مرکز خواجه ربیع چطور؟![]()
مرکز خواجه ربیع چطور؟![]()
سلام
این سرویس های حجمی چقدر سرعت دانلودش هست. مثلا ۵۱۲ رو همون ۶۴کیلو هست یا بیشتره؟
مثلا سرویس یک مگ ماهی شش گیگ چقدر سرعت دانلودش هست؟ سرویس های شبانه به چه صورته.
مرسی![]()
با سلام
به طور معمول فناوا سرعت سرویسهای حجمی رو روی ۴ برابر میبنده. مثلا من خودم سرویس ۱ مگ رو دارم روی ۴ مگ بسته شده و سرعت با دانلود منیجر تا چهارصد هم میره، تک کانکشن هم بسته به روز و ساعت و سایت و ... داره من از ۲۰-۱۰ کیلو تا ۱۵۰ کیلو دیده ام.
شبانه اش هم اگر مرکزتون خلوت و عادی باشه روی ۱ مگ نهایت تا ۱۸۰ کیلو رو میده و معمولا هم ثابته اگر هم که مرکز شلوغ باشه بسته به شانس شماست و سایتی که دانلود مبکنید.
نکته مهم اینه که وضعیت قندشکنها توی فناوا بدتر از سایر سرویس دهنده هاست. اینو مد نظرتون باشه اگر که براتون مهمه.
Sent from Nexus 7 via Tapatalk
Last edited by mrm2007; 14-04-2015 at 23:34.
سلام
فن آوا سرعت 256 محدود و 512 محدود رو چقدر ميزاره؟
سرعت شبانه رايگانشون چقدره؟
بعد هزينه ارسال رايگان حساب ميشه يا از حجممون كم ميشه؟
اگر حجمي كه خريديم باقي بمونه به دوره بعد هم منتقل ميشه؟
Last edited by fragari; 15-04-2015 at 12:37.
روی 2 مگ میبنده
تقریبا 120
هزینه ارسال رایگان هست
منتقل نمی شه![]()
حداقل ۳ ماه آینده
سلام
ببخشید میخواستم بپرسم کسی اینا هست که اهوازی باشه و از فن آوا اشتراک گرفته باشه؟
سرعتش خوبه یا نه؟
چه از نظر سرعت دانلود و چه از نظر پینگ
مرسی
سلام ببخشید میخواستم بپرسم از بچه های اینجا کسی هست که اهوازی باشه و از شرکت فن آوا اشتراک adsl گرفته باشه؟
سرعت دانلود و پینگش خوبه یا نه؟
مرسی
با سلام
برای سرعت که پست قبلی من رو ببینید.
حجم هم اگر که اضافه بر حجم دوره، حجم اضافه خریداری کرده باشید اون منتقل میشه ولی حجم باقیمانده خود دوره خیر.
Sent from Nexus 7 via Tapatalk
دانلودش خوبه. البته هر سرویسی بگیری شبانه بیشتر از 230KB سرعت دانلود نمیده. پینگش ولی خیلی رو مخه. چند وقت خوبه . چند وقت مثل الان روی 300-400 عه.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)