تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 693 از 4428 اولاول ... 19359364368368969069169269369469569669770374379311931693 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,921 به 6,930 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خب دوستان گل اومدم براتون تعریف کنم که چی شد و چی کردیم:
    من مودم خودم DSL-X13 با مودم دوستم D-Link رو همراه با مدارک کامل و پول 3ماهه به شرکت بردم(البته نه به این سادگی کلی زحمت رفتن داره).2تا مودم بردم که گفتم شاید لازم شه.قبلش هم با متصدی فروشم کلی صحبت کردم خیلی آدم خوبیه خداییش.
    وقتی وارد شدم دیدم ملت اونجا بیکار نشستن
    ما هم رفتیم گفتیم با خانم فلانی کار دارم که گفتن شما و گفتیم متصدی فروشم هستن ایشون.
    خلاصه یه خانوم گفت حالا بیا ببینم کارت چیه که تا مودم رو دید گفت برای تاییدیه اومدی که گفتم آره....
    تا یه نگاه دقیق تر انداخت به مودم گفت که ما این مودم رو سازگار نمیدونم...
    خیلی صحبت میکردیم که مهمترین هاش رو مینویسم:
    1-ممن:چرا سازگار نیست من مطمئنم که این مودم میتونه این ارتباط رو برقرار کنه...
    جواب:نخیر ما اینجا کارشناسانمون این رو تایید نمیکنن (یه برگه در اورد که توش عکس مودم ها بود)این مودم هارو باید
    داشته باشید
    2-من:خب این مدل 602 ایسوس دیگه تولید نمیشه و مودم من جایگزینش هست چرا نباید قبول کنید....
    جواب:جز قوانین شرکته به کسی که از مودم های ما نداشته باشه سرویس کلا نمیدیم
    3-من:ای دی اس ال رو از کشور دیگه نیاوردین که فرقی نداره که مودم هم مودمه دیگه
    جواب:میدونم مودم شما میخوره اما باید از مودم ما استفاده کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    4-من:مودم هاتون چنده حالا؟جواب:40 تومن باسیم 80تومن بی سیم و به علاوه 15تومن هزینه نصب
    5-من:خودم میتونم نصب کنم دیگه مشکلی نیست که؟جواب:نه مشکلی نیست شما میتونین وصل کنین اما باید هزینه رو بپردازید!!!!!!!!!!!!!!
    بعد کلی صحبت دیگه خلاصه گفتن که ما نت نمیدیم منم گفتم پس منم پول مودم ندارمو بای....
    بماند که رفتم شرکت آشنایی برای مخابرات نامه گرفتم و یه جورایی داشت 512 مخابرات ردیف میشد که...
    موقع برگشت به متصدی زنگ زدم گفتم که دستتون درد نکنه ما که داریم ناراحت برمیگردیمو از این حرفا
    که گفت مگه تعهد در موردم مودمتون ندادین؟
    گفتم تعهد خواستم بدم اما قبول نکرد و گفت یا مودم ما یا هیچی و پول نصب زوریه و خلاصه تعریف کردم براش
    که دم متصدی گرم یه دفعه گفت:کی جرعت کرده با شما چنین برخوردی داشته باشه من الان دوباره بهتون زنگ میزنم
    و بعد مدتی گفت که برید و کارتون درست شده.....
    خلاصه وقتی رفتم دوباره داخل شرکت دوستم هم بود و دوتایی دیدم همون خانوم رو که خندمون گرفت اونم خندید
    خیلی صحنه جالب بود که قابل وصف نیست که احساس مغلوب کردن به من دست میداد!!!
    حدود 40٪ تازه خلاصه کردم براتون
    زیاد شد شرمنده اگه خسته شدید اما ذوق داشتم که بگم در ضمن یه تعهد خفن هم دادم فردا نت رو قطع کنن فکر کنم نباید اعتراض کنم!

2. 2 کاربر از killerb13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

مگه شما چی داری؟
    توی اکانتم که همه سرویسها رو pol زده اگه بخوام هم نمیتونم چیز دیگه بگیرم
    برای من همه ی سرویس های قبلی بعلاوه ی سرویس های جدید
    با سرویس های قدیمی شما هم 1گیگ دانلود شبانه داشتید؟

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مگه شما چی داری؟
    توی اکانتم که همه سرویسها رو pol زده اگه بخوام هم نمیتونم چیز دیگه بگیرم
    داداش من یه بار یه سوال ازتون کردم جواب ندادین!!
    ممنون میشم این بار جواب بدین:

میبخشید شما چقدر ترافیک روزانه دارین؟؟؟
    این دی سی کردن ها که بر اساس ترافیک باقیمانه س تو شب واسه شما هم اتفاق میافته؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه danialsalehi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    http://www.sakhtesite.ir

پيش فرض

فردا نت رو قطع کنن فکر کنم نباید اعتراض کنم!
    اینا فقط بازاریاب هستن. نه چیز دیگه.
    واسه همینه به زور میخوان همه چیزشون رو بهتون بدن.

حالا اگه مشکلی هم پیش اومد. به اونا زنگ نزن. زنگ بزن خود پارس انلاین - ساپورت تهران.
    اونا خیلی سریع برات مشکلات رو حل میکنن.

کاربر فعال انکودرها AF021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Nevada

پيش فرض

داداش من یه بار یه سوال ازتون کردم جواب ندادین!!
    ممنون میشم این بار جواب بدین:
    7gig ترافیک دارم واسه همین دی سی نمیشم

برای من همه ی سرویس های قبلی بعلاوه ی سرویس های جدید
    با سرویس های قدیمی شما هم 1گیگ دانلود شبانه داشتید؟
    2 تا 3 'گیگ
    Last edited by AF021; 18-05-2011 at 21:28.

7. این کاربر از AF021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

قبل از ارتقا فروم نگاه میکردی بد نبود اگه 1mb هم میکردی وضعیتت همین بود
    اینم دانلود دیشب من:

دوست عزیزم
    هدفت از اینکه هر روز میای و مقدار دانلود شبانه ات رو نشون دیگر دوستان میدی چیه ؟؟؟
    حمل بر بی ادبی نشه ولی به نظر من اینجا تمامیه دوستان با مشکل افت سرعت در ساعات رایگان مواجه هستن ، بعد شما هر روز میای یه عکس نشون بچه ها میدی و میگی دانود دیشب من !!!
    خب عزیز دلم ، دستت درد نکنه که حسابی فخر فروشی کردی ، خیلی ممنونیم که فهمیدیم شما مشکل افت سرعت نداری . بهتر نیست بجای این کار ها حداقل گره ای از مشکل دیگر دوستان رفع کنید ؟؟؟
    اگر ترفندی بلد هستید که مشکل افت سرعت رو رفع میکنه ، خیلی خوبه که به دیگر دوستان هم آموزش بدید . اگر از سرویس خاصی استفاده میکنید ، بهتره که دربارهی سرویس و هزینه ای که براتون در بر داره با بچه ها صحبت کنید .
    مطمئن باشید اینجا هیچ کس نیازی نداره که بدونه شما شب ها چقدر دانلود میکنید .
    واقعا برام سئواله که چرا این کار رو میکنید ؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان - من سال قبل با یک نفر دعوام شده بود - خدمات کامپیوتری داشت
    از امروز مدیر جدید پارسال آنلاین تو شهر ما شده - خط من هم تا شنبه رانژه میشه
    من به منشی گفتم که با آقای فلانی دعوام شده - گفت نه شما به اون کاری نداشته باشید - مسئول فروش من هستم
    سوال من این هست که احتمال داره که طرف که به اصطلاح مدیر هست بیاد سرویس من رو روی 2 مگ نبنده و از رو خصومت روی سرعت پایین بذاره ؟
    به نظرتون چیکار کنم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه x4n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

دوست عزیزم
    هدفت از اینکه هر روز میای و مقدار دانلود شبانه ات رو نشون دیگر دوستان میدی چیه ؟؟؟
    حمل بر بی ادبی نشه ولی به نظر من اینجا تمامیه دوستان با مشکل افت سرعت در ساعات رایگان مواجه هستن ، بعد شما هر روز میای یه عکس نشون بچه ها میدی و میگی دانود دیشب من !!!
    خب عزیز دلم ، دستت درد نکنه که حسابی فخر فروشی کردی ، خیلی ممنونیم که فهمیدیم شما مشکل افت سرعت نداری . بهتر نیست بجای این کار ها حداقل گره ای از مشکل دیگر دوستان رفع کنید ؟؟؟
    اگر ترفندی بلد هستید که مشکل افت سرعت رو رفع میکنه ، خیلی خوبه که به دیگر دوستان هم آموزش بدید . اگر از سرویس خاصی استفاده میکنید ، بهتره که دربارهی سرویس و هزینه ای که براتون در بر داره با بچه ها صحبت کنید .
    مطمئن باشید اینجا هیچ کس نیازی نداره که بدونه شما شب ها چقدر دانلود میکنید .
    واقعا برام سئواله که چرا این کار رو میکنید ؟؟؟

من كاري به كار دوست عزيزمون ندارم كه داره با اين سرعت دانلود ميكنه

خوب معلومه همينطوري ميشه كه سرويس 1مگ‌ من (كه روي 1مگ set شده) وقتي شبي فقط 20تا30KB رو داره از پهناي باند ميگيره يكي ديگه با يك اكانت ديگه ميتونه با سرويس 256 ( وقتي كه روي 2مگ هم set شده ) ميتونه نزديك 200KB در ثانيه دانلود كنه و از بقيه پهناي باند استفاده كنه

خيلي عاديه

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

یک سوال برای من پیش اومده که پارس آنلاین هم Share میکنه؟!

واقعا این زور داره اگر شیر کنه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه danialsalehi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    http://www.sakhtesite.ir

پيش فرض

دوستان - من سال قبل با یک نفر دعوام شده بود - خدمات کامپیوتری داشت
    از امروز مدیر جدید پارسال آنلاین تو شهر ما شده - خط من هم تا شنبه رانژه میشه
    من به منشی گفتم که با آقای فلانی دعوام شده - گفت نه شما به اون کاری نداشته باشید - مسئول فروش من هستم
    سوال من این هست که احتمال داره که طرف که به اصطلاح مدیر هست بیاد سرویس من رو روی 2 مگ نبنده و از رو خصومت روی سرعت پایین بذاره ؟
    به نظرتون چیکار کنم ؟
    بستن down stream بستگی به مخابرات داره و اونا انجام میدن. اگه down stream رو براتون 2 مگ نبستن. زنگ بزن پشتیبانی تهران و تو کمتر از 4.5 دقیقه برات تبدیل به 2 مگ میکننش.

13. این کاربر از danialsalehi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •