سیم دو زوج 0.6 کرمان ... اگه براتون مقدوره جای اینکه سیم بکشید تا اتاق==> مودم رو بذارین سر خط و کابل شبکه بکشین تا اتاق... البته باید مودم و روتر جدا داشته باشین...و همچنین مودم رو باید بذارین تو یه باکس ضد آب...
سیم دو زوج 0.6 کرمان ... اگه براتون مقدوره جای اینکه سیم بکشید تا اتاق==> مودم رو بذارین سر خط و کابل شبکه بکشین تا اتاق... البته باید مودم و روتر جدا داشته باشین...و همچنین مودم رو باید بذارین تو یه باکس ضد آب...
ممنون از راهنمایتون
خیلی خوب میشد اما متاسفانه امکانش برام میسر نیست و مجبورم سیم مستقیم بکشم
دوستان این وضعیت خط منه سیم دو زوج فویل دار مستقیم از خط اومده رفته تو مودم هیچ وتلفن یا چیزه دیگه تی هم وصل نیست فاصله تا مرکز مخابرابی نقشه ای حدود ۱ کیلوتر ولی کافوای چیزی که مخابرات و isp میگه ۲.۵ کیلومتر الان سرویس ۱۶ خطم تا ۱۶ باز گذاشتن به نظرتون این وضعیت طبیعی که. اینقد ریت خط پایینه
Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk
سلام اصلا خط تون نمیکشه بهتره سرویس کمتربگیرین چون اصلا بصرفه نیست![]()
دوستان من سیم کشی کردم یه دو هفته ای مشکلی نداشتم، ولی الآن دوباره خطم مخصوصا تو ساعت های خاصی crc زیادی میندازه
رفتم زوج خط رو عوض کردم. تو سیمی که من کشیدم چهارتا سیم رنگی هست. آبی، نارنجی و دوتا سفید
قبلا از آبی و نارنجی استفاده کرده بودم، این دفعه دوتا سفیدهارو وصل کردم
برگشتم سر مودم دیدم وصل شده به اینترنت
در حالی که مودم مثل گذشته به آبی و نارنجی وصل بود ولی من سر خط رو به زوج سفید وصل کرده بودم!
مودم راحت 13 مگابیت ریت گرفته بود با زوج آبی و نارنجی
وقتی درستش کردم و به دوتا سفید زدم درست شد و 16 گرفت
میخواستم بدونم به نظرتون طبیعیه؟ یا سیم ها اتصالی دارن.
وقتی مودم به زوج درست وصل نیست قاعدتا اینترنت نباید کار کنه
آره مشکل میدونم این سرویسو بخاطر حجم ترافیکش گرفتم ولی من نمیدونم بعد از تمام کارایی که با خط کردم چرا باید اینجوری باشه و تا ۸ بالا نیاد
شاید تو کافو سیم ها سولفاته شده باشن شما برو بکن سیم مال خودتو از چند سانتی متر قطع کن که سولفاته نشده باشه بعد وارنیش بزن .
و اینکه ایا سیم تلفونتون با سیم برق به خونتون نیومده ؟؟![]()
نه با سیم برق نیومده ولی کافو رو یه چک میکنم مرسی
آقا یه چیز عجیبی من رفتم مخابرات اونجا یه بنده خدایی قسمت فنی راضی شد بیاد زوج سیم کافو های تو مسیر مارو عوض کنه همشون سولفات زده بود الان من فکر کردن بهتر میشه ولی عجیب اینکه بهتر که نشد هیچ قبلا خط تا ۷.۵ ۸ میومد بالا الان تا ۶ بزور میاد بالا نویز خط اینقدر زیاد شده که مدام سرعت کم زیاد میشه الان دیگه من هنگ کردم چیکار کنم به نظرتون الان
دوستان کسی نرم افزار dmt رو داره اینجا بذاره؟
توی نت گشتم پیدا نکردم
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)