تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 693 از 1138 اولاول ... 193593643683689690691692693694695696697703743793 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,921 به 6,930 از 11376

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تا جايي كه من ديدم، معمولا سيستم جدول گشتاور لازم براي بستن پيچها در آمريكا بر اساس پوند بر فوت بوده، چون مقياس در آمريكا اينچي است، شايد در كشورهاي ديگه كه مقياس متفاوت باشه( مثل كانادا و يا ايران كه بر حسب ميليمتر است) درجه بندي روي آچار توركمتر بر اساس كيلوگرم بر سانتيمتر باشه.
    حالا آچار توركمتر كه ساخت آمريكا باشه فقط از فوت و پوند استفاده ميشه و در جاي ديگه ميليمتر و كيلوگرم( مثل فرانسه)
    اما فرق خاصي هم نميكنه چون در نهايت وقتي مشخص بشه چه مقدار نيرو براي بستن پيچ لازمه، روي همان عدد تنظيم ميكنيم و مسلما بايد مقدار نيروها تا حد زيادي مشابه هم مشخص شده باشن.

در مورد فنرهاي سوپاپ چك كردم و تعويض انجام نداده بودم، ظاهرا فنرها خوب بودن و نيازي به تعويض نبوده. تشخيص خراب بودن اونها هم همان گذاشتن در كنار فنر نو و محاسبه مقدار جمع شدگي در حالت عادي است كه معمولا اگر از يك حلقه بيشتر باشه بايد عوض بشه.

جناب camaro RS ، گاهي اوقات تصوير مشخصه كه چي هست و البته گاهي هم ممكنه ماشين چندان مشخصي نباشه ولي سعي ميكنم در صورت امكان حتما اسم اونها را هم بنويسم، مثلا اين ديگه براي همه شناخته شده است:
    شورلت كامارو SS مدل احتمالا 1968 يا 1969

2. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

اینم به سلامتی علی اقای عزیز که همیشه با راهنمایی هاش مشکلات مارو حل میکنه.

4. 5 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

..............................................
    Last edited by MJ1970; 12-02-2015 at 18:26.

6. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مسلما توربين دست دوم مثل ديسك و صفحه دست دوم ، اگر ضعيف باشه در كاركرد ماشين تاثير منفي زيادي داره.
    تجربه هايي كه در مورد توربين داشتم، نشان ميده كه بايد دقت زيادي در انتخاب و استفاده از اون داشته باشيم.
    سال 79 توربين كامارو عوض كردم، چون قبلي ضعيف عمل ميكرد و براي شتاب گرفتن از حالت سكون و يا دور برداشتن در سرعتهاي مختلف، مشخص بود كه كم مياره.
    صداي فش فش مخصوص كه نشان ميده توربين ضعيف شده هم مدام از زير ماشين شنيده ميشد.
    اون موقعها توربين نو واقعي توي بازار نبود. يك سري توربينهاي دست دوم و ظاهرا تعمير شده در ايران، وجود داشت كه نميشد بهشون اطمينان كرد.
    نمونه هايي هم بود كه در امارات تعمير شده بودن و با بسته بندي وارد ايران ميشد. من يكي خريدم ( 55000 تومان) و خيلي خوب جواب داد، هرچند كه گاها اونها هم مشكل پيدا ميكردن.
    توصيه ميكنم اصلا سراغ دست دوم را نگيرين، بخصوص اگر مدتي هم بلا استفاده بوده باشه،
    نوا يكي دوستان كه اتومات كرديم، توربين دست دوم روش سوار شد. مدتي بعد خرد شد و اگر به موقع متوجه نميشد، ذرات خرد شده توربين داخل گيربكس ميرفت و به تمام صفحات و درامها و مدارها و ..صدمه زيادي وارد ميشد.

FORD MUSTANG ELEANOR GT 500 1968

8. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دیروز کارتل روغن و اویل پمپ و تشکیلات زیر موتور بسته شد و فلایویل موتور هم نصب شد.
    سینی جلوی دنده میل سوپاپ و سر میل لنگ هم نصب شد و برای جا زدن فولی میل لنگ خیلی زحمت کشیدیم ولی نشد.
    با توجه به وجود لاستیک بالانسر میل لنگ نمیشه مثل دنده میل سوپاپ اون رو حرارت داد و جا زد و در این صورت لاستیکش خراب خواهد شد!4
    من یه برنامه ی دیگه به ذهنم رسید و اینه که به جای وارد کردن حرارت مستقیم به فولی میل لنگ از اب جوش استفاده کنم و اون رو در اب قرار بدم و بعد حرارت بدم.
    یه کار دیگه هم که میخوام هم ارز این کار انجام بدم اینه که به کمک یک گاز سردساز سر میل لنگ رو سرد کنم تا کمی منقبض بشه.
    در دسترس ترین گاز سردساز هم گاز مایع(lpg) هست که میخوام اون رو به صورت مایع روی سر میل لنگ بریزم.
    حالا فولی رو که جا زدم نتایج رو خدمت دوستان گزارش میدم.

10. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

............................................
    Last edited by MJ1970; 12-02-2015 at 18:27.

12. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام
    ببخشید جناب camaro lt مگه کامارو اس اس های تولیدی سال 68 و 69 چرغ های جلوشون گرد و کامارو آر اس های 68 و 69 شبیه این عکس مربع نیستند؟؟؟ اخه شما بالای عکس نوشتید اس اس

14. این کاربر از camaro RS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

dmk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

شورلت كامارو SS مدل احتمالا 1968 يا 1969

[/QUOTE]
    سلام
    ببخشید جناب camaro lt مگه کامارو اس اس های تولیدی سال 68 و 69 چرغ های جلوشون گرد و کامارو آر اس های 68 و 69 شبیه این عکس مربع نیستند؟؟؟ اخه شما بالای عکس نوشتید اس اس

16. 2 کاربر از camaro RS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

..................................................
    Last edited by MJ1970; 12-02-2015 at 18:28.

18. 3 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

علی اقا در مورد فولی میل لنگ راهنمایی میخوام.
    من احساس میکنم که باید کمی از اینی که هست داخلتر بره!
    اما هرچی بهش ضربه میزنم دیگه داخل تر نمیره.
    فکر کردم شاید چک کش مورد استفاده ی من سبکه و از یکی از دوستان یه پتک قرض کردم تا یه امتحانی کنم.
    نظرتون چیه؟

20. 2 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •