سلام دوستان من با پشتیبانی شاتل تماس گرفتم بخاطر پینگ بالا و سرویس گیم برام فعال کرد. حالا از کجا میشه فهمید که واقعا فعال شده؟ راهی هست؟
سلام دوستان من با پشتیبانی شاتل تماس گرفتم بخاطر پینگ بالا و سرویس گیم برام فعال کرد. حالا از کجا میشه فهمید که واقعا فعال شده؟ راهی هست؟
آقا جریان این شاتلند چیه؟ ینی هر فایلی رو بجای اینکه از سرور خودش دان کنیم حجممون بره آنلاین آپلود میکنیم از سرور خودش به سرور شاتل بعد بدون کم شدن حجممون دان میکنیم؟؟!! فرقی نمیکنه از سرور داخلی باشه یا خارجی؟ و اینکه از سایتهای آپلود مثل آپلود بوی هم میشه انتقال داد به شاتل؟. هیچ محدودیت حجمی نداره؟
آسیاتک فکر می کنم از شروع امسال کلا گیگ باکس رو حذف کرده - پشتیبانی این رو به من گفت
قسمت status مودم مود fastleave شده و دیگه interleave نیست
دوستان شما هم زمان ریپلی space نمیخوره ؟!
های وب فشفشه داره !
اسیاتک هم فک کنم گیگ باکس رو حذف کرده
پ.ن : نقل چندگانه هم ک خرابه !
سلام
خیر اسیاتک گیگباکس داره ولی تغییراتی توش انجام داده
سلام.
شما هم برای دانلود زیاد در ساعات شبانه رایگان تا حالا جریمه شدید ؟ یعنی سرعت شبانه رایگان از ساعت 1 تا 4 به شدت افت داشته باشه.
چی کارش میشه کرد... زنگ زدم میگن فقط به کنترل مصرفتون بر میگرده... یه تعرفه هم نداره حداقل آدم بدونه از حقی که داره ازش گرفته میشه چطور بتونه جیره بندیش کنه : /
کجا داریم زندگی میکنیم بخدا... ترافیک مصرفی انگار نفت خام که بشکه بشکه میفروشن...
سلام
واتس اپتون اوکیه؟ از من بدون فندق شکن باز نمیشه
اینو فیلتر کنن خودم دار میزنم
ویرایش: درست شد
Last edited by k1ozil; 23-04-2017 at 13:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)