این شرکتای مخابرات خوزستان چرا اسماشون اینجورین![]()
این شرکتای مخابرات خوزستان چرا اسماشون اینجورین![]()
سلام بچه ها به چی میخوام بپرسم توروخدا فقط نزیید هاااااا،چون بیربطه به اینجا
اما میدونم ایجا خیلی فعاله وکسای هستن که جوابمو بدن
گیرنده دیجیتال تلویزیون تو سربندر جواب میده یا نه؟؟؟
ام سرعت اینترنت اومده پایین؟(اینو الکی پرسیدم تا سوال بیربطم خیلی تابلو نشه)
كلا ما قبلا زياد بحث كرديم در مورد اسمشون كه سروش و ايمان در جريان هستند كه اسم يكي از شركتها به جاهاي خطرناك رسيد!
ولي اسمهاي معمولي ميشه به پارس مارمالاد و كيش سوسيس اشاره كرد!
اي بابا دوست عزيز راحت باش!
يكي از بچه هاي اينجا كه احتمالا همشهري شماست از اطلاعات بازيگران خارجي و تحليل سكانس تا معرفي سايت هاي دانلود تا ... هر چي كه فكرش رو بكني مي نويسه اينجا اسمش رو نميارم فقط اول اسمش ايمانه.
بيا داداشم اگه سوالي داشتي از سجاد بپرس بچه خوبيه جواب ميده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه که چرا تو دانلود شبانه با گیت وی های پر سرعت(مثل8,9) نمیشه وصل شد و به محض وصل شدن با این گیت وی ها اتصال قطع میشه و باید مودمو ریبوت کرد در صورتی که در روز چنین مشکلی نیست و به راحتی میشه وصل شد؟![]()
من این مشکلو داشتم، SNR کم بود وقتی هم میرفت رو گیت وی 8 بدتر میشد...
الان وضعیتم خوبه، 60 ساعتی هست که به گیت وی 8 وصلم![]()
سلام به دوستان اهوازی گل من سه هفته است ثبت نام کردم مخابرات تو این شرکت مارلاماد ولی هنوز خطم رانژه نشده مگه چقدر طول ميکشه?ما شهرک زردشتیم فیبر بنظرتون می تونن به ما ای دی اس ال بدن ؟ راستی ما قبلش از نيمادنت می گرفتیم راضی نبوديم بعد يک سال صلا تمديد نکرديم باش می خواستم بدونم خودشون جمع کردن يا بايد بريم درخواست جمع کردن اى دی اس ال بديم؟ممنون ميشم راهنماييم کنين
Last edited by ebia; 29-08-2013 at 01:51.
آقا ما آخر نفهمیدیم گیت وی رو کجای مودمای tp لینک مینویسن
کسی میدونه ضحی دانلود شبانه رو محدود کرده یا نه؟من تا 1 ماه پیش که از ضحی داشتم شب و روز سرعتم یکی بود
Last edited by farshad0123; 29-08-2013 at 02:07.
داداش زنگ بزن 150، بخش MDF هست، هی زنگ بزن بگو شماره ام فلانه، مخابرات درخواست رانژه فرستاده، چرا وصل نمیکنید.... ببین چی میگن.
صفحه ی اول، تو جدول IP و پهنای باید، پارامتر Default Gateway هست...
الان محدود شدی؟
سلام بچه ها اکر کنم سرعتمو محدود کردن . من از ماناماد 1مگ نامحدود گرفتم که 2.3 روز سرعت رو 130 بود ولی از روز سوم به بعد بالای 50 نمیاد . ولی سرعت پیج باز کردن همون مثل یک مگه . چیکار کنم ؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)