تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 693 از 973 اولاول ... 193593643683689690691692693694695696697703743793 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,921 به 6,930 از 9724

نام تاپيک: Grand Theft Auto IV

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

راسی یه سوال دیگه مگه با کشتن دیمیتری بازی تموم نمیشه؟ پس چرا هیچ پیغامی چیزی برام نیومد که بازی تموم شده(حداقل اینکه ماموریتهای اصلیش تموم شده؟؟)

کـاربـر بـاسـابـقـه Ahmad-Ra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

سلام...
    779 جان خوبی؟ عیدت مبارک...
    یادته مشکلی مطرح کردم که گیر میکنه بازی بعده 10 دقیقه؟؟
    من دیگه دنبال نکردم... تاپیک هم صفحش خیلی رفت جلو و این مدت هم مسافرت بودم نرسیدم بیام!

این patch جدیده رو نصب کنم این مشکل حل میشه یا بازم باید low level mod ها رو نصب کنم( که البته بد تر هم شد) ؟؟

مرسی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

من بازی رو خیلی وقت پیش تموم کردم اما پچ سوم بازی هم اومده و انو دانلود کردم کسی از دوستان انو امتحان کرده
    اخه میخوام پایان دوم بازی رو هم برم
    من هم یک بار تمام کردم . ولی حالا دارم با پچ 3وم بازی میکنم واقعا فرق کرده افزایش زیاد فریم با گرافیک و جزئیات بیشتر
    حتما شما هم دانلود کن تفاوت رو واقعا حس میکنی

من الان رفتم دیمیتری رو کشتم
    90 ماموریت تموم شد

چنتا سوال داشتم:
    1. مگه دیمیتیری رو نباید با هلیکوپتر میرفتیم دنبالش(صحفات پیش بحث ش بود) در حالیکه من توی یک کشتی اونو کشتم اصلا هم هلیکوپتر بازی نبود توش
    2. الان رومن بهم زنگید و گفت بیا عروسیمه تو ی کلیسا
    این کلیسا کجاست؟؟ تو نقشه نشون داده نمیشه
    1.شما یه پایان دیگه رو انتخواب کردی
    2.وقتش که شد کیت به شما زنگ میزنه با هم میرید کلیسا (قبلش لباس شیک یادت نره) و بعدش تراژدی

راسی یه سوال دیگه مگه با کشتن دیمیتری بازی تموم نمیشه؟ پس چرا هیچ پیغامی چیزی برام نیومد که بازی تموم شده(حداقل اینکه ماموریتهای اصلیش تموم شده؟؟)
    شما صبر کن چند ساعت دیگه عروسی شروع بشه اونوقت متوجه میشید (هنوز ادامه داره )

آخر فروم باز T I M S A R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تاریانا

پيش فرض

بازی دوتا پایان داره و در هرکدوم شخصی از نزدیکای شما میمیره.شما در پایان یا دیمیتری رو میکشید یا پلگرینو.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

شما دو تا پایان دارید !

اولیش همینیه که دیدی !

دومیش هم :

اول دیمیتری بهت میگه یه معامله . وقتی مرسید سر معامله فحش میده و میگه افرادمو بکش و پوملو به دست بیار . بعد یه جنگ سخت باید بری دنبال یکی که پولا رو داره .

بعدش میرسی به صحنه ای که کلیساست . رومن و ملوری وقتی از کلیسا خارج میشن موقع سوار شدن به ماشین یکی میاد پشت نیکو میگه :

Niko Belic؟
    Yes
    a Gift From Dimitri Reslocav

بعدش نیکو با یه حرکت اسلحه رو میگیره و چند تا تیر هوایی در میره و آخرش خود طرف میمیره .

وقتیش نیکو میبینه که یکی از تیرا به رومن خورده هر چی تیر داره تو سر اون طرفی که کشتش شلیک میکنه . بعدشم تیرش تموم میشه با لگد میزنتش تا وقتی که جاکوب میاد میبردش !

بعدش باید دیمیتری رو بکشی . این جاش مثل کشتن پورگینو . فرقی نداره . ولی آخرش تو سوار قایق میشی و باید بری سوار هلیکپتر جاکوب شی و بری دنبالش ....

داره خودمونی میشه my life is barca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    camp nou

پيش فرض

سلام من سی پی یو سلرون 3 و گرافیک 8400 512 و رم دو گیگ دارم ... تو بازی gta iv با کمترین جزئیات 12 فریم میگیرم---فردا میخوام برم ولیعصر ولی نمیدونم سی پی یو دو هسته ای بخرم یا گرافیکو عوض کنم تا بتونم با حتی 800*600 بازی رو اجرا کنم میشه منو راهنمایی کنید----در ضمن فقط بودجه من فعلا در حد اینه که یکیشو عوض کنم خیلی خیلی ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

جای سوالت اینا نبود .

ولی سی پی یو مهم تره .

آخر فروم باز ebinem173's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من داستانشو براتون pdf مینویسم . داستان کل مراحلش که البته خلاصست . ولی داستانو مفصل توضیح میده .
    دستت درد نکنه
    پس اگر زودتر این کارو بکنی که ماهم بازی رو با داستان پیش بریم بفهمیم چیکار میکنیم بهتره

اگه نباشه جاش خالی می مونه behz@d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    هلند

14

سلام من سی پی یو سلرون 3 و گرافیک 8400 512 و رم دو گیگ دارم ... تو بازی gta iv با کمترین جزئیات 12 فریم میگیرم---فردا میخوام برم ولیعصر ولی نمیدونم سی پی یو دو هسته ای بخرم یا گرافیکو عوض کنم تا بتونم با حتی 800*600 بازی رو اجرا کنم میشه منو راهنمایی کنید----در ضمن فقط بودجه من فعلا در حد اینه که یکیشو عوض کنم خیلی خیلی ممنون
    مادربورد باید ساپورت کنه سی پی یو دو هسته ای رو

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

من که دیگه سرویس شدم
    کشتن دیمیتری اینقده سخت نبود که کشتن پاجیرینو سخته....
    هرکاری میکنم نمیتونم این جیمی رو بکشمش.....

چه کنم؟؟:(

-----------
    راسی اگه اون یکی پایان رو انتخاب میکردم deal کشتن دیمیتری دقیقا چه کارایی باید میکردیم

ویک سوال این کیت چه نسبتی با ما داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •