خدا خیرت نده مخابرات . 9 گیگ ازم دزدیدی حالا مجبورم برم یک گیگ یک گیگ شارژ کنم .
والا موندم با این سرعت افتضاع که سایت ها هم به زور باز میشه چطور این حجم ها تموم میشه !
خدا خیرت نده مخابرات . 9 گیگ ازم دزدیدی حالا مجبورم برم یک گیگ یک گیگ شارژ کنم .
والا موندم با این سرعت افتضاع که سایت ها هم به زور باز میشه چطور این حجم ها تموم میشه !
با سلام
منظور شما از این جدول چیست ؟
با سلام
چرا آقای امید یک گیگ بخری در ضمن سرعت های شبانه اصلاح شد
خیلی سادست مخابرات مشهد دزدی میکنه چه از حجم چه از قیمت و چه از طرح ها این طرح تعرفه های تهران هست ضمنا دلیلاتون بدرد خودتون میخوره اینجا کسی باور نمیکنه و نکرده !
با سلام
شماره سرویس دارای adsl را برام پیامک کن تا با هم همین الان با هم بررسی کیم
موارد دقیق بررسی میشود اگر واقعا مشکلی از طرف مخابرات باشد حتما اقدام میشه
ساده خیلی ام ساده بنده 20گیگ خریدم 1 گیگ شو استفاده کردم 9گیگشو دزدیدین و پس هم هرکاری کردیم ندادین نتیجه اخلاقیش اینه که حیف پول زیاده ک بریزی تتوشکم شمه )مخابرات (
ای خداااااااا
تاریخ انقضا اعتبار من 6 ماه یهو کم شد , یعنی چی ؟
چرا این پنل اینجوریه ؟
شما چند شبی نبودی همه گفتن ایشون رفت پشت سرشم نگاه نکرد
اعصاباشونم حسابی خورده
راستی یک سوال : امکانش هست مخابرات سرویسی بده که سرعت دانلودش بالا نباشه در حد 50-60 باشه و حجم دانلود هم مثل سرویس های عادی باشه اما پینگ تایمش پایین باشه ؟
پینگ تایم که حتما میدونید چی هست ! برای بازی آنلاین مهمه
منظورم از پایین یعنی زیر 40 باشه
نه الان که 200 هست !
اقای ملک جعفریان با سلام خدمت شما تکلیف این گیگ هایی که از بچه ها کم شده را لطفا مشخص کنید؟
چرا سرعت ها رو اینقدر کم کردین خداییش همون 128کیلو بایتی که من شبانه داشتم خیلی راضی بودم ولی الان با وجوداینکه سرویسم گران تر شده سرعت دانلودم شده 90 کیلو بایت .
اخه این درسته قیمت بیشتر بشه ولیسرعت بیاد پاینتر ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)