من اپلودش کردم.لینک عکس چیلتر بود:
![]()
من اپلودش کردم.لینک عکس چیلتر بود:
![]()
سلام دوستان من جدیدا تو یه سایتی خوندم که تو این بازی درصد مزرعه اصلا 100% نمیشه .
طبق گفته این سایت اون ورژن از بازی که تو آمریکای شمالی انتشار پیدا کرد تا 98% پیش میره و بقیه ورژن هاش (همونایی که ما داریم ) تا 88% بیشتر نمیشن.
اینم متنش:
Farm Percentage
Your farm percentage doesn't actually affect whether or not you win or lose the game. In the North American version of the game the maximum percentage you can get is 98%. In some other versions of the game Power Berries don't count towards your total and you can only get 88%.
You get 1% for each Power Berry (10% total)
1% for each heart your dog has (10% total)
1% for each heart your horse has (10% total)
2% for each building upgrade you have (10% total)
1% for each chicken you own (10% total)
1% for each cow and/or sheep you own (20% total)
1% for each heart your wife has (10% total)
1% for each heart your child has (10% total)
1% for every 8 recipes you cook (8% total)
در ضمن تو این بازی فقط 64 نوع غذا میشه درست کرد که در برای هر 8 غذا 1% به درصد مزرعه اضافه میشه.
متنش:
Cooking
Once you buy the first house upgrade in Harvest Moon: Back to Nature you can use your new kitchen to cook up various recipes. For every 8 different recipes you cook you'll get 1% added to your farm percentage and there are a total of 64 recipes in the game.
در مورد الهه باید بگم فقط 2 تا بیشتر نیست یکی kappa و اون یکی هم Harvest goddess .( که خودم و بیشتر شما اونا رو دیدین )
اینم عکساشون:
![]()
![]()
تنها راه بدست آوردن شکلات اینه که تو روز 14 زمستان که مسابقه Winter Thanksgiving (هدیه دادن) هست شما میتونید از کسی که دوستش دارین شکلات بگیرین . در ضمن ممکنه که دیگر دختران در طول بازی به شما Chocolate Cake بدن که اونا بدرد آشپزی نمیخوره.
اون جایی که تو تابستان میری ساحل یه بطری پیدا میکنی بعد Kai میاد پیشت ازت میخواد اونو بدی بهش بعد یه عطر ( یا معجون عشق ) میده تازه فهمیدم چطوریه من قبلا که رفته بودم گرفته بودمش ولی جدیدا هر کاری میکردم نمیشد . این عطر استفاده خاصی نداره ولی به عنوان هدیه فقط میشه به بقیه بدی.
برای این که وقتی رفتی ساحل این دمو رو ببینی باید بعد از طوفانی که میاد باشه (تو تابستان چند بار طوفان میاد) و رفاقتت با kai حداقل 120 باشه.
شما برای این که رفاقتترو زیاد کنی باید به اون چیزایی که دوست داره بدین :
هر کدوم از بالاییا تو روز معمولی +9 حساب میشن ولی تو روز تولدش ( 22 تابستان) +45 تا حساب میشه.
Bodigizer, Bodigizer XL, Bread, Butter, Flour, Large Fish, Oil, Pizza, Turbojolt, Turbojolt XL and Wine
اینم عکسش .میدونم زیاد خوب نیست ولی چیز بهتری پیدا نکردم
Last edited by Arash-30r7; 29-01-2013 at 10:56.
داداش فقط بگو چجوری گلخونه دوم رو ساختی عکسش زیاد مهم نیست
داداش سال سوم رو رد کردم اما نشد بسازم نمیدونم ایراد کجاست
ساختم حتما میگم اما لطفا به دروغ متهم نکنید که راست گفتم
ميان هاروست مون تو و هاروست مون من
تفاوت از زمين تا اسمان است ali dt
سلام
اون عکسی که من گذاشتم واسه ی هاروست مون 64 بودش.....یکی از بچه ها یه عکس گذاشته بود که می گفت این شهره....منم گفتم این عکس شهر نیست...این عکس یه نسخه ی دیگه از هاروست مون هست
110hk
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)