intesa یه برند ایتالیایی هستش تو خیابون شیخ صدوق یه مغازه هست کل محصولاتش رو داره والا در اون مورد اطلاعی ندارم اما دو سه تا محصول که با عنوان s e x شروع میشد داشت....بیشتر هم اسپری بدن بودن
intesa یه برند ایتالیایی هستش تو خیابون شیخ صدوق یه مغازه هست کل محصولاتش رو داره والا در اون مورد اطلاعی ندارم اما دو سه تا محصول که با عنوان s e x شروع میشد داشت....بیشتر هم اسپری بدن بودن
رویال عود از کرید رو کسی استفاده کرده ؟ موندگاری و پخش بوش چه مدته؟ من خیلی خوشم اومد ازش . اگه عود بوش اینجوری باشه چیز خوشبوییه . عود وود تام فورد هم تو همین مایه هاست؟
قیمت های کرید چرا تو ایران فرق داره ؟ یعنی این که تو ایران اونتوس خیلی بالاتر از بقیه س . ولی تو سایت کریدبوتیک قیمتش مثل گرین آیریش و .... است . تو همون سایت قیمت رویال عود 75 میلش بیشتر از 120 میل اون یکی هاست !! عجیبه!! اصلا معتبر هست سایتش؟!
من قبلا شنیده بودم که میشه توی یکی از بوتیک های میلاد نور از برند کلیو کریسین خرید کرد! به به مراتب قیمتهای در رنج میلیون تومن دارند. حالا راست بود یا شایعه رو نیدونم
منم نسبت بهش کمی این احساس بهم دست میده
اگویست بهترین هست و مابقی در حد و اندازه ایی نیستند که بخواند باش قیاص بشند
نسبت به قیمت خوب هستند. قبلا 9-10 تومنن بودند الان فکر کنم به 13-14 رسیده باشند
---- هم نیستند و من به شخصه زیاد این قضیه رو باور ندارم. این موضوع به نظر من فقطمیتونه جنبه تجاری داشته باشه
Last edited by Ezel; 14-07-2012 at 15:21. دليل: ادغام 4 پست متوالی /
نظرتون راجب عطرای مردونه ی بولگاری چیه؟ به نظرتون ارزش خرید دارند؟ از لحاظ پخش بو و موندگاری چطورن؟ کدوم مدلش رو توصیه میکنین؟
CH مردانه هم اسپورت پوش شد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رویال عود مشهور هستش که به اون صورت بوی عودی نمیده...یه عطر خوشبو هستش و میشه گفت ربطی به عود نداره...بهتره ام 7 از سن لورن رو تست بکنی تا یه حدودی از بوی عود بیاد دستت..اگر خوشت اومد به احتمال قوی از عوود وود هم خوشت میاد...
آونتوس کار جدید هست و هنوز خیلی از ساختش نگذشته و البته توی بورس هست و این باعث میشه قیمتش کمتر تنزل بکنه..قیمت عطرهای کرید با گذشتن هر سال از تاریخ ساختشون کاهش پیدا میکنه...سایت کرید بوتیک هم معتبرترین سایت خرید عطرهای کرید هست و عطرهاش همگی تازه هستند..قیمت رویال عود هم بخاطر اسم عودی که به دبنالش هست بالاست...هر عطری اسم عود توش داشت گرونه و البته لزوما کیفیت و بوی بهتری نداره...
دوستان میتونید مشخصات این عطرها از قبیل پخش بوش موندگاری،فصل ، و قیمتش و سایر مشخصات بو اش را برام توضیح دهید. 1.tsar van cleef for men2.advanture davidofاسم بقیه عطرها بعدا مینویسم
حالا صرف میکنه تازه شو گرون تر بخریم یا نمیدونی؟(منظورم خرید از نمایندگی کرید تو پاریسه نه از سایتش)
این ام7 و تام فوردو کجا میشه تست کرد ؟ هایلند که خیلی کارهارو موجود نداره .
جناب آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا ببخشید اون kl black که شما داشتید و راضی بودید همونه که شیشه سبز رنگی داره یا چمیدونم مایع داخلش سبز زیتونیه؟
همونه؟
آخه karen low هفت هشت مدل black داره.
ممنون
و فکر هم میکنم بوی لیمو میده درسته؟
از راهنماییت ممنون میشم.چون عطرای karen low نسبت به قیمتشون مفته .
مثلا x bright بیست وهفت تومنی با آزارو کروم هفتاد تومنی برابری میکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)