تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 693 از 1185 اولاول ... 193593643683689690691692693694695696697703743793 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,921 به 6,930 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

حالا صرف میکنه تازه شو گرون تر بخریم یا نمیدونی؟(منظورم خرید از نمایندگی کرید تو پاریسه نه از سایتش)

این ام7 و تام فوردو کجا میشه تست کرد ؟ هایلند که خیلی کارهارو موجود نداره .
    حدود یکسال پیش سمپل آونتوسی دست من رسید که تازه بود و مستقیما از کرید بوتیک تهیه شده بود...و باید بگم بوی فوق العاده ای داشت .....مشخص ترین بویی که توی این عطر من استشمام میکردم اناناس بود که دقیقا همون چیزی بود که در موردش خونده بودم....ماندگاریش روی پوست نسبتا خوب و پخش بوی خیلی خوبی داشت...بعد از مدتی نظرات دوستانی که در ایران این عطر رو تست کرده بودند میخوندم و جالب این بود که هیچ کدوم به بوی شدید اناناس در این عطر اشاره ای نمیکردند..اکثرا از ماندگاریش ناراضی بودند و میگفتند ارزش خرید نداره..اون چیزی که توضیف میکردند کاملا با چیزی که من احساس میکردم متفاوت بود..در حالیکه خود من به شخصه بیشتر عطرهای معروف رو تست کرده بودم کمتر کاری تونسته بود مثل آونتوس منو عاشق خودش بکنه...
    مواد طبیعی ای که در آونتوس استفاده شده در نگهداری نامناسب زود خاصیت خودش رو از دست میده (باید در یخچال نگهداری بشه که فروشنده های معمولی هیچ موقع این کارو نمیکنند )...البته مواد طبیعی با دوز بسیار کم استفاده شده ولی همین مقدار کم به عطر غنای عجیبی میده و عطر رو متمایز میکنه...اگر میخواین اون غنای اصلی کرید و بوی با طراوتش رو استشمام بکنید بهتره که مستقیما از کرید بوتیک خرید بکنید وگرنه میتونید با قیمت خیلی کمتری نمونه ای که چند سال از ساختش گذشته خریداری بکنید...
    نیازی نیست حتما به پاریس برید...کرید بوتیک در دبی و نیویورک هم شعبه داره...اگه گذرتون به هر کدام این نقاط افتاد حتما برید و عطرهای تازه کرید رو اونجا تست بکنید....

ام 7 تقریبا همه جا یافت میشه...ولی کارهای تام فورد همه جا نیست...البته من اصفهانم و از مغازه های تهران خبری ندارم ولی فکر میکنم خیابان جمهوری عطرفروشی هایی باشند که کارهای تام فورد رو تست بدند (امیدوارم اسم خیابون رو درست یادم مونده باشه )

2. 4 کاربر از mhek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nadermatin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

امروز رفته بودم بازار یکی دو تا اشانتیون بگیرم.به طور اتفاقی آزارو کروم رو تست کردم بوش به نظرم خوب ولی خیلی آشنا اومد.7 میلشو خریدم 7 تومن.رسیدم خونه و یاد شباهت این بو به کد37 کارن لو افتادم.یه بار دیگه تستش کردم و میتونم بگم 95 درصد یکی هستن.در واقع کد 37 یه کپیه بسیار با کیفیت از آزارو کرومه.15 میل رود استار کارتیر اسپرت رو هم تست کردم خیلی شبیه بولگاری من بود تلخ و چوبی و خنک.15 میل 22 تومن که اسپری هم داشت.اینم خریدم خیلی کار باکیفیتی بود.گوچی ان وی مردانه رو هم تست کردم 3 میل 7 تومن.خوشم نیومد بوی خاصی نداشت خیلی کار بی ارزشی به نظرم اومد.تمام اشانتیونهای لالیک و ژیوانشی تموم شده بود.یه کار چینی زنونه به نام اینوسنس هم تست کردم که درجه یکش خیلی خوشبو بود بوی غالبش گل بود 65 میل 12 تومن و درجه دوش 3500 که بوش شبیه مکسی قلابیا بود.

4. 3 کاربر از nadermatin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

امروز رفته بودم بازار یکی دو تا اشانتیون بگیرم.به طور اتفاقی آزارو کروم رو تست کردم بوش به نظرم خوب ولی خیلی آشنا اومد.7 میلشو خریدم 7 تومن.رسیدم خونه و یاد شباهت این بو به کد37 کارن لو افتادم.یه بار دیگه تستش کردم و میتونم بگم 95 درصد یکی هستن.در واقع کد 37 یه کپیه بسیار با کیفیت از آزارو کرومه.15 میل رود استار کارتیر اسپرت رو هم تست کردم خیلی شبیه بولگاری من بود تلخ و چوبی و خنک.15 میل 22 تومن که اسپری هم داشت.اینم خریدم خیلی کار باکیفیتی بود.گوچی ان وی مردانه رو هم تست کردم 3 میل 7 تومن.خوشم نیومد بوی خاصی نداشت خیلی کار بی ارزشی به نظرم اومد.تمام اشانتیونهای لالیک و ژیوانشی تموم شده بود.یه کار چینی زنونه به نام اینوسنس هم تست کردم که درجه یکش خیلی خوشبو بود بوی غالبش گل بود 65 میل 12 تومن و درجه دوش 3500 که بوش شبیه مکسی قلابیا بود.
    دارم وسوسه میشم این کد 37 رو یک امتحانی بکنم. گفتی 20 تومنه؟
    Last edited by hike; 15-07-2012 at 13:50.

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

1 - نظرتون درباره Azzaro Decible چیه ؟ گزینه خوبی با پخش بوی خوب برای فصل سرد هست ؟
    2 - همین سوال درباره ادکلن chic ?
    3 - A*Men Pure Havane جایی گیر میاد ؟

داره خودمونی میشه nadermatin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

دارم وسوسه میشم این کد 37 رو یک امتحانی بکنم. گفتی 20 تومنه؟
    من شب عید از بازار تهران ن16 خریدم.الان عطرای کارن لو و جی پارلیس خیلی گرون شده و بین 23 تا 28 تو بازار فروش میره.

8. 2 کاربر از nadermatin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه BANDAR BOLKHEYR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    بندر بوالخیر

پيش فرض

جناب اقای ‏‎)whenمحمد علی کلی) اون ‏‎ kL BLACL‏ که میگفتم این است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوست داشتنی و خوشبو است به الورهوم اسپرت دویست و چند هزاری و بسیار ادکلن ها ترجیحش میدم.واقعا نسبت به قیمتاش انگار مفت میفروشه.هر وقت استفادش میکنی ادمو سبک میکنه و غم های درونتو پاک میکنه!!!بوی لیمو فکر نکنم توش باشه والله خودمم نمیدونم بوش شبیه چی هست الان رفتم بوی سر شیشه اش کردم باز نفهمیدم تلخ نباشه شیرین هم فکرکنم نیست.پخش بوش هم راضی کننده است.در عصر و شب ها استفاده بشه بهتر جواب میده. و بنظرم در پیراهن بهتر از پوست جواب میده،اولین بار که با اصطلاح دخترکش برای یک عطر آشنا شدم برای همین ادکلن بود.اگر چه س ک س ی نمیدونم ولی زن و مرد را به تحسین وا میدارد.سایر مدل های کارن لو چطورن ؟

10. 3 کاربر از BANDAR BOLKHEYR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    بندر بوالخیر

پيش فرض

کارن لو بلکKL BLAChttp://m.ebay.com/Pages/ViewItemPic.aspx?aid=380414284608&emvcc=0http://www.perfumeswholesale.net/shop/index.php?l=product_detail&p=4420

12. 2 کاربر از BANDAR BOLKHEYR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه when's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کارن لو بلکKL BLAChttp://m.ebay.com/Pages/ViewItemPic.aspx?aid=380414284608&emvcc=0http://www.perfumeswholesale.net/shop/index.php?l=product_detail&p=4420
    جناب آقای BANDAR BOLKHEYR
    سلام .با تشکر از شما دوست خون گرم و مهربان که خیلی خودمونی هستی.خیلی از آشناییت خوشبختم.
    در خصوص آشنایی با عطرای karen low این ادرس رو در مرورگرت کپی paste کن.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    امیدوارم تکراری نباشه و مفید واقع بشه . اگه چیز باحال دیگه ای هم به پستت خورد بازم خبرم کن.

14. 3 کاربر از when بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    بندر بوالخیر

پيش فرض

سلام خدمت دوست نادیده گرامی اقای ‏‎.whenمن نیز از اشنایی با شما خوشوقتم. از سایتی که گذاشتی خیلی ممنون اصلا فکر نمیکردم سایتای فارسی درمورد کارن لو چیزی بنویسند.انشاالله شاید پس فردا برم بوشهر برای خرید عطر.خودم در نظر دارم ‏guerlaine heritage‏ بخرم. اگر به هر صورتی نشد شاید کارن لو بگیرم.راستی کارن لو بلک که در این سایت بود خیره تیره بود.اینطور نیست شیشه اش ذره ای ناچیز دودی هست و مایع درونی اش بی رنگ.از جمله اخرت که فرمودی : اگر چیزی باحالی به پستت خورد خبرم کن.منظورت از چیز باحال در مورد کارن لو هست یا هر ادکلنی؟
    Last edited by BANDAR BOLKHEYR; 15-07-2012 at 17:56.

16. 2 کاربر از BANDAR BOLKHEYR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

KL black رو با شنل مقایسه میکنید؟من اینو مثل افترشیو میدونم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •