آقا سالار خیلی ممنون از جوابتون
میشه لطف کنید بگید هدفون ها کلا چند سایز هستند ؟
یکی هم اینکه این مدلی که فرمودید رو اگه با هندسفری خودم [بیتس که روی گوشی سنسیشن بود }مقایسه کنیم چقدر تفاوت دارن ؟؟؟
ارزش پولی که میدم رو داره ؟؟؟
آقا سالار خیلی ممنون از جوابتون
میشه لطف کنید بگید هدفون ها کلا چند سایز هستند ؟
یکی هم اینکه این مدلی که فرمودید رو اگه با هندسفری خودم [بیتس که روی گوشی سنسیشن بود }مقایسه کنیم چقدر تفاوت دارن ؟؟؟
ارزش پولی که میدم رو داره ؟؟؟
من چند تا مدل مد نظرم هست. يكي دوستان كه klipsch image S4 رو ميعرفي كرد كه در برابر هدفون خودم كه كريتيو 630 هست حتي دسييبل و فركانسش ضعيفتره! (حالا كيفيتش تو چيه شايد فقط دكمه هاي روي سيمش هست واسه بك و فوروارد)
دو مدل AKG هم ديروز ديدم .مدل 330 و 321. كه جفتش رو چك كردم فقط 1 ميلي وات تفاوت داشتن . حتي دسيبلشون از كريتيو خودم هم كمتر بود باز!
در مورد بيتس هم كه هييچ! طي تحقيقات من كلا برند فيكي شده تو بازار. فقط بخاطر اينكه مارك هست قيمت نوجومي داره!
برند آلماني الان چي تو بازار داريم؟؟؟
سلام بچه ها
نظرتون در مورد ath-sj55 چیه؟
به نظرتون زیر 200 تومن چه انتخاب هایی دارم
میخوام تو خیابون هم بتونم استفاده کنم و پورتیبل باشه
سبک بیشتر pop و rock
پلیر هم i9 و آمپ هم fiio e11
مرسی![]()
كليپش(klipsch) دو تا مدل داره كه تفاوت قيمتش 40 دلاره!
اين دو تا مدل يه فرقي با هم دارن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته يكيش رو زده اندرويد!!!!( بعدش يه چيزي اين هدفون ها روي پليرهاي تعريف شده هستش؟؟يا كار نميكنه؟ )
---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:06 PM ----------
خوبه ولي هرچي تو بازاره قلابيه! نه يكي نه دوتا از چندين نفر فروشنده پرسيدم گفت قلابيه! فقط بخاطر اينكه مارك هست ملت ميخرن . واسشون مهم نيست كه اصله يا قلابي! بقيه برند ها رو نميدونم ولي AKG رو گفتن اصل هست اگه شركتي باشه!
Last edited by Milad4171; 27-04-2012 at 21:09.
آقا خواهشا یه نفر جواب منم بده
مدل دوم برای استفاده با دستگاهای آندروید مناسبه
با دکمه هاش صدارو کم و زیاد و آهنگ رو pause قرار میده
هدفونای متوسط (حتی رو به پایینی هستن) با توجه به قیمت بالایی که دارن این شرکت از طریق تبلیغات بسیار گسترده ای که داشته تونسته محصولاتش رو توی همه جای دنیا از جمله اینجا خوب بفروشه .فروش بالاش سبب شده چینی ها به خاطر سود زیادی که داره بیان مدل های فیک و های کپی رو تو بازار بریزن و خریداری که توی انتخاب هدفون سر در گم شده رو با ظاهر جذابش وادار کنه که فک کنه داره بهترین هدفون دنیا رو(متاسفانه ادعایی که خود مانستر داره)می خره و وقتی یه مقدار دقیقتر میشه متوجه میشه حتی به نسبت یک دهم محصولی با همون قیمت صدای چشمگیری نداره چون صدای بوومی داره و جزییات توش محوه حتی توی اوریجنالهاش.توصیه اکید اینه که نخرید به هیچ عنوان ذائقه موسیقی خودتون رو خراب نکنید.
هدفونها كلا سه مدل هستن
١-inear يا داخل گوشي
٢-earpad يا رو گوشي
٣-فول سايز كه كل گوش رو پوشش ميده و از earpad بزرگتر هست
بله ممكن از بعضي لحاضها بهتر باشه ولي بستگي داره شما از چه نظر بخوايين مقايسشون كنين.چون در يك سبك و نوع نيستن .
امروز اومدم وضعيت و موجودي بازار رو برسي كنم.با دفتر مركزي اواسان هم صحبتي داشتم.هدفونهاي زيادي جديدا وارد كردن كه متاسفانه فرصت تستشون رو ندارم.چند جايه ديگه هم بايد سر بزنم وچند تا نمايندگي ديگه.فعلا فقط ميتونم قيمتها رو برسي كنم .اگه بتونم امروز به همجا سر بزنم فردا بصورت جمعبندي نتيجه رو خدمتتون عرض ميكنم.فعلا تا فردا off ميشم. فكر كنم با خبراي خوبي برگردم
هم اکنون 31 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 31 مهمان)