ازدوستان کسی سرویس وایمکس نمی خواد 2 مگ نامحدود . تا پایان اسفند ماه .
قیمت : 35
===================
دوستان لطف می کنید از آی پی 4.2.2.4 پینگ بگیرید نتیجه رو اعلام کنید . ممنون
ازدوستان کسی سرویس وایمکس نمی خواد 2 مگ نامحدود . تا پایان اسفند ماه .
قیمت : 35
===================
دوستان لطف می کنید از آی پی 4.2.2.4 پینگ بگیرید نتیجه رو اعلام کنید . ممنون
شیراز از ساعت 12:30 تا حالا ساعت 1:11 دقیقه باز اون اختلال کوفتی پیداش شده و سرعت در حد لاکپشت پایین ومده![]()
بازم رفتیم تو بحران....
کی جمعه میرسه ما زودتر خلاص بشیم از این وضعیت؟؟؟؟
ازد یروز بعدا از زدن پست بالا تا همین چند لحظه پیش به طور کامل قطع بود سرویسم...حالا نمیدونم بقیه بچه های تهران هم همین مشکل رو داشتن؟؟
براي من يكدفعه علامت زرد تعجب ميومد روي آنتن وايرلس بعد درست ميشد چند بار اينجوري شد قطعي طولاني نداشتم تا الان.
سلام دوستان عزیز بابا تقصیر ایرانسل نیست به انتخابات داریم نزدیک میشیم چرا هی ایرانسلو مقصر میدونید آخه خودتون که میدونید نزدیکای مراسم های سیاسی اینجوری میشه ایرانسل مقصر نیست بهترین سرویس وایمکسو ایرانسل داره بابا
منم همینو گفتم دیگه....یه بار دیگه پستم رو بخون
حتما باید اسم بیاریم؟؟بازم رفتیم تو بحران....
کی جمعه میرسه ما زودتر خلاص بشیم از این وضعیت؟؟؟؟منظورمون مشخصه دیگه...
من سرعت دانلودم بزنم به تخته خوبه فقط این روزا پینگ یکم رفته بالا!
که به امید خدا اونم درست میشه!!
امروز رفتم و موردمم رو که خراب بود تعویض کردم. فکرشو نمیکردم که انجام بشه!
کلا یه ربع وقتم رو گفت و تا 3 روز دیگه مودم جدید به دستم میرسه!
به نظرم نباید روی این زمینه یکم زود قضاوت میکردم. انصافا که خیلی منطقی برخورد کردن و سه روز دیگه مودم جدید رو تحویل و مودم قدیمی رو ازم میگیرن!
![]()
من سرعت دانلودم شده دقیقا dial up با سرویس 512!!!!!!سرعت 6-7 دانلود میکنه!!!!!منطقه پونک هستمو سرعتم اکثرا 64 هست اما 1-2 هفته ای هست که بدجوری خراب شده!!!!!کسی میدونه چرا و مشکل از کجا میتونه باشه؟
شما تلویزیون نمیبین؟؟؟ یا بیرون از خونه نمیری؟؟؟ نمیدونی دلیلش چیه واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا فردا-پس فردا همین وضعیت رو تحمل کن از شنبه یکشنبه وضعیت بر میگرده به حالت طبیعی!!
البته من دیروز عصر سرعتم خوب شد تا الان هم مشکلی ندارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)