میگم الان که بازی درس حسابی پیدا نمیشه برین بازی های PS1 رو تبدیل کنین بازی کنین ! همین الان Crash 3 Warped رو تموم کردم یادش بخیر چه دورانی داشتیم بچه بودیم ... خیلی حال داد بهم ...
♥
میگم الان که بازی درس حسابی پیدا نمیشه برین بازی های PS1 رو تبدیل کنین بازی کنین ! همین الان Crash 3 Warped رو تموم کردم یادش بخیر چه دورانی داشتیم بچه بودیم ... خیلی حال داد بهم ...
♥
یه چهارمی هم با اجازه اساتید من اضافه کنم:
حتماً دستگاه رو روشن کن و در یک بک گراند روش روشن و با نور بالا lcd رو با دقت تمام چک کن تا پیکسل سوخته نداشته باشه.این مشکل رو من داشتم.
من هم 28 سالمه.متاهل هم هستم و کارمند.البته هنوز مزاحمی به عنوان بچه ندارم به خاطر همین تو مسافرت یه لحظه هم psp از دستم جدا نمیشه،حتی جلوی پدر خانوم و مادر خانوم![]()
منم 18 از چند ماه پیش که 17 بودم دارمش ...اگه میشه اونایی که psp دارن سناشونم بزننکه ببینیم بشتر چه رده سنی با psp کار می کنن؟
در مورد فرم ویر سوال داشتم :
یه پی اس پی رو که کپی خور می کنن اول فرم ویر هک شده روش نصب می کنن یا اول هک میکنن بعد نصب می کنن؟
آیا فرم ویر اصلی دستگاه را هنگامی که پی اس پی را می خریم کپی خور می شود یا نه؟
آخرین فرم ویر هک شده نامش چیست؟
--------------------
در ضمن من 15 سالمه و با پی اس پی بازی میکنم. تو ایران فرقی نداره 7 سالت باشه یا 77 سال بازی کن حالشو ببر.
Last edited by Hunter lord; 16-01-2009 at 16:17.
دوستان psp خريدني طرف بايد رمي به ما بده؟
بازي patapon به صورت فلش در اين سايتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو پک های معمولی رم نداره ...دوستان psp خريدني طرف بايد رمي به ما بده؟
باید جدا بخری که این جوری بهتر هم هست ....
من 23 سال سن دارم و بيشتر به خاطره اينكه دانشجوي شهرستان بودم psp گرفتم .
چون ال سي دي روش خط مي افته بخري بهتره . روي كيفيت ال سي دي هم تاثير نداره .در هنگام خريد هم دقت كن كه اصلي باشه چون موقع كندن جاش نمي مونه . برچسب اصلي يه دستمال هم براي تميز كردنش داره .
Last edited by mohsen121; 16-01-2009 at 19:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)