به چندتا از رفیقام هم گفتم
اونا هم همین مشکل رو داشتن
فک کنم دارن بن میکنن مارو
ایشالا که درست بشه این مشکل
ممنون![]()
به چندتا از رفیقام هم گفتم
اونا هم همین مشکل رو داشتن
فک کنم دارن بن میکنن مارو
ایشالا که درست بشه این مشکل
ممنون![]()
یکی گفت اینترانت ملی رو دارن تست میکنن!!
برای بیشتر یاهو داران همینجوریه مثل اینکه.
من ورژن 11 نسخه فول که تازه اومده نصب کردم ولی یک مشکلی هست
من قبلا برای هر کانتکت Detail وارد کرده بودم و مشخصاتش رو ذخیره کرده بودم اما تو ورژن جدید Contact Detail هاشون پاک شده و چیزی نمایش داده نمیشه
برای کسی این مشکل وجود داره ؟
Last edited by Ship Storm; 01-07-2011 at 20:52.
این که خیلی افتضاحه تو ورژن این ymsgr1100_2009_us امکان Archive Message نیست ! یعنی واقعاً راهی نداره ؟
شمامیتونیدازبرنامه های جانبی دراین زمینه استفاده کنید مثل Super Yahoo Messenger Archive Decoder
لینک دانلودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by jafarian; 04-07-2011 at 15:28.
سلام
من وقتی با دوستان می خوام چپ کنم در yahoo messneger پی ام ها رو خودم می بینم ولی وقتی می خواد به صفحه که بره یعنی اوکی بزنم پی ام رو که رفیقم بخونه پی ام نشون داده نمیشه و حتی هم پی ام های اونو هم نمی تونم ببینم
چیکار کنم درست بشه ؟
ممنون
ملاحظه کنید :
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5732496&postcount=3152
سلام .
آقا ما قبل از آپدیت به ورژن 11 این مشگل رو داشتیم که گمان میکردیم با آپدیت به ورژن 11 مشگل بر طرف میشه که نشد!
و اما مشگل:
خوب همونجوری که توی عکس مشخص هستی:
بعد از باز شدن پنجره IM پیغامی ارور مانند! که مربوط به اسکریپت هایی میشه که نمیدونم چی هستش! که با زدن هر کدوم از دکمه های Yes یا No هیچ تغییری احساس نمیکنم!
اما میدونم یه جای کار میلنگه! ضمن اینکه همونجور گفتم قبل از آپدیت این مشگل بوده به همراه یه مشگل دیگه که:
پنجره رادیو یاهو! همونجوری که میبینید لود نمیشه! ( اینـترنت ایران نیست که نیاد و بگیم فــیــلتره!) قبلآ میومد مشگلی هم نبود! حتی این Addon رو یه بار پاک کردم و دوباره نصب کردم باز هم نشد!
لطفآ راهنمایی کنید
ممنون.
Last edited by ali_khujaste; 05-07-2011 at 00:05.
سلام
داخل Run عبارت Regsvr32 urlmon.dll رو بنویسین و OK.
اگر مشکل حل نشد:
به Internet options اینترنت اکسپلرر برین و از تب Advanced تیک گزینه Enable third-party browser extensions رو بردارین.
آقا نشد! هم اینکه اون پیغام خطای اسکریپت هنوز میاد و اینکه هنوز رادیوی یاهو درست نشده و کار نمیکنه! در واقع وقتی موج مورد نظر رو انتخاب میکنم هیچ اتفاقی نمیفته! اینجوری میشه:
هیچ بحبودی توی کار ما حاصل نشد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)