سرعت من از ديروز خيلي عاليه. مشكلي ندارم
فعلا که خوبه اما موقعی که خواستم کانکت بشم حدود 6 دقیقه طول کشید یه بار هم یه 3 دقیقه آنتن پرید اما بهتر از روزای قبل شده
با سلام
من وقتی کانکت هستم تا چند ثانیه بعد، دیگر صفحات وب لود نمیشود. و باید WiMAX Connection Manager را یکبار دیسکانکت و مجدداٌ کانکت کنم تا بتوانم به وبسایتها ورود کنم. ولی بعد از چندین ثانیه دیگر با اینکه ظاهراً WiMAX Connection Manager کانکت میباشد، مجدداً هیچ سایتی باز نمیشود و مشکل تکرار میشود!
آیا این چنین مشکلی ربطی به ایام مبارک دارد؟ یا باید گفت : لعنت بر ایرانسل ظالم.
با تشکر فراوان
Last edited by ali1497; 01-03-2012 at 16:19.
همون گزینه اول صحیح است
امیدوارم تا شنبه 1 شنبه درست شه وگرنه زنگ میزنم پشتیبانیشون کاشه کوزشونو میریزم بهم!!!
اعصاب نذاشتن آخه !!!سایتم به زور باز میکنه بعد هر 6 ماه 280 تومن یه جا میریزم تو حلقشون!!برای 512 نامحدود!
سلام دوستان من الان سرعت ۱۲۸ دارم میخوام ۵۱۲ بگیرم....
بهم گفتن باید یه متن با مهره مغازه ببرم به یکی از نمایندگی های فروش ایرانسل... حالا میخواستم بدونم کسی از دوستان میدونه متن باید دقیقا چی باشه؟
سلام علیکم
با احترام گواهی میشود که آقا/خانم---------- کارمند این شرکت بوده و نیاز به اینترنت پرسرعت با پهنای 512 کیلوبیت میباشد
(ته برگه هم باید مهر و امضاشرکت باشه برگه هم باید دارای سربرگ و...باشه)
اگه سرويس حجمي داشته باشيم مودم روشن باشه ولي سيستم خاموش باشه از اينترنت استفاده نميشه؟؟؟ يا كلا روشن باشه حجم رو مصرف ميكنه چون مودم من Auto connect هست
سلام دوستان
سرعت بنده تا دیروز 260 بود نمی دونم امروز چه مرگش شده ایرانسل روی 50 یا 60 همش سرعتم
از دوستان کسی مشکل بنده رو داره ؟؟؟؟
هروقت از اینترنت استفاده کردی حجم کم میشه وگرنه اگه مودم روشن باشه و هیچ مصرفی نداشته باشی تاثیری برات نداره و هیچ مصرفی هم نخواهد داشت....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)