تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 693 از 3347 اولاول ... 19359364368368969069169269369469569669770374379311931693 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,921 به 6,930 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تست ها و عکس های خود را در داخل اسپویلر قرار بدهید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 6 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

fdd tddچیه؟چه فرقی با هم دارن؟

FDD دارای 2 کانال جداگونه با فاصله حدودا 25 مگاهرتز برای آپلود و دانلود هست و این باعث میشه زمان تاخیر اطلاعات رفت و برگشت از دکل به سمت یوزر پایین بیاد چراکه همزمان پکت ها ارسال و دریافت میشن.
    TDD مثل وای فای و بلوتوث از یک کانال و فرکانس استفاده میکنن..و بخاطر اینکه میان راه ، پکت ها به همدیگه برخورد نکنن فرستنده و گیرنده مراحل ارسال و دریافت اطلاعات رو با تاخیر بیشتری انجام میدن و در نتیجه پینگ تایم بالاتر میره.
    تو FDD اگر ظرفیت سیگنال مثلا 100 مگ دانلود و 50 مگ آپلود باشه ، همزمان میشه 100 مگ دانلود و 50 مگ آپلود داشت بدون اینکه افت کیفیتی شاهدش باشیم
    ولی تو TDD به این شکل نیست و ظرفیت فقط یک رقم هست و اون هم مثلا 100 مگ...رو این حالت ، یا 100 مگ فقط میشه آپلود داشت یا 100 مگ دانلود...و همزمان فقط میشه 50 مگ ارسال و دریافت کرد و این وسط شاهد کمی افت کیفیت هم خواهیم بود تو حالت اوج مصرف چون تمامی مراحل رفت و برگشت پکت از روی یک فرکانس انجام میشه..
    برای راحت تر شدن مساله :
    یه بزرگراه رو فرض میکنیم..شما زمانی که تو یه بزرگراه یا اتوبان هستید خیالتون راحته که کسی از جلو نمیاد به شما برخورد کنه در نتیجه با سرعت بیشتری رانندگی میکنید.
    حالا فکر کنید تو همون اتوبان به همون حجمی که ماشین میره همونقدر از جلو بیاد ! خوب اینجا دیگه نمیشه سرعت رفت چون ماشینا به هم برخورد میکنن و ظرفیت رفت و برگشت هم کم میشه.
    دقیقا همین سناریو هم برای FDD و TDD صدق میکنه.

امیدوارم تونسته باشم راهنمایی کنم
    Last edited by MOH@ND3S; 05-12-2014 at 21:05.

4. 7 کاربر از MOH@ND3S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

LTE به سبک ایرانی

محتوای مخفی: !! 

محتوای مخفی: !! 

البته 3g همراه اولم اوضاع خوبی نداره الان

حالا یا کلا پهنا باند هیچی نداریم یا اینکه ملت پولشون زیادی کرده و همش در حال دانلود با نسل 3 و 4 هستن چون گفتیم حداقل حجم کمه هزینه بالا پس پهنا باند آزاد باید بمونه من خودم که دانلود نمیکنم با نسل 3 و 4 ولی همین که یه تست میگیری این صحنه رو میبینی واقعا افسوس میخوری که چراااا ؟
    Last edited by isbn; 05-12-2014 at 22:27.

6. 7 کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

حقیقتش اینه که تا حالا با کامپیوتر توی ولیعصر و جمهوری چک نکردم اما با کابل او تی جی تبلتم که چک کردم چراغش آبی نشده در حالی که توی ال تی ای باید آبی بشه نه ارغوانی با تبلت فقط برقشو تامین کردم و قابلیت نرم افزاری نداشتم.
    اما خودم گوشی ۴ جی نداشتم همون لحظه چک کنم. لذا نمی دونم الان مشکل چیه دانگل مشکل داره، سیم کارت مشکل داره یا اساساً سیگنال نبوده. لذا پست زدم اگر کسی شرایطشو تهران داشته باشه و از وجود سیگنال اطمینان داشته بشه حضوری برم با هم چک کنیم

جمهوری ، همین الان جستجو شبکه زدم 4جی پیدا شد...
    سیگنال رو نمیبینم! چون سیمکارت عوض نکردم
    xperia V

8. 2 کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز matr!x_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با این سرعت 4g، که از 3g هم کمتر و بی کیفیت تره فعلا زوده برای استفاده 4g در ایران.... بعد از عید شاید بهتر بشه... در کل تو ایران کیفیت اینترنت بی معنیه...
    Last edited by matr!x_2008; 05-12-2014 at 22:24.

10. 2 کاربر از matr!x_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

آقا تو مشهد بالاخره 3g یک ثباتی پیدا کرد.در محدوده آزادشهر که عالیست.سرعت دانلودم در ساعات روز میانگین 150 کیلو بایت هست.اما از 2 نیمه شب به بعد راحت به 500 کیلوبایت میرسه.متاسفانه چون گوشیم نسل 4 رو ساپورت نمیکنه نتونستم از اون تست بگیرم.

12. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال فنی ''''
    تبلت من ایسوس مموپد هست که تو مشخصات سایت دیجی کالا به این آدرس

اصلا اشاره‌ای به ۴جی نکرده رو جعبه تبلت هم اشاره‌ای به LTE نکرده حالا به نظر شما این تبلت اگه سیم کارت یوسیم بگیرم از LTE پشتیبانی میکنه یا نه???

تو سایت های خارجی و ایرانی زیادی رفتم هیچ کدوم اشاره‌ای به LTE برای این تبلت نکردن حالا موندم این تبلت قابلیت ۴جی داره یا نداره!!!!

]الان با این کدی *#*#4636#*#* که ایرانسل تو سایت واسه گوشی G3 الجی زده تست کردم مثل اینکه تبلت من از LTE پشتیبانی میکنه??? اینم همون قسمت هست که عکس گرفتم!!!

]اول خودش اتوماتیک رو GSM auto بود الان من گذاشتم روی این

به غیر از اون گزینه اول و این گزینه ای که الان گذاشتم رو هیچ کدوم دیگه سوئیچ نمیشه حالا به نظر شما اگه سیم کارت یوسیم بگیرم آیا امکانش هست که این تبلت از LTE پشتیبانی کنه????

وقتی که سرچ دستی میکنم فقط همین ها رو نشون میده:

من کرج شاهین ویلا هستم تو این ۳ماهی که ۳جی تو منطقه ما فعال شده همیشه کیفیت رو H+ هست و سرعت دانلود با idm پی سی تو ۲۴ ساعت بین ۹۰۰ تا ۱۲۰۰ هست که خیلی راضیم ازش خخخ
    [
    Last edited by Arsenal2012; 06-12-2014 at 09:51.

14. این کاربر از Arsenal2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام....
    دوستان من در طول روز، به هیچ عنوان نمیتونم به سایت های ,ir ی که سرورشون ایرانه دسترسی داشته باشم.... همین سایت ها رو در طول شب با سرعت عالی باز میکنه...
    کسی میدونه مشکل چیه؟ :|

(سایت نمونه: military.ir) که شب راحت باز میشه ولی روز بعد از دو ساعت یه صفحه باز میشه :(
    بقیه‌ی سایت های سرور خارج، کوچیکترین مشکلی ندارم....

این سایت های سرور ایران، رو سرور اینترانت نیستن و سروراشون اینترنته...

16. 2 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال فنی ''''
    تبلت من ایسوس مموپد هست که تو مشخصات سایت دیجی کالا به این آدرس

اصلا اشاره‌ای به ۴جی نکرده رو جعبه تبلت هم اشاره‌ای به LTE نکرده حالا به نظر شما این تبلت اگه سیم کارت یوسیم بگیرم از LTE پشتیبانی میکنه یا نه???

تو سایت های خارجی و ایرانی زیادی رفتم هیچ کدوم اشاره‌ای به LTE برای این تبلت نکردن حالا موندم این تبلت قابلیت ۴جی داره یا نداره!!!!

الان با این کدی *#*#4636#*#* که ایرانسل تو سایت واسه گوشی G3 الجی زده تست کردم مثل اینکه تبلت من از LTE پشتیبانی میکنه??? اینم همون قسمت هست که عکس گرفتم!!!

اول خودش اتوماتیک رو GSM auto بود الان من گذاشتم روی این

به غیر از اون گزینه اول و این گزینه ای که الان گذاشتم رو هیچ کدوم دیگه سوئیچ نمیشه حالا به نظر شما اگه سیم کارت یوسیم بگیرم آیا امکانش هست که این تبلت از LTE پشتیبانی کنه????

وقتی که سرچ دستی میکنم فقط همین ها رو نشون میده:

من کرج شاهین ویلا هستم تو این ۳ماهی که ۳جی تو منطقه ما فعال شده همیشه کیفیت رو H+ هست و سرعت دانلود با idm پی سی تو ۲۴ ساعت بین ۹۰۰ تا ۱۲۰۰ هست که خیلی راضیم ازش خخخ

بزرگوار ,آقا, عزیز... از اسپویلر استفاه کن خوبه 2تا پست بالاتر تاکید کردم...

18. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام....
    دوستان من در طول روز، به هیچ عنوان نمیتونم به سایت های ,ir ی که سرورشون ایرانه دسترسی داشته باشم.... همین سایت ها رو در طول شب با سرعت عالی باز میکنه...
    کسی میدونه مشکل چیه؟ :|

(سایت نمونه: military.ir) که شب راحت باز میشه ولی روز بعد از دو ساعت یه صفحه باز میشه :(
    بقیه‌ی سایت های سرور خارج، کوچیکترین مشکلی ندارم....

این سایت های سرور ایران، رو سرور اینترانت نیستن و سروراشون اینترنته...
    سوالتون فک نکنم ربطی به این تاپیک داشته باشه
    به هر حال DNS های زیر که برا گوگل هست، ست کنید:

8.8.8.8
    8.8.4.4

20. 2 کاربر از Bin4ry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •