خوب من که تعرفه هاش رو نمی دونم شما خودتون ببین نامحدود زیر 20 تومن چی داره فکر نکنم 128 به بالا رو نامحدود این قیمت بده. ممکنه 128 رو هم گرونتر بده. ولی 64 نامحدود نگیر که در حد دایال آپ میمونه به درد چت کردن میخوره فقط![]()
خوب من که تعرفه هاش رو نمی دونم شما خودتون ببین نامحدود زیر 20 تومن چی داره فکر نکنم 128 به بالا رو نامحدود این قیمت بده. ممکنه 128 رو هم گرونتر بده. ولی 64 نامحدود نگیر که در حد دایال آپ میمونه به درد چت کردن میخوره فقط![]()
این 256 یا 512 نامحدود شبانه سرعتش مگه چقدر کمه؟ سرعت دانلودش چی؟
Last edited by turokpooria; 22-08-2010 at 07:40. دليل: جلوگیری از تکرار
دوستان محبت میکنید یه شرکت خوب منطقه شمال غرب تهران معرفی کنید، SSL certificate ساپورت کنه
در حال حاظر 320kb شاتل، سرعتش خوبه ثابت 72kb (به چی میگیم خوب!!! ) منتها دردسرش خیلی زیاد
من حدود یکسال پیش تو شهید زارعی از شهراد گرفته بودم سرعت 512 محدود سرعت دانلودش همیشه 60 بود لود صفحه ها هم خوب بود خیلی کم پیش می آمد بیاد پایین وقتی پایین میامد 45 میشد حالا شاید کمتر هم میشد ولی لحظه ای . من کمتر از یک ماه استفاده کردم . از کسانی هم که الان شهراد دارند بپرس چطوره. یکی از دوستان که من پرسیده بودم صفحه قبل یک speedtest ار شهراد قرار داده .
تا چقدر در ماه پول می خواهید هزینه کنید؟
حداکثر معقول برای یه سرویس DSL 512/1MB ( بیشتر باشه دیش منطقی تره )
کیفیت-امنیت
من تو ساعت های خلوت با 100 یا 110 هم دانلود کردم و تو ساعتای شلوغ هم سرعت دانلود زیر 35 یا 40 نبوده
دوستان خواهشا یه ISP معرفی کنید که سرویس 512kbps | 20GB رو بدون کارت دانشجویی و معرفی نامه و ... ارائه بده.
مُردیم به خدا هر جا زنگ میزنیم میگه معرفی نامه از فلان جا... کارت دانشجویی هم قبول ندارن دیگه...
----------
مرکز مخابراتی هم شهدای گمنام هست!
خیلی ممنون از راهنماییمن فقط شهراد را میشناسم بدون مدرک میده البته ماهان نت هم هست ولی ماهان نت اکثر سرویس هاش از همین شهراد . شهراد 512 بدون مدرک میده حالا 20 گیگ نمیدونم بده یا نه ولی فکر نکنم مشکل داشته باشه . چون سرویس های حجمیش برای خونه مشکل نداره . درباره کیفیتش هم من یکسال پیش گرفتم خوب بود 512 سرعت دانلود 60 بود خیلی پایین میومد 40 شاید پایین تر هم بیاد ولی برای چند دقیقه یا چند ثانیه . در کل راضی بودم البته من 2-3 هفته بیشتر استفاده نکردم ولی جدیداً پرسیدم بعضی ها میگن خوب بعضی ها میگن بده دیگه نمیدونم . احتمال زیاد منم میرم شهراد میگیرم . مرکز شما را هم نمیدونم میده یا نمیده زنگ بزن بپرس
شهراد طبق لیستی که تو سایتش قرار داده پوشش نمیده منطقه ی مارو ...
ولی ماهان نت پوشش میده و اگه واقعا 512kbps | 14GB رو بدون مدرک و... بده خیلی خوبه
کسی از دوستان از ماهان نت سرویس داره ؟
Last edited by PhrenetiC; 23-08-2010 at 17:02.
من فقط شهراد را میشناسم بدون مدرک میده البته ماهان نت هم هست ولی ماهان نت اکثر سرویس هاش از همین شهراد . شهراد 512 بدون مدرک میده حالا 20 گیگ نمیدونم بده یا نه ولی فکر نکنم مشکل داشته باشه . چون سرویس های حجمیش برای خونه مشکل نداره . درباره کیفیتش هم من یکسال پیش گرفتم خوب بود 512 سرعت دانلود 60 بود خیلی پایین میومد 40 شاید پایین تر هم بیاد ولی برای چند دقیقه یا چند ثانیه . در کل راضی بودم البته من 2-3 هفته بیشتر استفاده نکردم ولی جدیداً پرسیدم بعضی ها میگن خوب بعضی ها میگن بده دیگه نمیدونم . احتمال زیاد منم میرم شهراد میگیرم . مرکز شما را هم نمیدونم میده یا نمیده زنگ بزن بپرس
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان این لینک رو چک کنند ( اینجا ایرانه !! من که زنگ زدم بود ولی متاسفانه منطقه منو ساپورت نمیکنه )
PN/\ عموما جهت برقراری یک ارتباط امن و رمز شده ما بین مشتری و آزادنت رسانه تعریف میگرددکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گرفتن مارو !!! مخابرات فیلتر میکنه ISP خودش --- میده lol . به امید روزی که همه ی ISP ها اینطور بشن .
تست نشده
یه لینک دیگه، البته مرتبط با موضوع نیست ولی از مواردی هستش که اکثرا رعایت نمیکنن
ایجاد یک ارتباط امن با SQL Server در ASP.NET
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by If I Die 2Night; 23-08-2010 at 17:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)