بازیش آدمو یاد سام ماجراجو میندازه![]()
بازیش آدمو یاد سام ماجراجو میندازه![]()
Fallout: New Vegas
پیش نمایشی از نسخه جدید "Fallout" همراه با توضیحات کاگردان آن آقای "جاش ساویر"
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Call of Duty: Black Ops
اولین تریلر رسمی از نسخه جدید این بازی پرطرفدار که تریلر آغازین بازی نیز می باشدRed Dead Redemptionکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تریلر جدیدی از این بازی زیبا که نمایشی از زندگی غرب وحشی را در روند بازی به تصویر می کشد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شماره جدیدی از همون بازی هستش. توجه کنید 7.5 گیم اسپات به همچین بازی شوتری خیلی بالاهه چون احتمالا داستان خوبی نداره و بخش مولتی پلیر هم یکمی مشکل مثل تعداد کم بازیکنان داره که این باعث کم شدن امتیاز بازی میشه.بازیش آدمو یاد سام ماجراجو میندازه
اون بازی که هنوز از گیم اسپات امتیاز نگرفته. منظورت چیه؟این جاست که capcom باید خجالت بکشه چرا که یک بازی remake از lost planet 2 بیشتر نمره میگیره !
10 بازی که دوست داریم در EA 2010 آنونس بشن:
Conker’s Bad Fur Day 2 -1
The Elder Scrolls V -2
Jet Set Radio 3 -3
Infamous 2 -4
Half-Life 3 -5
Black and White 3 -6
Viva Pinata 3 -7
Alone in the Dark 2 -8
New Oddworld game -9
Project Gotham Racing 5 -10
منبع:
البته این نظر شخصی یه سایت بودش. ولی من خودم از این بازی ها خیلی دوست دارم Half-Life 3 و The Elder Scrolls 5 آنونس بشن که برای من بهترین خبر می تونه باشه. این دو تا بازی فکر کنم خیلی طرفدار داشته باشن و خبر ساخت نسخه جدید اونا برای طرفداران این بازی ها خیلی عالی می تونه باشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با IGN اشتباه گرفتم !اون بازی که هنوز از گیم اسپات امتیاز نگرفته. منظورت چیه؟
خدایی بازی دیگه مثل Serious Sam ساخته نشد بازی نه داستان درست حسابی داشت نه گرافیک خفن نه فکر میخواست هیچی نداشت فقط میزدی میکشتی میرفتی و به نظر من که خیلی Fun بود چون پیچیدگی بازیهای الان رو نداشت و دقیقاً معلوم بود باید چیکار بکنی، بُکش برو.
الان نسخه HD گرافیکش رو ارتقاء دادن با اینکه بازی برای 7 ساله پیشه ولی بازم به نظر من جالبه.
الان 2-1 هفتست 2 Assissan Creed رو گرفتم بازی که میلیونها دلار خرجش کردن گرافیک خوب، Action و Adventure خوب داستان نسبتاً خوب ولی چند روزه اصلاً حس بازی کردنش رو ندارم واقعاً خسته کننده، یکنواخت و تکراری شده، الان من دقیقاً Serious Sam رو به AC2 ترجیح میدم، آدم همیشه نمیتونه بازیهای پیچیده و سنگین انجام بده و Gamer Hardcore باشه، میخوای یه مدتی Fun داشته باشی همین؛ یکمی که فکر کنیم متوجه میشیم برای همینه Wii انقدر فروش کرده و طرفدار داره و هیچکدوم از این بازیهای عظیم کنسولهای دیگه رو هم نداره.
Last edited by Guts; 07-05-2010 at 23:28.
آخرین امتیازهای Game Informer:
آخرین امتیازهای Game Informer به بازی ها که بیشتر اونا بازی های خیلی بزرگی هستن به این صورت هست:
9.75 Red Dead Redemption:
Lost Planet 2: 8.5
Split Second: 8.25
Skate 3: 8.75
Iron Man 2: 6
Alan Wake: 8.5
ModNation Racers: 8.5
Super Mario Galaxy 2: 9.25
Monster Hunter: 7
Trauma Team: 8
انتظار فوق العاده فوق العاده زیادی از این بازی دارم9.75 Red Dead Redemption:
شک ندارم یکی از بهترین های امسال میشه
آخه چرا واسه pc نمیاد![]()
لطفا خشمتون رو بابت ف ی ل ت ر ی ن گ تو تاپیک بروز ندین. جوش نیارین لطفا.
قبول دارم. میدونم فجیعا غیر قابل تحمله. ولی تنها راهش فرستادن اعتراض به این آدرسه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا کنه حل بشه...
این پست هم نقل قول نشه.
ممنون!
امسال بزرگترین و بهترین E3
John Riccitiello مدیر شرکت EA اعلام کرده که امسال ما شاهد برگترین و بهترین E3 خواهیم بود. E3 از 15 تا 17 ژوئن در شهر لوس آنجلس برگزار میشه.
بازی های بزرگ E3 امسال به نظر می رسه این بازی ها باشن:
Bulletstorm (PC, PS3, Xbox 360)
Castlevania: Lords of Shadow (PS3, Xbox 360)
Dead Space 2 (PC, PS3, Xbox 360)
F.E.A.R. 3 - (PC, PS3, Xbox 360)
Fable III (Xbox 360)
Gears of War 3 (Xbox 360)
God of War: Ghost of Sparta (PSP)
Gran Turismo 5 (PS3)
Halo: Reach (Xbox 360)
Mafia II (PC, PS3, Xbox 360)
Medal of Honor (PC, PS3, Xbox 360)
Metal Gear Solid: Peace Walker (PSP)
Rock Band 3 (PS3, Xbox 360)
XCOM (PS3, Xbox 360
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)