تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 692 از 755 اولاول ... 192592642682688689690691692693694695696702742 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,911 به 6,920 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام
    من يه Epson L800 دارم. امروز تانكهاشو با رنگهای اورجينال L800 شارژ كردم، ولی باز در قسمت Printer Preferences همان نمودار قبلی رنگها رو نشون ميده و هر كاری هم كه انجام دادم از قبيل خاموش كردن و ... مؤثر واقع نشد. ممنون ميشم دوستان راهنماييم كنند.

داره خودمونی میشه 22arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    گرفتن پرینت دو طرف کاغذ (پشت و رو ) پشت سر هم برای پرینتر لیزری کانن 2900 ضرر داره ؟
    چرا بعضی کافی نت ها تمایلی به گرفتن پرینت پشت و رو ندارند ؟
    Last edited by 22arash; 08-09-2014 at 18:39.

آخر فروم باز h_khozooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    گرفتن پرینت دو طرف کاغذ (پشت و رو ) پشت سر هم برای پرینتر لیزری کانن 2900 ضرر داره ؟
    نه اونچنان ولی خوب یه موقع تو داپلکسش کاغذ گیر می کنه. بعد دو کاغذ رو پرینتر می گره پول دو تا رو می گیره یکی رو پشت و رو بگیره سودش کم می شه.

4. این کاربر از h_khozooei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    نه اونچنان ولی خوب یه موقع تو داپلکسش کاغذ گیر می کنه. بعد دو کاغذ رو پرینتر می گره پول دو تا رو می گیره یکی رو پشت و رو بگیره سودش کم می شه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوستان کسی میتونه کمک کنه .مشکلم چشمک زدن یک در میون پی 50 هستش.خواهشا کمک کنید.خیلی ناراحتم.هیچ کاری نمیشه کرد.تو شهر ما هم کسی نیست که اینو ریسیت کنه

داره خودمونی میشه mehdi_joon82's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    يه دستگاه فتوكوپي داريم كه به سيستم ها هم شبكه هست canon gp605
    ديروز يه دو سه هزارتا كپي ازش گرفتيم، وسطش دوسه باري گير كرد و كاغذ رو در آورديم. بعد از اتمام كار ديديم 500 تاي آخري رو بد پرينت زده ولي نميدونم كجاش دستكاري يا جابجا شده كه اين مشكل پيش اومده. تو چاپ يه سري جاهارو سفيد ميندازه مثه حاله نور يا بخار كه تو عكس معلومه. يه عكس پرينت صفحه مشكي هست و دوتا كپي خالي.
    نكته جالبش اينجاست كه فقط روي كاغذ رو خراب ميكنه و اگه كپي يا پرينت دورو باشه پشت صفحه كاملا سالمه، گاهي هم با 10 تا پرينت يه سره هم اين مشكل كم كم حل ميشه ولي دوباره ايجاد ميشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by mehdi_joon82; 09-09-2014 at 14:45.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

با سلام
    من امروز پرینتر سه کاره canon mf3010 گرفتم
    خود فروشنده جلوی خودم جعبه را باز کرد و کارتریج را راه اندازی کرد
    تو مغازه خودش یک کپی باهاش گرفت احساس کردم کمی صفحه را سیاه کرد ولی فکر کردم اشتباه کردم
    الان خودم که باهاش پرینت میگیرم یک هاله سیاه رنگ کم رنگ در صفحه میندازه
    حتی یک فایل ورد خالی را هم بیش از 40 بار پرینت گرفتم ولی باز هم همین مشکل را داره و هاله سیاه رنگ در کاغذ میفته
    حال میخواستم بفرمایید آیا این مورد طبیعی هست و بعد از چند پرینت از بین میره یا اینکه کارتریج مشکل داره
    لازم به ذکر است کارتریج اورجینال و made in japan روی آن حک شده است
    ضمنا تونر دستگاه را که در آوردم اگر اسمش را درست گفته باشه فکر کنم درام باشه همون رول سبز رنگ منظورمه در دو طرف کناره های اون یک خط سیاه رنگ هست که انگار از زیر هم هست و قابل تمیز شدن نیست
    تصویر رنگ سیاهی که کناره های تونر هست را در زیر گذاشتم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به نظر شما این رنگ سیاه طبیعی است؟
    با تشکر از پاسخگویی شما
    Last edited by mahdimh20_20; 09-09-2014 at 15:55.

9. این کاربر از mahdimh20_20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    يه دستگاه فتوكوپي داريم كه به سيستم ها هم شبكه هست canon gp605
    ديروز يه دو سه هزارتا كپي ازش گرفتيم، وسطش دوسه باري گير كرد و كاغذ رو در آورديم. بعد از اتمام كار ديديم 500 تاي آخري رو بد پرينت زده ولي نميدونم كجاش دستكاري يا جابجا شده كه اين مشكل پيش اومده. تو چاپ يه سري جاهارو سفيد ميندازه مثه حاله نور يا بخار كه تو عكس معلومه. يه عكس پرينت صفحه مشكي هست و دوتا كپي خالي.
    نكته جالبش اينجاست كه فقط روي كاغذ رو خراب ميكنه و اگه كپي يا پرينت دورو باشه پشت صفحه كاملا سالمه، گاهي هم با 10 تا پرينت يه سره هم اين مشكل كم كم حل ميشه ولي دوباره ايجاد ميشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    چندتا سوال ایا این دستگاه کپی که می گیری از adf هست یا از flat bed (صفحه شیشه) ایا از منوهای دستگاه وقتی پرینت می گیرید این مشکل باقی هست یانه؟
    به نظر من اسکنر دستگاه مشکل داره از کثیفی شیشه می تونه باشه تا گان دستگاه ولی اول سوالای منو جواب بده.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با سلام
    من امروز پرینتر سه کاره canon mf3010 گرفتم
    خود فروشنده جلوی خودم جعبه را باز کرد و کارتریج را راه اندازی کرد
    تو مغازه خودش یک کپی باهاش گرفت احساس کردم کمی صفحه را سیاه کرد ولی فکر کردم اشتباه کردم
    الان خودم که باهاش پرینت میگیرم یک هاله سیاه رنگ کم رنگ در صفحه میندازه
    حتی یک فایل ورد خالی را هم بیش از 40 بار پرینت گرفتم ولی باز هم همین مشکل را داره و هاله سیاه رنگ در کاغذ میفته
    حال میخواستم بفرمایید آیا این مورد طبیعی هست و بعد از چند پرینت از بین میره یا اینکه کارتریج مشکل داره
    لازم به ذکر است کارتریج اورجینال و made in japan روی آن حک شده است
    ضمنا تونر دستگاه را که در آوردم اگر اسمش را درست گفته باشه فکر کنم درام باشه همون رول سبز رنگ منظورمه در دو طرف کناره های اون یک خط سیاه رنگ هست که انگار از زیر هم هست و قابل تمیز شدن نیست
    تصویر رنگ سیاهی که کناره های تونر هست را در زیر گذاشتم
    به نظر شما این رنگ سیاه طبیعی است؟
    با تشکر از پاسخگویی شما
    عزیزجان خیلی واضح هست که کلاه نسبتا بزرگی سرتون گذاشتن. کارتریج دستگاه تون تقلبی هست. و از این مدل های شارژ شده یا این مزخرفایی چینی هست.
    احتمال خواستی ارزون بخری یا طرفت خواسته سود خوبی ببره این حرکت رو کرده. کارتریج اون دستگاه حدود 170 تومان هست. و از این چینی هاش حدود 30 تا 40 تومان

داره خودمونی میشه mehdi_joon82's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

چندتا سوال ایا این دستگاه کپی که می گیری از adf هست یا از flat bed (صفحه شیشه) ایا از منوهای دستگاه وقتی پرینت می گیرید این مشکل باقی هست یانه؟
    به نظر من اسکنر دستگاه مشکل داره از کثیفی شیشه می تونه باشه تا گان دستگاه ولی اول سوالای منو جواب بده.
    صفحه های Test Page دستگاه هم به همین صورت هست. چه از داخل Option چه کامپیوتر
    اون صفحه مشکی هم از سیستم پرینت شده و اصلا با اسکنر دستگاه کار نداشته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •