1. اون موقع که اضافه شد ، من تست گرفتم، فرقی نمیکرد ، حالا شاید مشکل از سمت ما باشه
۲. باید بسته جدا بخری حسابشون جداست
1. اون موقع که اضافه شد ، من تست گرفتم، فرقی نمیکرد ، حالا شاید مشکل از سمت ما باشه
۲. باید بسته جدا بخری حسابشون جداست
سلام میخوام یک مودم ایرانسل بگیرم بین 2101+ و tfi60 موندم
میخوام 4 تا پورت لن داشته باشه حتما
فقط از td-lte میخوام استفاده کنم
کدوم مدل بگیرم؟
2101+
هیچ فرقی با هم ندارن، ۴ پورت هم داره
۱۶۰ اضافه رو هم رو طرح هزینه کن
پ.ن: صرفا پیشنهاد!
t60 رو بعدا میشه انلاک کرد سیم کارت شرکت های دیگه رو توش گذاشت اما 2101 همیشه فقط ایرانسل رو جواب میده
چند هفنه ای میشه هم سیگنالم بیشتر شده هم نوسان ندارم ایننم از سرعت دانلودم از ۲۰ مگ شده ۵۰-۵۵
دوستان سلام.
من به یه مشکل خیلی عجیب تو مودمم برخوردم.
و اون اینه که در حالی که سیگنال پر هستش و سرعت هم خوب اما چراغ آنتن سوم بعضی وقتا نیم روشن!!!! (یعنی نورش کم میشه، نه خاموش) میمونه و بعضی وقتا هم کاملا روشن و درخشان.
خواستم از دوستان اهل فن بپرسم دلیل این مشکل چیه ؟ آیا چراغ سوخته؟ نیم سوز شده؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
مدل مودم هم GP-2101
Last edited by alireza_pes33; 25-01-2019 at 00:01.
دوست عزیز مودم رو جا به جا کن، چون که همچین قابلیتی نداره ، احتمالا یه مشکل جزیی مثل بد لحیم شدن رو بورد هست، با توجه به اینکه مشکلی هم ایجاد نکرده، خودت رو درگیر نکن
سلام
استانه مصرف منصفانه سرويس هاي نامحدود افزايش يافته و به همان نسبت قيمت سرويس هم افزايش يافته ، كه در زير بسته هاي نامحدود حجم منصفانه قيد شده ، دوستان ميتونن با مراجعه به سايت ايرانسل بسته ها رو مشاهده كنند.
من هم همین احتمال رو میدم ولی از وقتی این پست رو فرستادم چراغ اوکی شده و کاملا روشنه.
فاصلمم با دکل خیلی کمه شاید 200 متر اونم درست جلوی چشممه.
ممنون از راهنماییتون
خواهش میکنم
احیانا اگه گارانتی یک ساله مودم رو هم داری میتونی ببری تعویض کنن
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)