تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 692 از 1185 اولاول ... 192592642682688689690691692693694695696702742792 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,911 به 6,920 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

سلام.کسی از عطر اینتسا چیزی میدونه؟محرکه؟
    intesa یه برند ایتالیایی هستش تو خیابون شیخ صدوق یه مغازه هست کل محصولاتش رو داره والا در اون مورد اطلاعی ندارم اما دو سه تا محصول که با عنوان s e x شروع میشد داشت....بیشتر هم اسپری بدن بودن

2. 2 کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه usertyu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

رویال عود از کرید رو کسی استفاده کرده ؟ موندگاری و پخش بوش چه مدته؟ من خیلی خوشم اومد ازش . اگه عود بوش اینجوری باشه چیز خوشبوییه . عود وود تام فورد هم تو همین مایه هاست؟

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

قیمت های کرید چرا تو ایران فرق داره ؟ یعنی این که تو ایران اونتوس خیلی بالاتر از بقیه س . ولی تو سایت کریدبوتیک قیمتش مثل گرین آیریش و .... است . تو همون سایت قیمت رویال عود 75 میلش بیشتر از 120 میل اون یکی هاست !! عجیبه!! اصلا معتبر هست سایتش؟!

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستان الان گرونترین عطر و گرونترین ادوکلان تو ایران چیه و قمتش چنده؟
    من قبلا شنیده بودم که میشه توی یکی از بوتیک های میلاد نور از برند کلیو کریسین خرید کرد! به به مراتب قیمتهای در رنج میلیون تومن دارند. حالا راست بود یا شایعه رو نیدونم

آقایون این کول واتر همون شیشه پاک کن خودمون نیست ؟! یا این که من اشتباه متوجه شدم؟
    منم نسبت بهش کمی این احساس بهم دست میده

سلام از بین دوستان عزیز کی از ادکلن های زیر استفاده کرده کدوم بهتره و موندگاریشون چطوره

blue marine pour lui by pierre
    deseofor men by jenifer lopez
    hugo by hugo boss
    egoiste by chanel
    ممنون

اگویست بهترین هست و مابقی در حد و اندازه ایی نیستند که بخواند باش قیاص بشند

سلام.کسی از عطر اینتسا چیزی میدونه؟محرکه؟
    نسبت به قیمت خوب هستند. قبلا 9-10 تومنن بودند الان فکر کنم به 13-14 رسیده باشند

---- هم نیستند و من به شخصه زیاد این قضیه رو باور ندارم
    . این موضوع به نظر من فقطمیتونه جنبه تجاری داشته باشه
    Last edited by Ezel; 14-07-2012 at 15:21. دليل: ادغام 4 پست متوالی /

6. 5 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نظرتون راجب عطرای مردونه ی بولگاری چیه؟ به نظرتون ارزش خرید دارند؟ از لحاظ پخش بو و موندگاری چطورن؟ کدوم مدلش رو توصیه میکنین؟

9. 2 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

رویال عود از کرید رو کسی استفاده کرده ؟ موندگاری و پخش بوش چه مدته؟ من خیلی خوشم اومد ازش . اگه عود بوش اینجوری باشه چیز خوشبوییه . عود وود تام فورد هم تو همین مایه هاست؟
    رویال عود مشهور هستش که به اون صورت بوی عودی نمیده...یه عطر خوشبو هستش و میشه گفت ربطی به عود نداره...بهتره ام 7 از سن لورن رو تست بکنی تا یه حدودی از بوی عود بیاد دستت..اگر خوشت اومد به احتمال قوی از عوود وود هم خوشت میاد...

قیمت های کرید چرا تو ایران فرق داره ؟ یعنی این که تو ایران اونتوس خیلی بالاتر از بقیه س . ولی تو سایت کریدبوتیک قیمتش مثل گرین آیریش و .... است . تو همون سایت قیمت رویال عود 75 میلش بیشتر از 120 میل اون یکی هاست !! عجیبه!! اصلا معتبر هست سایتش؟!
    آونتوس کار جدید هست و هنوز خیلی از ساختش نگذشته و البته توی بورس هست و این باعث میشه قیمتش کمتر تنزل بکنه..قیمت عطرهای کرید با گذشتن هر سال از تاریخ ساختشون کاهش پیدا میکنه...سایت کرید بوتیک هم معتبرترین سایت خرید عطرهای کرید هست و عطرهاش همگی تازه هستند..قیمت رویال عود هم بخاطر اسم عودی که به دبنالش هست بالاست...هر عطری اسم عود توش داشت گرونه و البته لزوما کیفیت و بوی بهتری نداره...

11. 4 کاربر از mhek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه BANDAR BOLKHEYR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    بندر بوالخیر

پيش فرض

دوستان میتونید مشخصات این عطرها از قبیل پخش بوش موندگاری،فصل ، و قیمتش و سایر مشخصات بو اش را برام توضیح دهید. 1.tsar‏ ‏van cleef for men2.advanture davidofاسم بقیه عطرها بعدا مینویسم

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

رویال عود مشهور هستش که به اون صورت بوی عودی نمیده...یه عطر خوشبو هستش و میشه گفت ربطی به عود نداره...بهتره ام 7 از سن لورن رو تست بکنی تا یه حدودی از بوی عود بیاد دستت..اگر خوشت اومد به احتمال قوی از عوود وود هم خوشت میاد...

آونتوس کار جدید هست و هنوز خیلی از ساختش نگذشته و البته توی بورس هست و این باعث میشه قیمتش کمتر تنزل بکنه..قیمت عطرهای کرید با گذشتن هر سال از تاریخ ساختشون کاهش پیدا میکنه...سایت کرید بوتیک هم معتبرترین سایت خرید عطرهای کرید هست و عطرهاش همگی تازه هستند..قیمت رویال عود هم بخاطر اسم عودی که به دبنالش هست بالاست...هر عطری اسم عود توش داشت گرونه و البته لزوما کیفیت و بوی بهتری نداره...
    حالا صرف میکنه تازه شو گرون تر بخریم یا نمیدونی؟(منظورم خرید از نمایندگی کرید تو پاریسه نه از سایتش)

این ام7 و تام فوردو کجا میشه تست کرد ؟ هایلند که خیلی کارهارو موجود نداره .

داره خودمونی میشه when's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جناب آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آقا ببخشید اون kl black که شما داشتید و راضی بودید همونه که شیشه سبز رنگی داره یا چمیدونم مایع داخلش سبز زیتونیه؟
    همونه؟
    آخه karen low هفت هشت مدل black داره.
    ممنون
    و فکر هم میکنم بوی لیمو میده درسته؟
    از راهنماییت ممنون میشم.چون عطرای karen low نسبت به قیمتشون مفته .
    مثلا x bright بیست وهفت تومنی با آزارو کروم هفتاد تومنی برابری میکنه.

15. این کاربر از when بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •