چجوری باید پورت تل نت رو باز کنم...
چجوری باید پورت تل نت رو باز کنم...
Last edited by babi_rich; 29-04-2020 at 06:35.
داداش اگه نصب نبود یه ارور دیگه می داد ...
مراحل نصب رو انجام دادم...
با این آدرس تست کن ببین تلنت درست فعال شده رو سیستم یا نه؛
telnet rpc.acronis.com 443
Sent from my G8342 using Tapatalk
سلام دوستان کسی با این اسپلیتر کار کرده خیلی تبلیغ براش میکنن اگر آره یه رانمایی بکنین
Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk
فرقی نداره تنها خوبیش اینه که تلفن و مودم رو مستقیم میزنی بهش روی دیوار،ولی بخوای اسپلیتر رو از روی خط برداری باید کلا پریز رو برداری![]()
دوستان من خطم نویز داره و کیفیت خطم پایینه به پشتیبانی هم که زنگ میزنم میگن خط رو ۱۰ مگ بسته شده برای رفع این مشکل باید چیکار کنم؟
اولین تست اینه که مودم رو دم درب خونه تست کنی، جایی که خط تلفن شما ازش وارد خونه شده.
Sent from my G8342 using Tapatalk
سلام .چرا قبلا که خطم 3.5 مگابیت بیشتر نمیکشید line attenuation حدود 22 بود ولی الان که کشش خطم تا 14 مگ رسیده line attenuation به جای اینکه پایینتر بیاد رفته روی 35 ؟ مگه هر چی کیفیت خط و سیم کشی بالاتر بره نباید line attenuation کمتر بشه ؟ چرا مال من برعکس عمل میکنه ؟
سلام .چرا قبلا که خطم 3.5 مگابیت بیشتر نمیکشید line attenuation حدود 22 بود ولی الان که کشش خطم تا 14 مگ رسیده line attenuation به جای اینکه پایینتر بیاد رفته روی 35 ؟ مگه هر چی کیفیت خط و سیم کشی بالاتر بره نباید line attenuation کمتر بشه ؟ چرا مال من برعکس عمل میکنه ؟
دوستان خطم نویز داره و میخوام سیم از سرخط و پارکینگ ساختمون رد کنم تا پنجره اتاقم چه نوع سیم و کیفیتی براش خوبه؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)