Mdf کجاس دیگه.من مرکز ازادی هستم همین در خونمون نمایندگی مخابرات هست.فقط میخوام مطمئن شم 23 اسفند این سرویسم تموم میشه تا عید جمع اوری و راه اندازی میشه یا میفته بعد عید .اگه بیفته بعد عید همین 15 هم میسوزونمش
Mdf کجاس دیگه.من مرکز ازادی هستم همین در خونمون نمایندگی مخابرات هست.فقط میخوام مطمئن شم 23 اسفند این سرویسم تموم میشه تا عید جمع اوری و راه اندازی میشه یا میفته بعد عید .اگه بیفته بعد عید همین 15 هم میسوزونمش
دوستان من یه مشکل با اینترنت مخابرات پیدا کردم که حل نشد...یعنی چون شهر دیگه کار میکردم دیگه پیگیری هم نکردم و خلاصه سرویس به بهانههای مختلف علیرغم چندبار اومدنشون درست نشد که نشد (عوض کردن پورت و ... کلا نویز بالا از ورودی آپارتمان). این مشکل رو هم توی پستای گذشته مطرح کرده بودم و ظاهرا یکی از دوستان (Shadow Dragon) این مشکل رو داشته (و البته الان به نظر میاد سر و مور و گنده با پهنای باند کلفت توی تاپیک حضور داره).
حالا واسه این یه ماه حدود عید، دوباره میخوام ADSL رو راه بندازم. دوستان آیا اگر از مثلا آسیاتک بخوام که بهم سرویس بده به شرط رسوندن سالم سیگنال تا ترمینال پای ساختمان انجام میدن؟ یعنی خلاصه راهی هست باز یه ۵۱۲ نامحدود بگیرم![]()
Last edited by MasterGeek; 22-02-2013 at 23:42.
تو مخابرات بخش mdf همه ی سیم ها مشترکین تو اون اتاقه خرابی ها و رانژه کردن ها رو اونجا انجام می دن
البته قبلش نامه های رانژه و جمع اوری به اتاق واگذاری میرن بعد mdf
شرکت های کاری به تحویل سرویس درب منزل ندارن!!
فقط مخابراته که اینطوریه البته نه برای اینترنتش فقط خط تلفن!!
وایمکس مبین نت چرا نمی گیری
دوست عزیز من فعلا جمع آوری کردم و بعدش یا دوباره درخواست میدم یا از یک شرکت دیگه میگیرم... چون که ظاهرا حاظر نبودن پورتم رو عوض کنن
فعلا که صبانت پینگش عالیه....
دوستان از سرویس های جدید چه خبر؟ کسی شارژ کرده؟
*
امروز اوضاع داغونه. سرعتم بالا 60 نمیره. 1مگ حجمی
سرعت برای سرویسها نامحدود عادیه و مشکلی نداره ....
مال منم داغونه! چیز پی ان هم وصل نمیشه! مرکز فجر
آسیاتک هم تو فجر و بعثت مشکل داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)