شوخی کردم دوست عزیز![]()
ابلیس را همینطوری واسه خنده گفتم.
مهدی جان شرمنده![]()
شوخی کردم دوست عزیز![]()
ابلیس را همینطوری واسه خنده گفتم.
مهدی جان شرمنده![]()
ابلیس
تا اونجایی که من میدونم میان ترم ها تا 18 ام دی باز بود البته اگه تمدید نشده باشه که من جایی خبر تمدیدش رو نخوندم . متاسفانه به نظر میاد مثل سال قبل بعد از تموم شدن امتحانات برای ثبت میان ترم هم باز نشه . من خودم ترم قبل به خاطر 2 صدم یه درس 4 واحدی رو رد شدم و هی منتظر باز شدن ثبت میان ترم بودم که از شانس بدم باز نشدجالبیش اینجاست استاد یادش رفته بود به من میان ترم بده
تا حالا اینجوریش رو دیده بودید
![]()
استاد ریاضی ما گفت که زمان مشخصی داره و بعدش دیگه میبندن
پسر تو دیگه کی هستی ؟ اسمت مهدی ولی نکنه میگن بهت ابلیس... بعد این جمله یعنی چی ؟
با استاد صحبت کن مخشو بزن
کامپیوتر یک مثال بود حالا محسن جون ... آره یه عده ی خاصی رو مثال زدم ... آخه آدم یه آستانه تحمل داره و یه آستانه تهوع ... بعضی ها کاری میکنن که هر دو رو رد کنیم... جدی میگم
به امید استاد شدن بچه های گل این تاپیک![]()
آخه منحرفی دیگهبا استاد صحبت کن مخشو بزنمخشو بزن تو اون جمله یه کنایه بود : مگه فارسی پاس نکردی ؟
کنایه از اینکه ازش نمره بگیر![]()
دوستان امیدوارم دیگه از فردا این نتایج امتحان شنبه رو بذارن تا حداقل از فردا 4روز منتظر بمونم تا نتیجه ی امتحان فارسی بیاد.عذاب علیم شده برای من![]()
شماره و رمزتو بده یه چرخ بزنم ببینم![]()
دانشجوها کسی نبود یه راهنمایی کنه؟دلتون نمیاد ماهم داشنجو شیم؟
تو سایت سنجش دفترچه راهنماشو گذاشته (پیام نور بدون ازمون) ولی کارت اعتباری مخصوص اون یا گزینه ثبت نام نداره(تا 24 دی هم بیشتر وقت نی)!
ایا همون کارت اعتباری سراسریه؟یعنی با خرید اون باید پیام نور رو انتخاب کنی؟
خدایی نمیدونم ..... وگرنه با بقیه ی دوستام هیچ فرقی نداری ...![]()
منم نمیدونم
ولی چون وقت کمه انو حتما از پست بپرس معمولا این کارت های اعتباری رو پست هم میفروشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)