حدود یکسال پیش سمپل آونتوسی دست من رسید که تازه بود و مستقیما از کرید بوتیک تهیه شده بود...و باید بگم بوی فوق العاده ای داشت .....مشخص ترین بویی که توی این عطر من استشمام میکردم اناناس بود که دقیقا همون چیزی بود که در موردش خونده بودم....ماندگاریش روی پوست نسبتا خوب و پخش بوی خیلی خوبی داشت...بعد از مدتی نظرات دوستانی که در ایران این عطر رو تست کرده بودند میخوندم و جالب این بود که هیچ کدوم به بوی شدید اناناس در این عطر اشاره ای نمیکردند..اکثرا از ماندگاریش ناراضی بودند و میگفتند ارزش خرید نداره..اون چیزی که توضیف میکردند کاملا با چیزی که من احساس میکردم متفاوت بود..در حالیکه خود من به شخصه بیشتر عطرهای معروف رو تست کرده بودم کمتر کاری تونسته بود مثل آونتوس منو عاشق خودش بکنه...
مواد طبیعی ای که در آونتوس استفاده شده در نگهداری نامناسب زود خاصیت خودش رو از دست میده (باید در یخچال نگهداری بشه که فروشنده های معمولی هیچ موقع این کارو نمیکنند )...البته مواد طبیعی با دوز بسیار کم استفاده شده ولی همین مقدار کم به عطر غنای عجیبی میده و عطر رو متمایز میکنه...اگر میخواین اون غنای اصلی کرید و بوی با طراوتش رو استشمام بکنید بهتره که مستقیما از کرید بوتیک خرید بکنید وگرنه میتونید با قیمت خیلی کمتری نمونه ای که چند سال از ساختش گذشته خریداری بکنید...
نیازی نیست حتما به پاریس برید...کرید بوتیک در دبی و نیویورک هم شعبه داره...اگه گذرتون به هر کدام این نقاط افتاد حتما برید و عطرهای تازه کرید رو اونجا تست بکنید....
ام 7 تقریبا همه جا یافت میشه...ولی کارهای تام فورد همه جا نیست...البته من اصفهانم و از مغازه های تهران خبری ندارم ولی فکر میکنم خیابان جمهوری عطرفروشی هایی باشند که کارهای تام فورد رو تست بدند (امیدوارم اسم خیابون رو درست یادم مونده باشه )