شما تو کدوم مرکز هستین؟
شما تو کدوم مرکز هستین؟
دوستان كسي پيدا نشد پاسخ بنده را بدهد.............
بنده به دنبال سرويس خوبي در مركز توحيد هستم كسي پيشنهادي ندارد ؟؟
دوستان من ایترنت 512 دارم و با 80 هم دانلود میکنم
ولی به نظرم صفحه ها یکن دیر لود میشن
مشکل چیه؟
در ضمن PING من خیلی بالاست (750) علتش چیه؟چطور میشه پایین آورد؟
Last edited by fmps; 24-08-2010 at 11:51.
مشکل از پینگتونه باید پشتیبانی وضعیت خطتون رو چک بکنه.
کدوم شرکت ؟
این که صفحه ها دیر لود میشن احتمال زیاد از ISP ولی میتونه از شما هم باشه شاید سیستمت خیلی سنگین شده یا ویروسی شده . شما یکبار ویندوز عوض کن و با یک آنتی ویروس آپدیت شده چک کن ویروس نداشته باشه . ولی باز هم به احتمال خیلی زیاد از isp که ازش سرویس گرفتی .
---------- Post added at 02:58 PM ---------- Previous post was at 02:55 PM ----------
درسته وقتی پینگ بالا باشه صفحات هم دیر لود میشن . اما ممکنه باز ار شرکت هم باشه چون بعضی از شرکت ها سرعت دانلود میبرن بالا ولی به پینگ فکر نمی کنند یا نمی خواند فکر کنند . ولی ایشون هم درست می فرمایند شما با پشتیبانی هم تماس بگیر و مشکلت را بگو .
Last edited by Mr.Pooya; 24-08-2010 at 14:01.
سلام
من میخوام از شات ADSL بگیرم.
می شه از مودم خودش استفاده نکنم و برم یه مودم خوب از بازار تهیه کنم؟ آخه شنیدم مودم های خودش گرونه و نمی ارزه.
در ضمن نصب رو حتما باید خودشون انجم بدن یا خودم هم می تونم؟
سلام
راستش شاتل را نمیدونم ولی شما میتونی بری مودم از بیرون بگیری و از شاتل ای دی اس ال بگیری . نصب هم میتونی خودت نصب کنی میتونی هم از شرکت بیان نصب کنند فرقی نداره . از شاتل باز هم برای اطمینان بپرس ولی همین رو بهت میگند.
بله می تونید مود رو از بیرون تهیه کنید ولی شاتل Linksys قبول نداره به بهانه اینکه با تجهیزاتشون که زاکسله سازگار نیست درصورتی که من تا ماه پیش که 9 ماه از این شرکت سرویس داشتم به هیچ مشکلی بر نخوردم جز اینکه خودشون سرعت شبانه رو میاوردن پایین و به مودم ربطی نداشت. نصب رو می توانید خودتون انجام بدید ولی در هر دو صورت پول راه اندازی رو میگیرند ازتون. پس اگر پول راه اندازی میدید بهتره خودشون زحمتش رو بکشند.
مودم زاکسل که شاتل میفروشه 59 تومن رو هم شما با همون گارانتی می تونید 45 تومن بخرید.
نو رو خدا یکی منو در مورد adsl لایزر راهنمایی کنه
ازش چی شنیدید؟خوبه یا بده؟
بعد معمولا سرویس های 386/512 سرعت دانلودشون چه قدره؟
فکر نکنم بیشتر از 3 نفر جدیدا رفته باشند لایزر که هنوز هم مثل اینکه سرویسشون وصل نشده داخل خود تاپیک لایزر بپرسید بهتره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)