چون دکمه ی تشکر وجود نداره تشکر دستی میکنم![]()
چون دکمه ی تشکر وجود نداره تشکر دستی میکنم![]()
F9 رو بزن و به قسمت commands یا map info برو. حتما در خود مپ نرمال باشه نه AI.
قضیه* تیم اینه که تیم اول ایران (Reborn) در مسابقات جهانی بازی های کامپیوتری در پاریس با 1 پیروزی و 2 شکست از دور رقابت ها حذف شد.
واقعا بايد خسته نباشيد گفت بهشون با اون بازي هاي افتضاح.. اون تيمي هم كه بردن واقعا تيم بد و بدون كار گروهي بود فك كنم بار اولشون بود دوتا بازي ميكردن... واقعا اون چه pick ي بود جلوي تيم بزرگي مثل lost خدا ميدونه !!
![]()
دوستاب من ندبدم میشه ریپلی بازی شونو بهم بدین
بهترين سايت براي دانلود ريپلي هاي بازي ها
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دنبال بازي هاي تيم "reborn " بگرد و دانلود كن..پچتم بايد 1.24e باشه![]()
این لینک بازی Reborn در برابر CNB از برزیل که تنها برد تیم ایران رو رقم زد :
این هم لینک بازی با LOST که از بازیکنانی همچون Loda , Misery , Pajjckat و ... بهره میبرد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و این هم لینک بازی آخر با تیم OK که در واقع یک افتضاح بود :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای دانلود از این سایت احتمالا باید عضو بشین. ولی حتما این کار رو بکنید پشیمون نمیشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من وقتی بازیم رو به 1.24bیا1.24eارتقا می دم نقشه دوتا برام باز نمی شه و وسط لودینگ از بازی می پره بیرون ولی بقیه نقشهای بازی مشکلی نداره و راحت باز می شه وقتیی 1.2هم هست مشکلی نداره و راحت دوتا رو باز می کنه من از نقشه های 6.67 6.67c 6.37 استفاده کردم ولی هیچ کدوم جواب نداد کسی می دونه مشکل از چیه
باید بری بازی سالم رو از یه گیم نت بگیری. اینی که الان داری سالم نیست حتما یه نقصی داره.
ممنون..
انگار همین دکمه رو هم برداشتن...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)