دوستان من این ترم 17 واحد داشتم دارم امتحان میدم یه درس 4واحدی که میدونستم میافتم نرفتم سر جلسه امتحان حالا میخواستم ببینم من یه امتحان 2 واحدی دیگه میخوام نرم میتونم این کار کنم روی کارنامه تاثیر داره ممنون میشم بگید
دوستان من این ترم 17 واحد داشتم دارم امتحان میدم یه درس 4واحدی که میدونستم میافتم نرفتم سر جلسه امتحان حالا میخواستم ببینم من یه امتحان 2 واحدی دیگه میخوام نرم میتونم این کار کنم روی کارنامه تاثیر داره ممنون میشم بگید
اینطور که دوستان صفحات قبل گفتن تا سه تا درسو می تونی نریدوستان من این ترم 17 واحد داشتم دارم امتحان میدم یه درس 4واحدی که میدونستم میافتم نرفتم سر جلسه امتحان حالا میخواستم ببینم من یه امتحان 2 واحدی دیگه میخوام نرم میتونم این کار کنم روی کارنامه تاثیر داره ممنون میشم بگید
بله موردی نیس .......
شما حداقل باید 8واحد در هر ترم پاس کنید
اگه پاره وقت باشید میشه 6واحد
و حداکثر 3درس رو میتونید غیبت کنید در جلسه امتحان که ماده35 میشن و حذف موجه میشن
سلام.
من الان در یک واحد دانشگاه آزاد دانشجو هستم.(ورودی مهر 90)
حالا میخوام بدونم میشه دانشگاه و گرایش رشتم رو با شرکت در کنکور 91 عوض کنم؟
یک عده میگن تا ترم 2 میشه.ولی تو پیوست وظیفه دفترچه (تذکر 2) نوشته افراد مشمول که از معافیت تحصیلی استفاده می کنن ، مجاز به شرکت در آزمون نیستند.
اگه میشه شرکت کرد ، کد وظیفه رو چی بزنم؟
سلام
خب این بستگی به این داره که شما متولد نیمه اول باشید یا دوم؟از نعافیت استفاده کرده باشید یا نه ...
ولی با خود واحدتون صحبت کنید در برخی موارد تغییر رشته را موافقت میکنن البته بسته بهتراز علمیتون و اون رشته ای که میخواهید بروید دارد.........
موفق باشید ........
ممنون.
نیمه دوم 70.برگ سبز داشتم که قبول شدم.
از پرند میخوام بیام تهران.رشته کارشناسی کامپیوتر نرم افزار که میخوام برم سخت افزار.
تا 28 یعنی یکهفته دیگه تمدید شد
موفق باشید .......
مهلت ثبت نام: مهلت ثبت نام تا پايان روز 28 دی ماه می باشد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)