او به قناری علاقه دارد.

خلیلی که معتقد و البته معترض به اقتباس مهرجویی از روی یک اثر گلابدره‌ای است، فکت‌های دیگری را هم در ابن باره بیان می‌کند: «علی در سنتوری هرچند آپارتمان نشین است اما خانه وی نمادهای سنتی مانند حوض، لانه کبوتر و ... دارد یعنی آن حال و فضایی که در خانه علی در صحرای سرد می بینیم. علاوه بر این رابطه علی با همسرش در سنتوری همان رابطه‌ای است که علی با حمیرا در صحرای سرد دارد که در دو حالت علی به همسرش ساز را آموزش می‌دهد.»

وصی قانونی محمود گلابدره‌ای معتقد است: «سنتوری کلا برداشتی اقتباسی از صحرای سرد است که در ساختار و شخصیت‌ها می‌توان این را دید. متأسفانه من تاکنون با وجود تلاش برخی از دوستان موفق نشدم که با مهرجویی حضوری صحبت کنم اما به نظر می‌رسد چاره‌ای نیست جز اینکه اقدامی قانونی صورت گیرد تا جلوی ساخت سنتوری 2 نیز گرفته شود.»

منبع: tasnimnews

6. 11 کاربر از Malware بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

8. 13 کاربر از Malware بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

محتوای مخفی: فیلم "لامپ 100" از 24 بهمن در سینماها نمایش داده می شود 

فیلم "لامپ 100" از 24 بهمن در سینماها نمایش داده می شود

"لامپ صد" را از ۲۴ بهمن بر پرده سینماها ببینید.

اکران فیلم سینمایی"لامپ صد" به کارگردانی سعید آقاخانی از ۲۴ بهمن ماه آغاز می‌شود؛ محسن چاوشی تیتراژ این فیلم را خوانده است.

"لامپ صد" نوشته آقاخانی است و داستان زندگی فرزین با بازی "محسن تنابنده" را روایت می کند که دچار اعتیاد به مواد مخدر است و خانواده اش را در طول داستان درگیر ماجراهایی می کند.

محسن تنابنده، ساره بیات، مسعود کرامتی، پوریا پورسرخ، نیما شاهرخ شاهی و حمید لولایی ترکیب بازیگران این فیلم را تشکیل می دهند.

کارگردان و تهیه کنندگان«لامپ صد» در نظر دارند به زودی مراسم ویژه‌ای را برای نمایش این اثر با حضور اهالی رسانه و هنرمندان برگزار کنند.

گفتنی است تیتراژ این فیلم با صدای «محسن چاووشی» است.

عوامل و دست اندرکاران این فیلم عبارتند از :

نویسنده و کارگردان:سعید آقاخانی،تهیه کنندگان: احسان دلاویز،محسن محسنی نسب، مجری طرح:محسن تنابنده،مدیر تولید:حسن مصطفوی،مدیر فیلمبرداری:امیر معقولی،طراح چهره پردازی:عبدالله اسکندری،تدوین:بهرام دهقانی،صدابردار و صداگذار:مهران ملکوتی،طراح لباس:مهناز غنی ، طراح صحنه :گلرخ حقیقی،موسیقی :یحیی سپهری شکیب ، برنامه ریز:فرشاد ارج،دستیار اول کارگردان:مصطفی تنابنده،عکاس مریم تخت کشیان،مشاور رسانه ای:منصوره بسمل، پخش از موسسه نیمروز فیلم

منبع: khabaronline

10. 12 کاربر از Malware بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

خسته نباشی پوریا جان

12. 3 کاربر از o3tad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

دستت درد نکنه محمد عزیز.

+

آهنگ بید بی مجنون تیتراژ فیلم لامپ 100 بزودی ..

آهنگ : محسن چاوشی | ترانه : حسین صفا | تنظیم : بهنود فدوی

متن ترانه

من از غل و زنجير مي ترسم
    از آه بي تاثير مي ترسم
    از اتفاق ظاهرا ساده از اتفاقي كه نيفتاده
    مي خندم و از خنده مي ترسم
    هر روز از آينده مي ترسم

زير بيد بي مجنون ميشينم
    زير شر شر بارون ميشينم
    فك ميكنم شايد برگردي
    با خودم مي گم بايد برگردي

خنجر واسه ي اين سينه كافي نيست
    عاشق كشي رسم تلافي نيست
    اي چشم !از ديدن خلاصم كن
    از چشم پوشيدن خلاصم كن

اينقد گيجم كه نميدونم
    بايد تو رو از چي بترسونم
    زير بيد بي مجنون مي شينم
    زير شرشر بارون ميشينم

فك ميكنم شايد برگردي
    با خودم ميگم بايد برگردي

دوستان چون آهنگ بید بی مجنون دست تهیه کننده فیلم لامپ صد است به همین دلیل احتمال داره که در روز 24 بهمن که فیلم اکران میشه و یا تا چند مدت بعد این آهنگ به صورت تک آهنگ منتشر نشه.
    به همین دلیل دوستانی که میخوان تازه ترین هنر چاوشی رو ببینن برن سینما.
    Last edited by Malware; 09-02-2015 at 12:49.

14. 12 کاربر از Malware بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

باختری خواننده تاجیک آهنگ پروانه ها چاوشی را بازخوانی کرد

این آهنگ در رادیو پخش شده است

منبع: chavoshinews

دوستان به هوممم کار توجه کنید.

16. 7 کاربر از Malware بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

محتوای مخفی: گفت‌و‌گو با اهورا ایمان که قطعه سومش منتشر شد، محسن چاوشی یک ملودی و تنظیم عالی به من داده است 

گفت‌و‌گو با اهورا ایمان که قطعه سومش منتشر شد

محسن چاوشی یک ملودی و تنظیم عالی به من داده است

موسیقی ما - اهورا ایمان ترانه سرای صاحب سبک و معتبر موسیقی ایران که با مهم‌ترین چهره‌های موسیقی پاپ همکاری‌های موفقی داشته، مدتی است که به عرصه خوانندگی وارد شده و انصافا فرا‌تر از انتظارات ظاهر شده است. به تازگی قطعه سوم اهورا ایمان با عنوان «قصه این جوری نبود» با ترانه و ملودی خود او و تنظیم پدرام کشتکار منتشر شده که استقبال از آن هم بسیار خوب بوده است. با او که انگار حضورش در عرصه خوانندگی خیلی جدی است، گفت‌و‌گوی کوتاهی داشتیم که می‌خوانید.

انگار موضوع خوانندگی برای شما جدی است که با فواصل زمانی تقریبا مشخص از شما کار جدید منتشر می‌شود؟

از‌‌ همان اولین قطعه یعنی گله دارم بحث خوانندگی برایم جدی بود. منتها همه عوامل دست خودم نبود و در تنظیم‌ها و میکس‌ها کار دست دوستان موزیسین مانده بود وگرنه تا الان حداقل دو برابر این تعداد کار منتشر کرده بودم.

ولی تا امروز ٣ کار از شما منتشر شده. فیدبک هرکدام چگونه بوده؟

هر کدام از کار‌ها برای یک گروه از جامعه بوده و این طور نبوده که همه را با هم جمع بزنیم. من سعی کردم در این سه کار مخاطب‌شناسی کنم و البته هنوز هم این جریان ادامه دارد. ولی ظاهرا «قصه...» نقطه عطف مخاطبان متنوع این سه اثر بوده.

تا امروز همین ٣ کار را ساخته‌اید یا کارهای بیشتری هم آماده دارید؟

. بیشتر از پانزده کار ساخته‌ام که اماده انتشار است که به امید خدا به موقع تقدیم مردم عزیز می‌کنم. الان یکی از مشکلات شیرینمان همین ترافیک قطعات است.

ترانه کار جدیدتان را هم مثل دو قطعه قبلی، خودتان سروده‌اید و هم ملودی کار را خودتان ساخته‌اید. قصد ندارید در این دو زمینه با همکاران دیگرتان هم کار کنید؟

اتفاقا هر چه جلو‌تر می‌روم احساس نیازم به دوستان آهنگساز و خواننده‌ام که کار آهنگسازی هم می‌کنند و صد البته دوستان ترانه سرایم بیشتر می‌شود که امیدوارم قابل بدانند و این همکاری‌ها اتفاق بیفتد. البته همین جا ابن را هم بگویم که شاید اولین همکاری مشترک بین من و محسن چاوشی عزیز به زودی اتفاق بیفتد. ایشان یک آهنگ و تنظیم فوق العاده به من داده‌اند که سخت مرا درگیر کرده. حالا شما فکر کنید دوستانی مثل احسان خواجه امیری، سینا حجازی، رضا صادقی، محمد اصفهانی و حامی و خیلیهای دیگر باشند و من تنها بمانم.

همکاران ترانه سرایتان هم وارد این عرصه شده‌اند. این موج دلیلش چیست؟ احساس می‌کنید حق ترانه سرا‌ها بیش از این است یا این موج جدید دلیل دیگری دارد؟

در اینکه حق ترانه سرایان و آهنگسازان بیش از این است، شکی نیست ولی ما نباید فراموش کنیم که همه در یک تیم و روی یک کشتی هستیم و اگر کمی به هم نزدیک‌تر شویم، شکی نیست که اتفاق‌های خیلی خوبی برای همه سرنشینان این کشتی می‌افتد.

با توجه به اینکه گفتید کارهای زیادی آماده انتشار دارید، کار بعدیتان چیست؟

کار بعدی یک اثر شاد است که فکر کنم بعد از این سه قطعه حسابی می‌چسبد؛ یک کار فوق العاده از نظر تنظیم که برای شب عید تهیه شده. تنظیم کار را دوست خوب و هنرمندم آرش حسینی انجام داده که به نظر کسانی که کار را شنیده‌اند، کار فوق العاده خوبی از لحاظ تنظیم است. از لحاظ ترانه و ملودی هم که کار خودم است، بهتر است که خودم درباره‌اش صحبت نکنم.

راستی در این مدت چند اجرای زنده هم داشتید

بله. در فرهنگسرای ارسباران و حوزه هنری و تالار ایوان شمس اجرا‌هایی داشتم که اجرای ایوان شمس با گروه بوده و بقیه با پیانو. به امید خدا اجراهای مفصل برای بعد از عید و در سال نود و چهار برنامه ریزی شده است. ان شا الله بعد از کار شب عید، روی اجرا و تمرین گروه تمرکز می‌کنیم.

منبع: musicema

+

دانلود نسخه کامل و با کیفیت اصلی آهنگ بازخوانی شده توسط باختری

منبع: chavoshinews

18. 5 کاربر از Malware بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

+

فیلم لامپ صد به صورت محدود در بعضی از سینما ها در حال پخش هست.
    دوستانی که در شهر های تهران، شیراز، بوشهر، چالوس و... هستن میتونن برن ببینن.

اکران سراسری جمعه 24 بهمن

20. 6 کاربر از Malware بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •