نفهمیدم
Advanced SystemCare که کاه شبیه tuneup میکنه ,فکر نکنم بتونه رجیستریو درست کنه![]()
Kheeeصفحه قبلو ببین گزاشتم و بازی های دیگه مشکلdirecxtمیده مثلا وارکرافت میگه 8.1 نصب کن یکی از افراد صفحه های پیش یه یدونه فایل داد و direcxt دانلود داشت 13مگ ولی بازم درست نشد: دادا الان چه error ی میده؟ screenshot بگیر بده بهم حلش میکنم برات,غصه نخور,قول میدم درست بشه![]()
آخه چه کاریه وقتی directx runtime هست(پایه و اساس دایرکت X) و این ارور 100% باش درست میشه dll fixer بریزه ؟؟یا یه برنامه ی غیر مستقیم
Last edited by pharm; 13-07-2013 at 19:36.
'گفتم دیگه dvd کارت گرافیکو بزار برنامه هاشو نصب کن,اگه باز ارور داد عکس بگیر برام بفرست ,حل میشه دادا حل میشه![]()
آخه اون که تمام direct هارو نداره اونایی رو داره که مربوط به کارت گرافیگ که مرتبط با بازی هستن,اما dll fixer همه رو داره من خودم امتاحان کردم,خود خودم ,نه شنیدم نه دیدم
یه سوال... جدیدا از Ati Drivers update utility استفاده کردی یا اینکه این نرم افزار به صورت خودکار درایور رو آپدیت میکنه؟ اگه آره ... درایور ATI رو از Control panel حذف کن و دوباره از روی CD کارت گرافیکت نصبش کنی به احتمال قوی نتیجه میگیری
Last edited by hm741; 13-07-2013 at 19:38.
اصلا برو اینجا
دانلود کن به جای خالی سافت 98 .ir
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by pharm; 13-07-2013 at 19:41.
kheee : دی وی دی کارت گرافیکتو بزار برنامه directx رو از اونجا نصب کن بعد آخرین درایور کارت گرافیکتو نصب کن,اگه نداری مدل کارت گرافیکتو بگو من آخرین ورژنشو بهت میدم
Last edited by pancha73; 13-07-2013 at 20:01.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)