تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 692 از 1042 اولاول ... 192592642682688689690691692693694695696702742792 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,911 به 6,920 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من تو اراکم و از گذرگاه جهانی استفاده می کنم. تا همین 20000
    خوب من که تعرفه هاش رو نمی دونم شما خودتون ببین نامحدود زیر 20 تومن چی داره فکر نکنم 128 به بالا رو نامحدود این قیمت بده. ممکنه 128 رو هم گرونتر بده. ولی 64 نامحدود نگیر که در حد دایال آپ میمونه به درد چت کردن میخوره فقط

2. 2 کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه turokpooria's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیرون از زمین

پيش فرض

این 256 یا 512 نامحدود شبانه سرعتش مگه چقدر کمه؟ سرعت دانلودش چی؟
    Last edited by turokpooria; 22-08-2010 at 07:40. دليل: جلوگیری از تکرار

داره خودمونی میشه If I Die 2Night's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان محبت میکنید یه شرکت خوب منطقه شمال غرب تهران معرفی کنید، SSL certificate ساپورت کنه

در حال حاظر 320kb شاتل، سرعتش خوبه ثابت 72kb (به چی میگیم خوب!!! ) منتها دردسرش خیلی زیاد

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان محبت میکنید یه شرکت خوب منطقه شمال غرب تهران معرفی کنید، SSL certificate ساپورت کنه

در حال حاظر 320kb شاتل، سرعتش خوبه ثابت 72kb (به چی میگیم خوب!!! ) منتها دردسرش خیلی زیاد
    من حدود یکسال پیش تو شهید زارعی از شهراد گرفته بودم سرعت 512 محدود سرعت دانلودش همیشه 60 بود لود صفحه ها هم خوب بود خیلی کم پیش می آمد بیاد پایین وقتی پایین میامد 45 میشد حالا شاید کمتر هم میشد ولی لحظه ای . من کمتر از یک ماه استفاده کردم . از کسانی هم که الان شهراد دارند بپرس چطوره. یکی از دوستان که من پرسیده بودم صفحه قبل یک speedtest ار شهراد قرار داده .

6. این کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

تا چقدر در ماه پول می خواهید هزینه کنید؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

تا چقدر در ماه پول می خواهید هزینه کنید؟

حداکثر معقول برای یه سرویس DSL 512/1MB ( بیشتر باشه دیش منطقی تره )

کیفیت-امنیت

داره خودمونی میشه saeid6441's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من دیدم شده 1024 زنگ زدم شرکتش وصل کردن بخش فنی خودشون نمیدونستم 1024 شده گفت اشتباه درج شده تو سایت ؟
    شما معمولاً سرعت دانلودت رو چنده ؟ تا حالا شده 120 کیلو دانلود کنی ؟
    من تو ساعت های خلوت با 100 یا 110 هم دانلود کردم و تو ساعتای شلوغ هم سرعت دانلود زیر 35 یا 40 نبوده

داره خودمونی میشه PhrenetiC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان خواهشا یه ISP معرفی کنید که سرویس 512kbps | 20GB رو بدون کارت دانشجویی و معرفی نامه و ... ارائه بده.
    مُردیم به خدا هر جا زنگ میزنیم میگه معرفی نامه از فلان جا ... کارت دانشجویی هم قبول ندارن دیگه...
    ----------
    مرکز مخابراتی هم شهدای گمنام هست!

من فقط شهراد را میشناسم بدون مدرک میده البته ماهان نت هم هست ولی ماهان نت اکثر سرویس هاش از همین شهراد . شهراد 512 بدون مدرک میده حالا 20 گیگ نمیدونم بده یا نه ولی فکر نکنم مشکل داشته باشه . چون سرویس های حجمیش برای خونه مشکل نداره . درباره کیفیتش هم من یکسال پیش گرفتم خوب بود 512 سرعت دانلود 60 بود خیلی پایین میومد 40 شاید پایین تر هم بیاد ولی برای چند دقیقه یا چند ثانیه . در کل راضی بودم البته من 2-3 هفته بیشتر استفاده نکردم ولی جدیداً پرسیدم بعضی ها میگن خوب بعضی ها میگن بده دیگه نمیدونم . احتمال زیاد منم میرم شهراد میگیرم . مرکز شما را هم نمیدونم میده یا نمیده زنگ بزن بپرس
    خیلی ممنون از راهنمایی
    شهراد طبق لیستی که تو سایتش قرار داده پوشش نمیده منطقه ی مارو ...
    ولی ماهان نت پوشش میده و اگه واقعا 512kbps | 14GB رو بدون مدرک و... بده خیلی خوبه
    کسی از دوستان از ماهان نت سرویس داره ؟
    Last edited by PhrenetiC; 23-08-2010 at 17:02.

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان خواهشا یه ISP معرفی کنید که سرویس 512kbps | 20GB رو بدون کارت دانشجویی و معرفی نامه و ... ارائه بده.
    مُردیم به خدا هر جا زنگ میزنیم میگه معرفی نامه از فلان جا ... کارت دانشجویی هم قبول ندارن دیگه...
    ----------
    مرکز مخابراتی هم شهدای گمنام هست!
    من فقط شهراد را میشناسم بدون مدرک میده البته ماهان نت هم هست ولی ماهان نت اکثر سرویس هاش از همین شهراد . شهراد 512 بدون مدرک میده حالا 20 گیگ نمیدونم بده یا نه ولی فکر نکنم مشکل داشته باشه . چون سرویس های حجمیش برای خونه مشکل نداره . درباره کیفیتش هم من یکسال پیش گرفتم خوب بود 512 سرعت دانلود 60 بود خیلی پایین میومد 40 شاید پایین تر هم بیاد ولی برای چند دقیقه یا چند ثانیه . در کل راضی بودم البته من 2-3 هفته بیشتر استفاده نکردم ولی جدیداً پرسیدم بعضی ها میگن خوب بعضی ها میگن بده دیگه نمیدونم . احتمال زیاد منم میرم شهراد میگیرم . مرکز شما را هم نمیدونم میده یا نمیده زنگ بزن بپرس
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. 2 کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان این لینک رو چک کنند ( اینجا ایرانه !! من که زنگ زدم بود ولی متاسفانه منطقه منو ساپورت نمیکنه )

کد:
    PN/\ عموما جهت برقراری یک ارتباط امن و رمز شده ما بین مشتری و آزادنت رسانه تعریف میگردد

گرفتن مارو !!! مخابرات فیلتر میکنه ISP خودش --- میده lol . به امید روزی که همه ی ISP ها اینطور بشن .

تست نشده

یه لینک دیگه، البته مرتبط با موضوع نیست ولی از مواردی هستش که اکثرا رعایت نمیکنن

ایجاد یک ارتباط امن با SQL Server در ASP.NET
    کد:
    Last edited by If I Die 2Night; 23-08-2010 at 17:53.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •