اقا دهن منو سرویس کردید یکی میگه اینو دانلود کن یکی میگه اونو امروز 500مگ استفاده کردم فک کنم تنها راه حل عوض کردن ویندوزه
![]()
اقا دهن منو سرویس کردید یکی میگه اینو دانلود کن یکی میگه اونو امروز 500مگ استفاده کردم فک کنم تنها راه حل عوض کردن ویندوزه
![]()
ای خداوببخشیدا اسم این فایل رو اول تو گوگل سرچ بزن در موردش بخون تا ببینی که اصلا این فایل چی هست,در واقع وقتی شما directx نصب میکنی این برنامه همین کارو میکنه یعنی این فایل رو تو رجیستریت میریزه,وقتی از pc چیزی نمیدونی چرا حرف میزنی عزیزه من,برنامه ی دومی هم که معرفی کردم DLL fixer هست یعنی 1000 تا کاره directx رو میکنه![]()
وین عوض کنی بازم همین میشه برنامه ی زیری رو(پست پایین) که معرفی کردمو نصب کن به خدا درست میشه![]()
Last edited by pancha73; 13-07-2013 at 19:05.
لینک اشتب بود[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کن به خدا درست میشه
![]()
ببین این برنامه 1 dll fixer هست یعنی تمام مشکلات رجیستری و فایل هایی که تو رجیستری نیستو درست و نصب میکنه,میگم نصب کن اگه نشد من league of legends رو میزارم کنارریسک ازین بالاتر !! همه میدونن من به این بازی معتادم
![]()
اقا مکس پین 3 رو win 7 هم کار میکنه؟ من فکر میکردم فقط رو xp سرویس پک 3 کار میکنه.اگه کار میکنه بگو منم نصب کنم
هنوز هیچ کدوم از بازیام اجرا نمیشه نمیتونم بهت بگم کار میکنه یا نه
چند راه حل که بعضی افراد که همین مشکلو داشتند و با این کارها رفع شده: 1- استفاده از نرم افزار Advanced SystemCare - آخرین نسخه درایور رو برای کارت گرافیک خود دانلود و نصب کنید(Catalystبرای ATI و Nvidia برای کارت های Gforce) درایور کارت های جی فورس قابلیت این رو دارند که تمامی تنظیمات رو با استفاده از clean Instalation به حالت پیشفرض برگردانند که معمولا تمام مشکلات رو برطرف میکنه - این هم یه راه حل دیگه ست که تو این لینک نوشته شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه انگلیسی شو متوجه نشدی بگو تا کامل تر توضیح بدم
Kheee: دادا الان چه error ی میده؟ screenshot بگیر بده بهم حلش میکنم برات,غصه نخور,قول میدم درست بشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)