تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 692 از 1024 اولاول ... 192592642682688689690691692693694695696702742792 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,911 به 6,920 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

داره خودمونی میشه fm992's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض حضوری یا غیر حضوری

من همیشه باید التماس کنم تا یکی جوابمو بده ؟؟؟!!!
    سلام. به نظر من اگه غیر حضوری نخونی خیلی به نفعته. توی زمان صرفه جویی می کنی. درس های پیش از نظر سختی در حدود سومه. / از تابستون هم سعی کن آروم آروم بخونی و اگه تونستی گام اول گزینه2 رو ثبت نام کن. توصیه من اینه که غیر حضوری بر نداری ولی حتما حتما سعی کن قبل از ورود به کلاس پیش خوانی داشته باشی که دیگه خیلی خوب میشه.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بد بخت شدم
    امروز امتحان ریاضی ورقم رو سفید دادم .چی میشه؟
    اگه کنکور قبول شم و هنوز از پیش درس داشته باشم چی میشه؟
    سلام. طوری نمیشه. شهریور دوباره امتحان میدی. خلاصه تا قبل از شروع ترم دانشگاه ایشالا پاس میکنی. فعلا بهش فکر نکن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

واقعا پیش از سوم آسون تره؟؟؟
    باورم نمیشه. آخه مثلا معلم شیمیمون گفت که شیمی پیش، 4 برابر از سوم سختره. همین طور در مورد هندسه تحلیلی و گسسته اینطور شنیدم. نظر بقیه دوستان پیش دانشگاهی هم همینه؟

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بچه ها یه سوال انتگرال دارم . وقت کردین یه نگاهی بهش بندازین
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. این کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز BioHazard's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    cmd| echo tehran

پيش فرض

سلام
    دوست من ملاک رو ساعت نزار چون فقط خود راضی کردن هست
    سعی کن به جای ساعات بالا کیفیت رو ببری بالا
    اوکی؟
    سعی کن برای خودت تشریح کنی درس ها را
    خوب میدونم چی میگی ، من از خودم هم آزمون میگیرم ، از همون اول هم تست های زماندار رو شروع کردم ، مثلا امروز از 20 تا سوال احتمال 17 تاشو درست جواب دادم ، ولی میرم سر جلسه .....

باورم نمیشه. آخه مثلا معلم شیمیمون گفت که شیمی پیش، 4 برابر از سوم سختره. همین طور در مورد هندسه تحلیلی و گسسته اینطور شنیدم. نظر بقیه دوستان پیش دانشگاهی هم همینه؟

سال سوم حضوری ، حسابان شدم 11 ، ولی امسال غیر حضوری دیفرانسیل 19 ، و همچنین مابقی درس ها هم به همین ترتیب

بچه ها یه سوال انتگرال دارم . وقت کردین یه نگاهی بهش بندازین
    کد:
    جواب داده شد

7. 3 کاربر از BioHazard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نه کی میگه پیش آسون تره!! شاید فیزیکش آسون تر باشه ولی هندسه تحلیلی و گسسته و دیفرانسیل2 سخت تر از سومه. و مخصوصا مخصوصا شیمی. من هنوز می گم بهتره که واسه اینا معلم داشته باشی. خوشبختانه عربی که ندارید و ادبیات هم میشه با کتابا تا حدودی خوب پیش رفت. دین و زندگی پیش واقعا ماسته/ یه جا واسه کتاب سوال پرسیده بودی: برای گسسته من اول از همه گاج سفید رو معرفی می کنم خیلی قشنگ توضیح داده. و اگر تمومش کردی بعد کتاب اندیشه سازان (یا همون مبتکران) . برای دیفرانسیل2 من اندیشه سازان (مبتکران) رو خیلی خوب دیدم و اگر اون رو خوب یاد گرفتی و حوصله هم داشتی و معدل کتبی نهاییت بالای 18.5 شد، خوشخوان میتونه برات خوب باشه.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب میدونم چی میگی ، من از خودم هم آزمون میگیرم ، از همون اول هم تست های زماندار رو شروع کردم ، مثلا امروز از 20 تا سوال احتمال 17 تاشو درست جواب دادم ، ولی میرم سر جلسه .....

سال سوم حضوری ، حسابان شدم 11 ، ولی امسال غیر حضوری دیفرانسیل 19 ، و همچنین مابقی درس ها هم به همین ترتیب

جواب داده شد
    ببین BioHazard مشکلت احتمالا از اطلاعات درسی که نیست. از زمان کم آوردن هم که نیست. برو به این لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اونا شاید بتونن کمکت کنن. به من که کمک کردن و اینکه مشکل تو رو داشتم و تا حدودی رفع شد.

10. این کاربر از fm992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ممنون از لطفت ولی متاسفانه نشد عکس رو ببینم . رپیدشیر ارور میده رپیدباز هم فایل رو پیدا نمیکنه!
    اگه زحمتت نیست روی یه سرور دیگه بذاری ممنونت میشم . مثلا روی این سرور خوبه:
    کد:

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

جواب داده شد
    شبانه رفتی؟

من هم سال پیش حضوری شبانه حسابان شدم 12.5. دیگه بیشتر از این نمیشد بگیرم.

امسال دیفرانسیل شدم 13. البته اشتباه از خودم بود و خیلی بیشتر میتونستم بشم.

نتیجه: پیش آسون تره.

امتحان نهایی دین و زندگی پیش هم که امروز برگذار شد, آسون بود.

برگه سئوالات رو هم از ما گرفتن. نمیدونم چرا.

اون سئوالی که در مورد فطرت انسان ها بود جوابش چی میشد؟

همونی بود که: انسان نیز در این دیدگاه یک موجود زنده طبیعی است مانند سایر موجودات و...؟

در عصر جهانی شدن وظیفه ما مسلمانان چی بود؟

همون تاکید برا محتوای عفلانی و استفاده از بهترین ابزارها برای رساندن پیام؟

یا جدید حیات تمدن اسلام و کمک به رفع کاستی ها و آماده سازی برای ظهور؟

آقا حالا یه سئوال کنکوری:

آیا اگر من در کنکور, همه درس ها رو بالای 50 بزنم ولی ریاضی رو اصلا دست نزنم, امکان قبول شدن در یک دانشگاه دولتی هست؟ رتبه تو چه مایه هایی میشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ممنون از جوابت. من هم سال دیگه می خوام غیر حضوری بخونم. هوشم هم متوسط یه کم رو به بالاست. حسابان امسال میانگین نمراتم 18.5 هست. جبر، فیزیک و .. هم بالای 19.

همه میگن غیر حضوری خوب نیست. البته اینم بگم که من بدون مدرسه رفتن، خودم بخون هستم. مثلا تابستون پارسال مدرسه نرفتم ولی همه ی تست های سال دوم رو زدم و خلاصه نویسی هم کردم، بدون این که کسی مجبورم کنه. حالا می خوام نظر تو که خودت غیر حضوری خوندی رو بدونم. نظر تو از 100تا مشاور که رو هوا حرف میزنن برام مفیدتره. ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •