تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 693 از 3745 اولاول ... 19359364368368969069169269369469569669770374379311931693 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,921 به 6,930 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه anahita2002_anahita2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    در افق ابی

پيش فرض

علت افت سرعت شدید بقیه ی آسیاتکی ها هم هیمن موضوعه... تازه فهمیدی این موضوع رو؟ یه ماهی میشه این اتفاق افتاده. خریت آسیاتک محدودیت نداره.

دوست عزیز، شما میری فسخ میکنی، اگر نامحدود داشتی احتمال اینک یه ما به التفاوت هم بت بدن هست. بعدش اگه نخوان اذیت کنن سریع میفرستن مخابرات و پورت شما رو آزاد میکنن، خرج شما میشه پول آبونمان و سرویس پارس آنلاین، همین.
    ولی به نظر من بهتره نامحدود شاتل بگیری نه پارس، چون ممکنه پارس هم همون سرعت آسیاتک رو ارائه بده براتون.
    من با طرف زیاد صحبت کردم.اما امار نداد چند تا کاربر زیاد شدن...اما گفتش تعدادشون بالا بوده و قرار شده اسیا تک به همشون سرویس بده.....................

همزمان با افزايش تقاضاي اينترنت پرسرعت از سوي کاربران در جهان و از جمله در ايران، يکي از شرکت‌هاي ارائه دهنده سرويس ADSL در کشورمان در حال توقف فعاليت‌هاي خود است.

به گزارش دنياي اقتصاد يکي از دارندگان مجوز PAP از سازمان تنظيم مقررات، با وجود مشکلات در گسترش فعاليت‌هاي خود، نتوانسته شرايط لازم براي ادامه کار و افزايش سهم خود در بازار اينترنت پرسرعت را مهيا کند و همين موضوع مانع تداوم حيات آن به عنوان يکي از شرکت‌هاي فعال PAP شده است.
    شرکت «لايزر» که مدتي پيش علاوه بر حضور در عرصه ارائه سرويس ADSL، در زمينه ارائه سرويس وايمکس نيز فعاليت مي‌کرد، با ورود بازيگران جديد به اين عرصه، با مشکلاتي مواجه شد و سرانجام با واگذاري آن، تنها به ارائه ADSL مي‌پرداخت.
    اما اکنون شرکت لايزر در حال پايان بخشيدن به خدمات خود در زمينه ADSL بوده و عملا از اين حوزه خارج خواهد شد.
    نکته مهم در اين ميان، سرنوشت کاربراني است که تاکنون از خدمات اين شرکت استفاده کرده‌اند، که شرايط جديد، ممکن است با عدم سرويس‌دهي و پشتيباني مناسب، سردرگمي آنها را موجب گردد.
    هر چند انتقاداتي از وضعيت فعلي کاربران لايزر ابراز مي‌گردد؛ اما يکي از مديران اين شرکت اعلام کرده که مديريت اين شرکت تلاش خود را براي انتقال کاربران به يک سرويس‌دهنده مناسب ديگر به نحوي که کمترين مشکل و حاشيه براي کاربران ايجاد گردد، به کار بسته است.
    به گفته وي، با هماهنگي با دو شرکت «آسياتک» و «فن‌آوا» کاربران لايزر به‌تدريج به اين شرکت‌ها منتقل مي‌گردند و تاکنون بيش از 80 درصد انتقال کاربران به خوبي انجام گرفته است

2. این کاربر از anahita2002_anahita2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

علت افت سرعت شدید بقیه ی آسیاتکی ها هم هیمن موضوعه... تازه فهمیدی این موضوع رو؟ یه ماهی میشه این اتفاق افتاده. خریت آسیاتک محدودیت نداره.

دوست عزیز، شما میری فسخ میکنی، اگر نامحدود داشتی احتمال اینک یه ما به التفاوت هم بت بدن هست. بعدش اگه نخوان اذیت کنن سریع میفرستن مخابرات و پورت شما رو آزاد میکنن، خرج شما میشه پول آبونمان و سرویس پارس آنلاین، همین.
    ولی به نظر من بهتره نامحدود شاتل بگیری نه پارس، چون ممکنه پارس هم همون سرعت آسیاتک رو ارائه بده براتون.
    ممنون از راهنماییتونمشکل من اینه که شاتل تو شهر من نمایندگی نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

لعنت به لایزر ما رو انداخت به چون اسیا
    دیشب نزدیک 7و8 ساعت قطع بود برام
    ما هم کم کم رفتنی هستیم از این سرویس بدردنخور

اگه نباشه جاش خالی می مونه anahita2002_anahita2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    در افق ابی

پيش فرض

من نزدیک 2 سال اسیا تک دارم......قطعی دیشب کلا برام عجیب بودش....برا من که اولین بار بودش کلا قطع میشدش و پشتیبانی هم جواب نمیداد......دست کم میتونستند یه معذرت خواهی بکنند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

ساعت 4 از اسیاتک sms اومد که از طرف مخابرات اعلام شده که adsl شما اماده بهره برداری است و جهت فعال سازی تماس بگیرید زنگ زدم گفت چراغ adsl ت باید سبز بشه سیم وصل کردم به مودم و پریز تلفن ولی روشن نمیشد حتی چشمک هم نزد گفت یه بار مودم درایورش پاک کن نصب کن و ... با اینکه میدونستم ربطی نداره ولی این کارو کردم با اسپیلیتر وصل کردم بدون اون هم وصل کردم بازم سبز نشد مشکل چیه ؟
    Last edited by Greedy; 09-06-2012 at 17:57.

پروفشنال xaxi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Hotel California

پيش فرض

دیشب مگه فقط آسیاتک قطع بوده ؟؟!!

داره خودمونی میشه moosavimaleki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بچه ها سرعت شب و روز برای 128 چنده توی آسیاتک؟

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

دیشب مگه فقط آسیاتک قطع بوده ؟؟!!
    بله فقط آسياتك قطع بود من داتك هم دارم كه وصل بود بدون هيچ مشكلی.

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این چند روز خیلی سرعت داغون شده پینگ رفته بالا قطعی زیاد شده اما سرعت دانلود هنوز همونطوریه امیدوارم به زودی درست بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •