این هم یه پچ برای درست کردن لوگوی لیگ ها در تقویم BAL و ML:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم یه پچ برای درست کردن لوگوی لیگ ها در تقویم BAL و ML:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من یه مشکل تازه با کیت سرور دارم.
وقتی روی install کلیک میکنم ارور read only میده در ضمن تیک read only رو هم برداشتم ولی نمیدونم چرا باز این نرور رو میده.ویندزم هم 7 هست.کمکم کنید.
خیلی ممنون
کی کرک v 1.1 بازی رو داره؟ لطفا کمک کنین .برای ان لاین میخوام.
حسین جان من مشکل دانلود ندارم
لطفا لینک گزارش اسپانیای , ایتالیای رو بده می خوام تست کنم ببینم برای من هم سرعت بازی و ... تاثیر می ذاره .
اگه قلق خاصی و روشی هم برای وارد کردنشون هست بذار قربونت .
[QUOTE]
سلام
دوستان عزیز یک محبتی بکنید و کلیه تکنیکهای بازی از جمله دریبل ها و ... که با دسته میشه انجام داد رو اموزش بدید
در مورد زدن پنالتی چرا همه ی پنالتیها به بیرون میره !!! روش خاصی داره ؟
-دریبل کریس رونالدو (تغییر جهت سریع): با بازیکنی که تکنیکش بالای 80 باشه، در حالی که بدون سرعت حرکت می کنین، جهت عمود به اون رو به همراه سرعت فشار بدین.
- در اون جهتی که حرکت می کنی یه بار دکمه ی همون جهت و بعد دکمه ی جهت عمود رو بزنین (خودتون ببینین چی کار می کنه)
- long step (کاری که بازیکن آلمان تو intro بازی می کنه): در حالی که سرعت رو گرفتین (بازیکن می دوه)، در اون جهتی که حرکت می کنی دو بار بار دکمه ی همون جهت رو می زنی
- بدن اومدن: در اون جهتی که حرکت می کنی یه بار دکمه ی همون جهت و بعد دکمه ی جهت مابل به بالا یا پایین رو بزنین
- بدن اومدن و تغییر جهت عمود: در اون جهتی که حرکت می کنی یه بار دکمه ی مایل به بالا و بعد دکمه ی جهت به پایین رو بزنین (یا مایل به پایین و بالا)
بازم هست مخصوصا برای حالتی که توپ ثابت باشه زیاد هست
پنالتی هم اول باید شوت بزنی ( البته نباید بیشتر از 1 ثانیه شوت رو نگه داری ) بعد بلافاصله جهت رو بزن ( جهت رو هم نباید بیشتر از 1 ثانیه نگه داری )
دوستان ستينگ من مشكل داره .
چي كنم ؟
من توی PES 2009 حریف نداشتم در بین دوستامولی توی 2010 آمار بردم پایینه.
پس میشه از گالری ساعت هایی که بازی کردی یک عکس بگیری. میخوام ببینم چند ساعت بازی کردی ؟
آقا يه نفر زودتر كمك كنه !
بفرما این ستینگ خودمه اپلود کردم برات
1.1 mgکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)