تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 692 از 966 اولاول ... 192592642682688689690691692693694695696702742792 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,911 به 6,920 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

جزييات و شرايط ثبت نام در آزمون سراسري دانشگاه آزاد اسلامي

گروه آزمون و سنجش:‌ رييس مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي با اشاره به مهلت ثبت‌نام آزمون سراسري دانشگاه آزاد تا 21 دي ماه از آغاز ثبت‌نام مرحله دوم در 30 بهمن ماه خبر داد. دكتر عبدالله سجادي جاغرق در گفت‌وگو با ايسنا، با اشاره به مهلت ثبت‌نام آزمون سراسري دانشگاه آزاد تا ساعت 24 روز 21 دي ماه از طريق سايت مركز آزمون به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت: ثبت‌نام مرحله دوم آزمون از 30 بهمن ماه تا سوم اسفند ماه انجام مي‌شود. وي با اشاره به نحوه دريافت دفترچه راهنما و كارت اعتباري ثبت‌نام، اظهار كرد: داوطلبان مي‌توانند با مراجعه به يكي از دفاتر پستي محل سكونت خود با پرداخت مبلغ 1200 تومان يك جلد دفترچه راهنماي آزمون را دريافت كنند. وي با بيان اينكه هزينه خريد كارت اعتباري ثبت‌نام در آزمون سراسري از طريق سامانه ثبت‌نام اينترنتي مركز آزمون انجام مي‌شود، تصريح كرد: داوطلبان براي ثبت‌نام در هر يك از آزمون‌هاي غير پزشكي، پزشكي و يا نظام آموزشي پاره وقت بايد مبلغ 12 هزار تومان پرداخت كنند. وي افزود: با توجه به اينكه پس از خريد كارت اعتباري ثبت‌نام امكان باز پس گيري آن وجود ندارد بنابراين داوطلبان بايد پس از آگاهي از شرايط و ضوابط ثبت‌نام نسبت به تهيه كارت اعتباري اقدام كنند. دكتر سجادي با اشاره به تاثير مثبت 25 درصدي سوابق تحصيلي براي ديپلمه‌هاي سال 84 به بعد، تصريح كرد: از آنجايي كه سوابق تحصيلي ديپلمه‌هاي شاخه نظري، نظام سالي واحدي شامل رشته‌هاي رياضي و فيزيك، علوم تجربي، ادبيات و علوم انساني و علوم معارف اسلامي كه از سال 84 به بعد ديپلم خود را اخذ كرده‌اند در گزينش نهايي اعمال مي‌شود، داوطلبان بايد براي ثبت‌نام در اين آزمون با توجه به سال اخذ مدرك ديپلم يكي از گزينه‌هاي «ديپلمه سال 84 و بعد از آن مي‌باشم» و يا «ديپلمه سال 83 و قبل از آن مي‌باشم» را انتخاب كنند. وي افزود: آن دسته از داوطلباني كه داراي ديپلم فني حرفه‌اي يا كاردانش بوده و در حال حاضر داراي مدرك پيش دانشگاهي هستند و يا موفق به اخذ اين مدرك تا 31 شهريور 91 مي‌شوند و همچنين فارغ التحصيلان نظام ترمي واحدي با توجه به اينكه مشمول قانون تاثير سوابق تحصيلي نمي‌باشند، مي‌توانند همانند ديپلمه‌هاي سال 83 و قبل از آن نسبت به انجام ثبت‌نام اقدام كنند. رييس مر كز آزمون دانشگاه آزاد با اشاره به ديپلمه‌هاي سال 84 و بعد از آن، اظهار كرد: اين دسته از داوطلبان بايد با ورود به قسمت «دريافت كد سوابق تحصيلي» نسبت به مشاهده اطلاعات دانش آموزي خود اقدام كنند، چنانچه اطلاعات ارائه شده مورد تاييد داوطلب باشد كد سوابق تحصيلي به عنوان تاييد اطلاعات به داوطلب ارائه مي‌شود و در مرحله بعد با وارد كردن شناسه ثبت‌نام، رمز ثبت‌نام و كد سوابق تحصيلي وارد مرحله تكميل فرم ثبت‌نام مي‌شوند. وي افزود: اطلاعات دانش آموزاني كه توسط خود داوطلبان تعيين مي‌شود عينا در تقاضانامه ثبت‌نام درج مي‌شود و اين دسته از داوطلبان در اين مرحله مجاز به ويراش اطلاعات خود نيستند. دكتر سجادي با اشاره به مشمولان تاثير سوابق تحصيلي كه موفق به دريافت سوابق تحصيلي نيستند، خاطرنشان كرد: اين دسته از داوطلبان كه سوابق تحصيلي خود را مشاهده نمي‌كنند و يا در صورت مشاهده مورد تاييد آنان نيست بايد همزمان از طريق سيستم نسبت به اصلاح اطلاعات خود اقدام كنند، بنابراين اين دسته از داوطلبان مي‌توانند به سايت اطلاعات سوابق تحصيلي وزارت آموزش و پرورش به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه كنند و در صورتي كه مغايرتي در اطلاعات و سوابق آنان وجود داشته باشد درخواست رسيدگي دهند.
    وي گفت: پس از بررسي درخواست آنان در صورت تاييد توسط آموزش و پرورش به مركز آزمون ارائه مي‌شود و آنان مي‌توانند در مرحله دوم ثبت نام از 30 بهمن ماه تا سوم اسفندماه با مراجعه به سايت مركز آزمون نسبت به ثبت‌نام اقدام كنند. رييس مركز آزمون دانشگاه آزاد با تاكيد بر اينكه در پايان ثبت‌نام دريافت كد رهگيري الزامي است، در توصيه به داوطلبان خاطرنشان كرد: داوطلبان بايد كارت و يا كارت‌هاي اعتباري را تا پايان كليه مراحل آزمون نزد خود نگهداري كنند. وي در توصيه به داوطلباني كه براي انجام ثبت‌نام به كافي نت مراجعه مي‌كنند، اظهار كرد: داوطلبان بايد قبل از مراجعه به كافي نت نسبت به تكميل پيش نويس تقاضانامه، تهيه فايل عكس و درج نام و نام خانوادگي خود بر روي كارت‌هاي اعتباري اقدام كنند.
    دكتر سجادي در خاتمه، گفت: همچنين در زمان ورود اطلاعات حضور داوطلب براي كنترل اطلاعات و عكس الزامي است و قبل از تاييد نهايي اطلاعات بايد از سوي داوطلب كنترل و در صورت نياز به اصلاح اقدام لازم را انجام دهد.

آفرینش

اگه نباشه جاش خالی می مونه docomid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سئوالی بد جور روی ذهن من راه میره ! توی کارنامه آزمون دانشگاه آزاد نوشته مثلا آخرین رتبه ی قبولی توی پزشکی تهران 554 ، در صورتی که توی دفترچه ظرفیت اعلام شده 200 نفر بوده !
    یا مثلا توی کارنامه ی داروسازی زده آخرین رتبه ی قبولی 330 ولی توی دفترچه ظرفیت داروسازی فقط 110 نفر اعلام شده ، میشه یکی این قضیه رو برام کامل توضیح بده ؟؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

..........
    Last edited by sanijoon92; 21-01-2012 at 12:40.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان میخواستم بدونم اگه اسفندماه امتحانات پیش داده بشه همون تو اسفند مدرک پیش میدن ؟؟؟

در ضمن بدون مدرک پیش میشه ثبتنام کرد ؟؟؟ با پارتی

اخه من 2 روز پیش مدرسه بودم واسه امتحانا 3 نفر دیدم دانشجویییییییی دانشگاه ازاد بودن امتحاناش هم افتاده بودن یعنی پیش نداشتن ولی دانشگاه اصلا مرخصی هم رد نکرده بود و ثبتنامشون کرده بوددددد
    و سر کلاسا میرفتن

حتی یه دانشجوی دانشگاه تهرانم دیدم اونم مدرک پیش نداشت و چون استاد اشنا داشتن تو دانشگاه ثبتنام شده بود و میرفت ,
    خیلی تعجب کردن مخصوصا اینو:O

شما میبایست تا قبل از مهر 91 مدرک خود را بگیرید تا بتوانیبد ثبت نام کنید.ولی در مورد دانشگاه ازاد میتونیداگر هم تا اون موقع پاس نکردید مرخصی بگیرید یا پاسشون کنید

موفق باشید...

شما میبایست تا قبل از مهر 91 مدرک خود را بگیرید تا بتوانیبد ثبت نام کنید.ولی در مورد دانشگاه ازاد میتونیداگر هم تا اون موقع پاس نکردید مرخصی بگیرید یا پاسشون کنید

موفق باشید...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

یعنی منظورتون اینه ثبتنامم نمیکنن؟

بعد اگه بر فر ض ثبتنام نکردن من دانشگاه ازاد کنکور دیگه ندم؟ تا سال دیگه میشه برم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان الان کسی که 1 درس افتاده از دیپلم داره نمی تونه کد سوابق تحصیلی بگیره...درسته؟؟؟بعد اگه 25 دی امتحان بده و قبول بشه تا زمان مرحله دوم ثبت نام یعنی 30 بهمن تا 3 اسفند این حتما تایید میشه و میشه سوابق تحصیلی گرفت؟؟خیلی مهمه جواب بدید...
    بعد مرحله دوم ثبت نام حتما داره دیگه؟؟؟؟یعنی 30 بهمن تا 3 اسفند...بعد با همین کارت اعتباری که الان تهیه شده میشه اون موقع هم استفاده کرد/؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

یعنی منظورتون اینه ثبتنامم نمیکنن؟

بعد اگه بر فر ض ثبتنام نکردن من دانشگاه ازاد کنکور دیگه ندم؟ تا سال دیگه میشه برم؟

میتونید در اون صورت مرخصی بگیرید.....
    ولی باید شهریه ثابت رو پرداخت کنید ......

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض کمک در مورد کارنامه امتحانات ترم اول دانشگاه آزاد

من میخوام یه نمونه از کارنامه های آخر ترم امتحانات دانشگاه آزاد رو داشته باشم
    چون این ترم اولین ترم م هست و من خیلی خوب درس نخوندم میخوام یه نمونه داشته باشم بعد ادیت-ش کنم (EDIT) نمرات مد نظر خودم رو بزارم
    چون با پسر عموم کل دارم میخوام کم نیارم
    تو رو خدا کمک کنید
    فقط یه فایل WORD هست کمک کنید خیلی ضروریه
    یه جدول داخلش باشه چون من هم بلد نیستم جدول درست کنم بعدش من نمرات رو با اسم درس وباقی قضایا وارد کنم و والسلام
    لطفا در این مورد کمک کنید و از مسائل حاشیه ای مثل پسر چه کاریه یا صادق باش یا درستو بخون پرهیز کنید
    تو رو خدا
    راستی فوری هستش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

میشه لینک دفترچه دانشگاه ازاد رو بزارین واسه امسالو

---------- Post added at 12:32 PM ---------- Previous post was at 12:30 PM ----------

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

---------- Post added at 12:32 PM ---------- Previous post was at 12:30 PM ----------

توی سایت مرکز آزمون هست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •