راسی یه سوال دیگه مگه با کشتن دیمیتری بازی تموم نمیشه؟ پس چرا هیچ پیغامی چیزی برام نیومد که بازی تموم شده(حداقل اینکه ماموریتهای اصلیش تموم شده؟؟)
راسی یه سوال دیگه مگه با کشتن دیمیتری بازی تموم نمیشه؟ پس چرا هیچ پیغامی چیزی برام نیومد که بازی تموم شده(حداقل اینکه ماموریتهای اصلیش تموم شده؟؟)
سلام...
779 جان خوبی؟ عیدت مبارک...
یادته مشکلی مطرح کردم که گیر میکنه بازی بعده 10 دقیقه؟؟
من دیگه دنبال نکردم... تاپیک هم صفحش خیلی رفت جلو و این مدت هم مسافرت بودم نرسیدم بیام!
این patch جدیده رو نصب کنم این مشکل حل میشه یا بازم باید low level mod ها رو نصب کنم( که البته بد تر هم شد) ؟؟
مرسی
من هم یک بار تمام کردم . ولی حالا دارم با پچ 3وم بازی میکنم واقعا فرق کرده افزایش زیاد فریم با گرافیک و جزئیات بیشتر
حتما شما هم دانلود کن تفاوت رو واقعا حس میکنی
1.شما یه پایان دیگه رو انتخواب کردی
2.وقتش که شد کیت به شما زنگ میزنه با هم میرید کلیسا (قبلش لباس شیک یادت نره) و بعدش تراژدی
شما صبر کن چند ساعت دیگه عروسی شروع بشه اونوقت متوجه میشید (هنوز ادامه داره )
بازی دوتا پایان داره و در هرکدوم شخصی از نزدیکای شما میمیره.شما در پایان یا دیمیتری رو میکشید یا پلگرینو.
شما دو تا پایان دارید !
اولیش همینیه که دیدی !
دومیش هم :
اول دیمیتری بهت میگه یه معامله . وقتی مرسید سر معامله فحش میده و میگه افرادمو بکش و پوملو به دست بیار . بعد یه جنگ سخت باید بری دنبال یکی که پولا رو داره .
بعدش میرسی به صحنه ای که کلیساست . رومن و ملوری وقتی از کلیسا خارج میشن موقع سوار شدن به ماشین یکی میاد پشت نیکو میگه :
Niko Belic؟
Yes
a Gift From Dimitri Reslocav
بعدش نیکو با یه حرکت اسلحه رو میگیره و چند تا تیر هوایی در میره و آخرش خود طرف میمیره .
وقتیش نیکو میبینه که یکی از تیرا به رومن خورده هر چی تیر داره تو سر اون طرفی که کشتش شلیک میکنه . بعدشم تیرش تموم میشه با لگد میزنتش تا وقتی که جاکوب میاد میبردش !
بعدش باید دیمیتری رو بکشی . این جاش مثل کشتن پورگینو . فرقی نداره . ولی آخرش تو سوار قایق میشی و باید بری سوار هلیکپتر جاکوب شی و بری دنبالش ....
سلام من سی پی یو سلرون 3 و گرافیک 8400 512 و رم دو گیگ دارم ... تو بازی gta iv با کمترین جزئیات 12 فریم میگیرم---فردا میخوام برم ولیعصر ولی نمیدونم سی پی یو دو هسته ای بخرم یا گرافیکو عوض کنم تا بتونم با حتی 800*600 بازی رو اجرا کنم میشه منو راهنمایی کنید----در ضمن فقط بودجه من فعلا در حد اینه که یکیشو عوض کنم خیلی خیلی ممنون![]()
جای سوالت اینا نبود .
ولی سی پی یو مهم تره .
دستت درد نکنه
پس اگر زودتر این کارو بکنی که ماهم بازی رو با داستان پیش بریم بفهمیم چیکار میکنیم بهتره
مادربورد باید ساپورت کنه سی پی یو دو هسته ای رو
من که دیگه سرویس شدم
کشتن دیمیتری اینقده سخت نبود که کشتن پاجیرینو سخته....
هرکاری میکنم نمیتونم این جیمی رو بکشمش.....
چه کنم؟؟:(
-----------
راسی اگه اون یکی پایان رو انتخاب میکردم deal کشتن دیمیتری دقیقا چه کارایی باید میکردیم
ویک سوال این کیت چه نسبتی با ما داره؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)