نه من صلوات می فرستم تا صبح سرعت فیکس می مونه ...
نه فقط فایل رو با هم بزار جوری که High Task بشه سیستم و فن روشن بشه ...
من پهنای باند رو می ترکونم 20 تا فایل باهم میزارم ...
نه من صلوات می فرستم تا صبح سرعت فیکس می مونه ...
نه فقط فایل رو با هم بزار جوری که High Task بشه سیستم و فن روشن بشه ...
من پهنای باند رو می ترکونم 20 تا فایل باهم میزارم ...
دوست عزیز ببین الان اینترنتم 128 هست و همین الان دارم با سرعت 220 به بالا دانلود میکنم
اگه چند پست قبل رو هم دیده باشید میبیند که بعضی ها اومدن گفتن که ما رفتیم 1 مگ گرفتیم ولی سرعتمون تو تیم شبانه تغییری نداشته
تنها کسی که تو تیم شبانه با سرعت بالا دانلود میکنه شمایی
ببینید من که 1 مگ دارم واسه شبانه اگر باهم فایل ها رو نزارم و پهنای باند رو نترکونم سرعت روی تک فایل 60 هست در خوشبینانه ترین حالت مگه این که باهم بزارم 230 رو پر کنه حالا فکر کنم با 128 کانکت شم اونم تک فایل ....سرعت میره زیر 30 ...
عزیز دلم 128 هم با 220 دان می کنه اما نه فیکس ...
یعنی میگی نرم افزاره شرکت واسه شما کار نمی کنه ...
همه سرویس های 220 دان می کنن اما فقط 128 هست که فیکس نیست و اولش رو با سرعت بالا دان می کنه بعد میاد روی 64 ..
خودم دارم که میگم دیگه ...
شما با IDM دانلود می کنی؟
منم تا قبل از این که سرعت صبا اینقده افتضاح بشه به روش شما دان میکردم.
یعنی 5 تا فایل توی IDM میذاشتم ، 3 الی 4 تا هم توی تورنت. خوب بود!! این اواخر با 220 دان میکردم. اما توی این 10 روزه دیگه صفحه گوگول هم زورکی باز میکنه !!![]()
سلام. مرسی از همه. من اکثر نظرات رو میخونم.
یه چیزی هم بگما. هر جا میری هیچ کس از isp ش راضی نیست.
تاپیک آسیاتک میری شاکی هستند.... اینجا همینطور... پیشگامان... شاتل... پارس آنلاین...
در کل اوضا خرابه... من خودم پیشگامان دارم این چند روز هم سرعت دانلودش بالاپایینه پینگش داغون شده
به نظرم باید تا آخر ماه رمضون صبر کرد... من فقط میتونم دعا کنم که صبانت برگرده به شرایط ایده آل
چون من خودم هم میخوام صبا بگیرم...
فقط 2 تا سوال....
1- الان که شبانه داغون شده اگه فرض کنید من 2 مگ بگیرم شبانه رایگان 100 درصد سرعت دانلود 256 کیلوبایت رو به من میدن؟؟
2- پینگ سرویس 512 با 2 مگ فرق میکنه؟
Last edited by fastfind; 04-08-2012 at 08:14.
من 1 مگابیت دارم سرعت شبانم خوب بود دیشب سرعت از 190 تا 248 متغیر بود از شرکت هم که 2 مگابیت داره تست کردم همینه و هیچ فرقی نداره
من امروز هم تست کردم دیدم 36 مگ کم کرده از حسابم د رحالی که سیستم رو گداشتم ساعت 5:56 خاموش بشهدوستان من دیشب شبانه گداشتم دانلود صبح پاشدم دیدم 70 مگابایت کم کرده از حجمم
دوستانی که قبلا این اتفاق براشون افتاده بود زنگ زدن پشتیبانی یا واحد فروش؟؟؟ حجمی که از جسابتون کم شده بود رو برگردوندن؟؟؟
=========
الان زنگ زدم پشتیبانی گفتم میگه انداخته دیگه نمی دونم
من با وایرلس دانلود میکنم و مودمم هم اتوماتیک کانکت ولی روی ساعت 6 تنظیم شده که هر دوز سیستم خاموش میشه ولی مودم رون میمونه که مثلا امروز 2-3 ساعت بعد مودمو خاموش کردم وقتی بیدار شدم صبی الان ایشون میگن خوب حتما دانلود مرده دیگه میگم ساعت 6 سیستمم خاموش شده هر روز همینه برنامه خاموش میشه میگه ما از کجا بدونیم ....بعد گفت خداحافظ واقعا نمی دونم این شعور کارکنان صبا در چه حد
دوستان الان چی کار کنم بنده ؟؟ کار نمی شه کرد؟؟؟ اگه بخواد هر روز اینقد کم کنه که حجمی نمی مونه واسم
دوستان من امروز هم تست کردم دیدم 30 مگابایت از اکانتم کم کرده
دوستان راه حلی رو بلدن که حجم کم نشه
من بالا هم توضیح دادم مودمم اتوماتیک کانکت یعنی هر وقت که روشن میکنم کانکت نشون میده داخل سیستم حالا چه استفاده کنی چه نکنی
من دیشب بعد از ساعت 1 خاموش روشن کردم تا مطمئن بشم صبح مصرفی رو 0 بندلزه که دیدم 30 مگ انداخته سیستم هم ساعت 6 روشن بوده ولی مودم تا ساعت 8:30 که بیدار شدن ونم خاموش کردم ولی بعد از ساعت 6 هیچ استفاده ای از مودم نشده 100000000000000% مطمئنم
سیستم خاموش شده ولی مودم روشن که هیچ دستگاهی هم بهش وصل نبوده ولی خو توی ریز مصر تایم رو تا وقتی مودم رو قطع نکنم لاگ میندازه
آقا می دونم دیگه چی کار کنم هر روز که ساعت 6 نمی تونم پاشم مودم رو هم خاموش کنم وقتی چیزی به مودم وصل نباشه یا کسی ازاش استفاده نکنه فقط روشن باشه که حجم کم نمی کنه
دوستان راه حل چی ؟؟؟
واسه منم امروز اینطوری شد 56 : 5 خاموش شده ولی 60 تا کم کرده ...
ساعت هم که دقیقه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)