با پشتیبانی تماس گرفتی؟چی گفتن؟
با پشتیبانی تماس گرفتی؟چی گفتن؟
بله همین 1 دقیقه پیش زنگ زدم و خانومی که انگار طلب کارم هست گفت کی براتون سرعتو پایین اورده . منم گفتم از کجا بدونم مگه میشناسم مسئولین رو ؟ گفت شماره و فامیلتون رو بدید تا برسی کنم . هیچی دیگه دادم بهش و خداحافظ !
بنظرتون درست میشه حالا ؟
قبلنا فقط شماره میگرفتن حالا جدیدا فامیلم میخان ( مشکوکه)
اگه بخوان درست کنن همون لحظه انجام میدن.... حالا تست کن اگه دیدی تاثیری نداشته دوباره بزنگ...من الان یک مگ دارم و سرعتم 120 میشه...دان استریمت رو روی چند گذاشتن؟
اینم وظعیت خطمه . من که چیزی سر در نمیارم خودتون ببینید چطوره ؟
![]()
به خاطر داون استریم که روی 512 هست سرعت کم شده با پشتیبانی تماس بگیر تا چک کنن از اونجا معلومه خطت رو چند بسته شده اگر 512 باشه که زیادش میکنن ولی اگر روی 1 مگ یا بیشتر باشه اشکال از مودم هست چون بعضی وقتها به خاطر کاهش نویز مودم به طور اتوماتیک داون استریم و اپ استریم رو کم میکنه و در مدولاسیون های مختلف پهنای باند متفاوتی میده به هر حال فقط از پشتیبانی میشه فهمید خطتون روی چند بسته شده. اما سرعت کمتون دقیقا به همین دلیله چون دیتا ریت دانلود حداکثر 512 هست که دانلودش میشه 64 یعنی شما تا داون استریمت تغییر نکنه سرعتت به هیچ وجه از 64 بالاتر نمیره.
Last edited by alimail3248; 29-08-2013 at 11:17.
زنگ زدم پشتبانی میگم تایم اوت من زیاد شده ...میگه مشکل سراسریه....گفتم شما که همیشه میگین مشکل سراسریه...گفتم این مشکل سراسری قابل حل نیست آخه من هر چی که به یاد دارم همیشه مشکل سراسری بوده و هست...حالا شما دوستان وضعیت پینگ شما چطوره؟ واقعلا تایم اوت شما هم زیاده؟ اگه آره که هیچی ولی اگه اینجوری نیست تا برم زنگ بزنم حالشون رو بگیرم.
اینم وضعیت پینگ ما
محتوای مخفی: نمایش
آقا من زنگ زدم با کلی اعصاب خوردی و این حرفا بهش گفتم چرا این رو 512 هه و سرعت دانلودم رو 30.40 ه ؟ گفت نه روی 1024 هست دان استریمت . تو نگو خود پدرسوختش همون موقع دان استریم رو برد بالا . الان درست شد سرعت 130 هست . بچه ها کسی نمیدونه اصلا برای چی دان استریم رو پایین میارن ؟
در یک کلام بخوام بگم اینترنت مخابرات استان خوزستان چطوری هست
میگم سرطان از مخابرات خوزستان بهتره خیلی هم بهتره
برید از های وب اینترنت بگیرید تا متوجه بشید اینترنت یعنی چی !!
دوستان من 256 نامحدود دارم اگه بخوام 512 نامحدود بگیرم باید چی کار کنم؟
من بعد از 10 روز سرکار بودن بهم گفتن پورت خالی نداریم!!!
حالا من موندم با خط 158تومنی (106 تومن بابت رندی خط بدلیل نداشتن خط معمولی تا 3 ماه اینده مجبور شدم خط رند بگیرم)
77700 ماه اول+10 هزینه نصب
خریت از خودم بود وایمکس میگرفتم بهتر بود...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)