تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 692 از 752 اولاول ... 192592642682688689690691692693694695696702742 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,911 به 6,920 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

با سلام به خاطر سایت خوبتون تبریک میگم من همین الان عضو شدم یه سوال و مشاوره ای داشتم
    من میخوام یه هدست بخرم به مدت 5 سال هندسفری استفاده میکنم و در همین حد بگم که من سنسیشن گرفتم گوشی و از هندسفری بیتس استفاده میکنم پیشنهادتون برای هدست چیه ؟؟
    البته زیاد پول ندارم زیر 100 تومان باشه
    لطفا بهترین رو در این قیمت معرفی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

با سلام ببخشید تا حدود قیمت 100 هزارتومان و یکم اینور اون ور بهترین هدستی که میتونم بخرم رو لطفا معرفی کنید
    من با هندسفری حال میکردم تا الان {بیتس که روی گوشی سنسیشن هست } ولی حالا میخوام هدست بگیرم
    لطفا بهترین رو تو این قیمت 100 نومان معرفی کنید و بگید که آیا از هندسفری بیتس که من دارم بهتر خواهد بود یا نه
    چون واقعا بیتس گوشمو خیلی اذیت میکنه

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

با تشکر از معرفی هدفون p5
    پس انشالله بعد از تهیه یه رویوی خوب هم برامون بزارین تا بیشتر با هاش اشنا بشیم.
    اتفاقا همین که پستتون رو دیدم چند تا مقایسه ازش پیدا کردم که متاسفانه وقت نشد همش رو بخونم که اینجا میزارم به زودی هم خودم بخونمشون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مقایسه های خوبی شده از لحاظ صدا و راحتی استفاده و البته قیمت.
    امیدوارم مفید واقع بشه.
    منتظر رویوی خوبتونم هستیم.
    با تشکر
    salar جان ممنون میشم مقایسه ها رو اگر خوندی نظر خودت رو هم بگی
    متاسفانه چون تو ایران هم کسی صدای این هدفون رو نشنیده نمیشه دقیق در موردش نظر داد
    p5 جزو بهترین ها که هست اما اینکه نسبت به دو مدل دیگه ای که گفتم هم بهترینه یا نه این من رو به شک انداخته
    کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام ببخشید تا حدود قیمت 100 هزارتومان و یکم اینور اون ور بهترین هدستی که میتونم بخرم رو لطفا معرفی کنید
    من با هندسفری حال میکردم تا الان {بیتس که روی گوشی سنسیشن هست } ولی حالا میخوام هدست بگیرم
    لطفا بهترین رو تو این قیمت 100 نومان معرفی کنید و بگید که آیا از هندسفری بیتس که من دارم بهتر خواهد بود یا نه
    چون واقعا بیتس گوشمو خیلی اذیت میکنه
    سلام
    صداش اذيت ميكرد يا خود هدفون؟چون خيلي مهمه كه مشكل از صدا هست يا حالت قرار گيري هدفون داخل گوش.البته اگه اشتباه نكنم بيس بيش از حدش ناراحتتون كرده باشه.
    اگه اينطور باشه يه نگاهي به creative ep630 وpanasonic hje300 بندازين .هدفونهاي خوبي هستن
    البته اگر مشكل از خود هدفون باشه ميتونين از هدفونهاي سنهايزر هم انتخاب كنين.

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

salar جان ممنون میشم مقایسه ها رو اگر خوندی نظر خودت رو هم بگی
    متاسفانه چون تو ایران هم کسی صدای این هدفون رو نشنیده نمیشه دقیق در موردش نظر داد
    p5 جزو بهترین ها که هست اما اینکه نسبت به دو مدل دیگه ای که گفتم هم بهترینه یا نه این من رو به شک انداخته
    راستش قبلا كه با b&w اشنا نشده بودن از بين هدفونهاي موجود حتي با وجود hd25 اول m50 روبخاطر soundstage اش انتخاب كردم با اينكه علاقه شديدي به sennheiser دارم hd25 رو براي بعدها نگه داشتم فقط بخاطر استايلش كه زياد مورد پسند من نيست ولي حتما مدل 1-II روتهيه ميكنم .
    در كل m50 نه تنها از نظر ما بلكه از نظر بسياري از اساتيد جزو بهترينها و بين ١٠ هدفون برتر دنيا قرار داره و همچنان اين جايگاه رو حفظ كرده و فكر كنم حفظ خواهد كرد.و از جمله هدفونهايي هست كه هيچ وقت خريدارهاش رو از خريدشون پشيمون نميكنه.
    Hd25 هم نظرات خيلي مثبتي رو دربارش خوندم و تستي كه ازش داشتم (البته مدل orginal) صداي خيلي خوب و بازي داشت ولي همونطور كه گفتم استايل earpad و مدل دي جي بودنش راضيم نكرد.
    در مورد b&w كه اول بايد رويو هاي خود هدفون و مزيتها و معايبش رو مطالعه كرد و بعد از اون بدنبال مقايسه با بقيه هدفونهاي هم رده اي اون بود .لطفا شما هم نظر برادرتون رو در بارش با ما در ميون بزارين بهمراه رويوهاي موجود مقايسه رو بعدا انجام بديم.
    با تشكر

6. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام
    صداش اذيت ميكرد يا خود هدفون؟چون خيلي مهمه كه مشكل از صدا هست يا حالت قرار گيري هدفون داخل گوش.البته اگه اشتباه نكنم بيس بيش از حدش ناراحتتون كرده باشه.
    اگه اينطور باشه يه نگاهي به creative ep630 وpanasonic hje300 بندازين .هدفونهاي خوبي هستن
    البته اگر مشكل از خود هدفون باشه ميتونين از هدفونهاي سنهايزر هم انتخاب كنين.
    ممنون دوست من این کریتیوی که شما گفتید که هندسفری هست قیمت هم زده 18 تومان
    من دنبال یه هدفون {از اون بزرگا که بیس قوی دارن میگردم}
    برعکس این بیتس {البته هندسفری } اصلا بیس نداره میخوام گوشم از بیس بترکه
    تا 100 هزار تومان قویترین و بیس دار ترین هدفون بزرگ چی میتونم بگیرم که البته صداش از هندسفری خودم خیلی بهتر باشه ؟؟؟

پروفشنال artara74's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی می دونه Klipsch s4 از کجا می تونم بخرم؟ اصلا وقت گشتن پایتخت و ولیعصر و جمهوری ندارم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

تا 100 هزار تومان قویترین و بیس دار ترین هدفون بزرگ چی میتونم بگیرم که البته صداش از هندسفری خودم خیلی بهتر باشه ؟؟؟
    آقا لطفا جواب بدید

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

هدفون بزرگ یعنی فول سایز؟
    اگه فولسایز منظورتون باشه با بودجه مورد نظرتون که بیس قوی داشته باشه میتونین pioneer se-m290 رو تهیه کنین
    موفق باشین

11. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت zitiyash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی می دونه Klipsch s4 از کجا می تونم بخرم؟ اصلا وقت گشتن پایتخت و ولیعصر و جمهوری ندارم.
    من چند روز پیش یه s4i از فروشگاه الماس بازار پایتخت خریدم 190 هدفونشم اصله کیفیتشم خیلی عالیه اگه در موردش سوالی داری بپرس بهت میگم. در ضمن چون یه مانستر دارم میگیرم شاید بفروشمش.اگه نوشو پیدا نکردی....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 31 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 31 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •