حاجی شما چیتر هستی . بقیه که نیست . شما دلت میخواد بازی رو آسون کنی چیت بزن .![]()
حاجی شما چیتر هستی . بقیه که نیست . شما دلت میخواد بازی رو آسون کنی چیت بزن .![]()
بالاخره منم تمومش کردم.ولی واسه من نوشته 61% !! در حالی که 90 ماموریت انجام شده. مگه آخرین مرحله کشتن دیمیتری نیست؟
در ضمن:
من چیت رو واسه کسایی گفتم که دوس دختر * حذف کن می خواتن.وگرنه م تونین ستاره ها رو با فرار حذف کنین تا سخت تر بشه.
شما جواب سوالتو پست اول تاپیک میفهمی که چرا 60 درصده ×
تبریک میگم دوست عزیز.
ماموریتهایی که تعقیب و گریز یا وقتی هستند بازهم فرار میکنی تا سختتر بشه؟!!!!!!
تعقیب و گریز یا وقتی هستن! خودت فهمیدی چی گفتی؟
دوست عزیز منظور از وقتی همون تایمی هست.تعقیب وگریز هم که دیگه توضیح نمیخواد.موفق باشی
داستان بازی رو مو به مو میخوام
یعنی میخوام بدونم دقیقا بابت هر ماموریت چه جریانی وجود داره
یادمه برای gta san andreas تو تاپیکش یکی یه pdf درست کرده بود همه رو نوشته بود به فارسی
اگر فارسیش نیست انگلیسیش هم کسی داره یا میتونه پیدا کنه لطفا دریغ نکنید
من بازی رو خیلی وقت پیش تموم کردم اما پچ سوم بازی هم اومده و انو دانلود کردم کسی از دوستان انو امتحان کرده
اخه میخوام پایان دوم بازی رو هم برم
من داستانشو براتون pdf مینویسم . داستان کل مراحلش که البته خلاصست . ولی داستانو مفصل توضیح میده .داستان بازی رو مو به مو میخوام
یعنی میخوام بدونم دقیقا بابت هر ماموریت چه جریانی وجود داره
یادمه برای gta san andreas تو تاپیکش یکی یه pdf درست کرده بود همه رو نوشته بود به فارسی
اگر فارسیش نیست انگلیسیش هم کسی داره یا میتونه پیدا کنه لطفا دریغ نکنید
من الان رفتم دیمیتری رو کشتم
90 ماموریت تموم شد
چنتا سوال داشتم:
1. مگه دیمیتیری رو نباید با هلیکوپتر میرفتیم دنبالش(صحفات پیش بحث ش بود) در حالیکه من توی یک کشتی اونو کشتم اصلا هم هلیکوپتر بازی نبود توش
2. الان رومن بهم زنگید و گفت بیا عروسیمه تو ی کلیسا
این کلیسا کجاست؟؟ تو نقشه نشون داده نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)